تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 773 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

میشه دلیلش رو هم بگی؟؟؟ C650 چیا نسبت به C550 سر داره؟؟؟
    و اینکه یه مقایسه توی سایت سامسونگ کردم دبدم USB 2.0 رو واسه C550 زده yes ولی واسه C650 هیچی نزده!!!!
    - كنتراست بالاتر
    - زمان پاسخ دهي بهتر
    -ديجيتال 100 هرتز
    -ديزاين كمي متفاوت والبته سليقه اي

در مورد usb هم نگران نباشين هر دو مدل قابليت اجراي فيلم ها رو دارند و usb 2.0 هستند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

میشه دلیلش رو هم بگی؟؟؟ C650 چیا نسبت به C550 سر داره؟؟؟
    و اینکه یه مقایسه توی سایت سامسونگ کردم دبدم USB 2.0 رو واسه C550 زده yes ولی واسه C650 هیچی نزده!!!!
    C650 رفرش ریت (Refresh rate ) آن 100 هرتز است که در C550 این میزان 50 هرتز است که این موضوع باعث می شود C650 در نمایش صحنه های اکشن و ورزشی عملکرد بهتری داشته باشد و از تار شدن تصویر جلوگیری می کند.
    هر دو مدل USB دارند .

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام

من فردا دارم میرم یکی از این 2مدلو بخرم !

Samsung LCD 46"c650
    Panasonic Plasma Viera S10 50inch

بنظرتون کدومشونو بردارم ؟ عمر پنل برام مهمه و برای گیم و فیلم میخوام

اگر غیر این 2تا مدل بهتری بنظرتون میرسه 8ساعت فرصت دارید تا منصرفم کنید البته قیمتش از اینا بالاتر نباشه

ویرایش ===

s10 نئو پی دی پی نیست پشیمون شدم !! ظاهرا s10 پی دی پی هم داره (!؟) چطور میتونم تشخیص بدم که neoPDP هست ؟!
    احتمالا همون c650 بگیرم ! G10 50 بنظرتون خیلی اختلاف قیمت داره باهاش ؟
    -در مورد neo pdp تقريبا مدلهاي جديد و نسلهاي 12G يا 13G نئو هستند منتها اونها هم كيفيت هاشون متفاوت هست
    G .V .VT .U نئو هستند
    -اما در مورد انتخاب بين دو مدل S و c650 دوست عزيز من نظر شخصيم رو ميگم از دوستان ديگه هم راهنمايي بگير من C650 رو پيشنهاد ميدم
    -در مورد بازي هم مشكل خاصي با ال سي دي ها نخواهين داشت براي عموم اينطور هست مثل خود من
    ديگه سليقه اي هست

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من بدجوری عاشق این 46c6900شدم ولی میگم تو سایت سامسونگ این مدل رو جز سری 6دونسته در صورتی که b7000که دوستمون گفتند مال سال2009هست جز سری 7محسوب میشه مگه سری 7 جدیدتر از سری 6نیست،و این که من از کدوم سایت مطمٍئن میتونم از بانه خرید کنم تو سقزشاپ که ledهاشو جمع کرده همش نوشته موجود نیست سایت بانه ال سی دی هم مدلc6200داره اگه میشه راهنمایی کنید
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من بدجوری عاشق این 46c6900شدم ولی میگم تو سایت سامسونگ این مدل رو جز سری 6دونسته در صورتی که b7000که دوستمون گفتند مال سال2009هست جز سری 7محسوب میشه مگه سری 7 جدیدتر از سری 6نیست،و این که من از کدوم سایت مطمٍئن میتونم از بانه خرید کنم تو سقزشاپ که ledهاشو جمع کرده همش نوشته موجود نیست سایت بانه ال سی دی هم مدلc6200داره اگه میشه راهنمایی کنید
    کد:
    دوست عزيز ما هر سال ميلادي مدل هايي داريم در هر سري
    نه اينكه سري بالاتر يعني مدل جديدتر
    در واقع a.b.c مدل سال رو معرفي ميكنه
    3.4.5.6.7.8.9 سري هاي متفاوت اون سال ميلادي رو معرفي ميكنه
    b7000 كه شما ميفرمايين سري 7 سال 2009 هست مدلي كه شما انتخاب كردين سري 6 سال 2010 هست
    -در مورد خريد از بانه و... ميبينيد كه ...كمي سرچ بزنيد خودتون

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

میشه واضح صحبت کنید یعنی میگید از اونجا نخرم اگه اینطوریه باید قید 46رو بزنم یا 40با گارانتی بردارم یا 46lcd

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

من فردا دارم میرم یکی از این 2مدلو بخرم !

Samsung LCD 46"c650
    Panasonic Plasma Viera S10 50inch

بنظرتون کدومشونو بردارم ؟ عمر پنل برام مهمه و برای گیم و فیلم میخوام

اگر غیر این 2تا مدل بهتری بنظرتون میرسه 8ساعت فرصت دارید تا منصرفم کنید البته قیمتش از اینا بالاتر نباشه

ویرایش ===

s10 نئو پی دی پی نیست پشیمون شدم !! ظاهرا s10 پی دی پی هم داره (!؟) چطور میتونم تشخیص بدم که neoPDP هست ؟!
    احتمالا همون c650 بگیرم ! G10 50 بنظرتون خیلی اختلاف قیمت داره باهاش ؟
    تو ایران تو جمهوری فعلا تنها مدلی که neopdp هست و به بودجه شما بخوره جی دهه که اونم فقط 42 اینچ داره سایز پنجاه اینچش اصلا تو ایران نیومده.
    کلا این جناب تنهایم مسئول فروش سامسونگن همه پیشنهاداتشون یه جورایی به سامسونگ ختم میشه البته گاهی وقتها واسه اینکه بگن مثلا فن سامسونگ نیستن همچین یه جورایی ضعیف به بعضی برندای دیگه یه اشاره کوچولو میکنه وگرنه از هر 50 تا کلمه ایشون اگر تو سایت کسی آمار تهیه کنه 30 تاش کلمه سامسونگه حالا میخوان ناراحت بشن یا نشن ولی کلا جناب تنهایم سامسونگی بودن شما اینجا به کسی پوشیده نیست لطفا سفسطه ام نکنید چون تا به حال حداقل 10 تا از یوزرا نسبت به این قضیه به شما اعتراض کردن....
    راجب سامسونگی بودن ایشون این پست آخرشون که البته چندباری از دهنشون در رفته:
    دوست عزيز ما هر سال ميلادي مدل هايي داريم در هر سري
    نه اينكه سري بالاتر يعني مدل جديدتر
    در واقع a.b.c مدل سال رو معرفي ميكنه
    3.4.5.6.7.8.9 سري هاي متفاوت اون سال ميلادي رو معرفي ميكنه
    b7000 كه شما ميفرمايين سري 7 سال 2009 هست مدلي كه شما انتخاب كردين سري 6 سال 2010 هست
    -در مورد خريد از بانه و... ميبينيد كه ...كمي سرچ بزنيد خودتون
    ایشون خودش داره میگه که سامسونگ = خودش

اما دوست عزیز اگه دنبال پلاسما هستی به مدلای جدید ال جی یه نگا بنداز خیلی خوبن من خودم پلاسمارو کلا به lcd ترجیح میدم lcd تصویر خوبی داره ولی فقط تا زمانیکه جلوش نشسته باشی... در ضمن lcd یای جدید سونیو بیشتر از سامسونگ بهت پیشنهاد میکنم البته lcd یای پارسال سامسونگ بهتر از سونی بودن من خودم از سورس یکسان روشون تصویر دیدم رنگای سونی طبیعیتره سامسونگ رنگ پوست صورتو به شدت نارنجی نشون میده و رنگاش یکمی به رنگ آبی تمایل داره ولی سونی بهتره مشکی سامسونگ یکمی بهتره ولی کلا زیاد با سونی فرقی نداره در ضمن پردازنده سامسونگ روی sd خوب کار میکنه ولی سونی عوضش روی hd بهتره که صد در صد در آینده بهتر جواب میده.
    نظر من اینا بود.
    خوش باشی
    Last edited by lebowski; 21-08-2010 at 21:14.

12. 3 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو ایران تو جمهوری فعلا تنها مدلی که neopdp هست و به بودجه شما بخوره جی دهه که اونم فقط 42 اینچ داره سایز پنجاه اینچش اصلا تو ایران نیومده.
    کلا این جناب تنهایم مسئول فروش سامسونگن همه پیشنهاداتشون یه جورایی به سامسونگ ختم میشه البته گاهی وقتها واسه اینکه بگن مثلا فن سامسونگ نیستن همچین یه جورایی ضعیف به بعضی برندای دیگه یه اشاره کوچولو میکنه وگرنه از هر 50 تا کلمه ایشون اگر تو سایت کسی آمار تهیه کنه 30 تاش کلمه سامسونگه حالا میخوان ناراحت بشن یا نشن ولی کلا جناب تنهایم سامسونگی بودن شما اینجا به کسی پوشیده نیست لطفا سفسطه ام نکنید چون تا به حال حداقل 10 تا از یوزرا نسبت به این قضیه به شما اعتراض کردن....
    راجب سامسونگی بودن ایشون این پست آخرشون که البته چندباری از دهنشون در رفته:
    ایشون خودش داره میگه که سامسونگ = خودش

اما دوست عزیز اگه دنبال پلاسما هستی به مدلای جدید ال جی یه نگا بنداز خیلی خوبن در ضمن lcd یای سونیو بیشتر از سامسونگ بهت پیشنهاد میکنم من خودم از سورس یکسان روشون تصویر دیدم رنگای سونی طبیعیتره سامسونگ رنگ پوست صورتو به شدت نارنجی نشون میده و رنگاش یکمی به رنگ آبی تمایل داره ولی سونی بهتره مشکی سامسونگ یکمی بهتره ولی کلا زیاد با سونی فرقی نداره در ضمن پردازنده سامسونگ روی sd خوب کار میکنه ولی سونی عوضش روی hd بهتره که صد در صد در آینده بهتر جواب میده.
    نظر من اینا بود.
    خوش باشی

میشه لطفا بفرمایید پلاسما LG سایز حدود 46 چیا بهتره؟
    قیمت در چه حدودی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

راجب سامسونگی بودن ایشون این پست آخرشون که البته چندباری از دهنشون در رفته
    كاش كمي انصاف داشتين نميدونم من بهتون توهيني كردم يا به شما جسارتي كردم يا گفتم شما فن پانا هستين؟
    -كاش دوستاني كه در پيام خصوصي يا جورديگه راهنمايي گرفتن ميومدن و شهادت ميدادن بارها من برندي غير سام بهشون توصيه كردم و الان خريدن ودارن استفاده ميكنند
    سوال ايشون رو بخونيد وجواب من رو هم بخونيد من بايد از مدل هاي پلاسماي پانا ميگفتم؟
    -به هر صورت مخلصيم شما هم حق نظر دارين ومحترم منتها نه با توهين كردن به ديگران

15. 7 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

من یه راهنمایی از دوستان می خواستم در مورد مقایسه پاناسونیک U20 سایز 42 و سونی EX400

و اینکه آیا پرداخت 300 تا 400 هزار تومان بیشتر برای خرید EX500 کار بصرفه ای هست

یا تصویر و امکانات U20 جواب گوی دیدن در منزل به صورت ساده هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •