زیگورات بهترینه دوست عزیز
زیگورات بهترینه دوست عزیز
نظرتون درمورد گارانتی شرکت همراه پشتيبان خاور ميانه چی هست ؟ معتبره ؟
ببین داداش کلا گارانتی چیز چرندیه تو ایران پس اگر قرار هست بین بد و بدتر انتخاب کنید زیگورات از همه قابل اعتماد تره و انصافا هم مثل بقیه نیست و نیروی کارش بهتر پاسخگو هستند ...
آخه اختلاف قیمت زیگورات با گارانتی های دیگه تو بعضی از مدل ها به 60 تا 70 هزار تومان هم میرسه و آدم ویویه میشه که ارزون تر بخره .
خواب دوست من بقیه فقط الکی اسم گارانتی روشونه در حالی که عملا هیچ کاری انجام نمیدند .. و فقط به دوبی وابسته هستند تازه پولم ازتون میگیرند
اما زیگورات نیروی آموزش دیده داره که خودشون اول میان تا اونجایی که سعی دارن به تعمیر میپردازند و در نهایت اگر مشکل حاد باشه سریعتر از باقی شرکتها از دوبی قطعه رو گیر آورده و جایگزین میکنند.. شرکتهای گارانتی دیگه خودشون در اصل به همین زیگورات که وارد کننده اصلیه وابسته هستند
بازم میگم هیچکدومشون آش دهن سوزی نیستند حتی همین زیگورات .. ولی باز قابل تحملتر از بقیست ...
من امروز رفتم بازار رضا و پاساژ ایران .
لپ تاپ دل مدل 5010 ( هارد 320 و سی پی یو core i3 ) به شدت فراوان بود و با توجه به گارانتی هاش از 750 میدادن تا 830 تومان . ولی جالب اینجا بود که هیچ جا با گارانتی زیگورات ندیدم .
یه چیزه دیگه هم که دیدم این بود که کلا قسمت پایین کیبورد خیلی براقه و به نظرم احتمالا جای انگشت خیلی زیاد روش میمونه . درسته ؟
خواب عزیز 830 که شما میگی فقط گارانتی زیگورات این قیمت رو باید داشته باشه ... هر گارانتی دیگه این قیمت رو بده شک کن بهش چون ارزش نداره ... اگر قصد خرید مدل n5010 رو داری اثر انگشت روش میمونه
یه تمیز کننده ال سیدی بگیری حله .. کلا زیاد سر این موضوع حساس نباش چون مهم نیستش
اگر خیلی برات گارانتی مهمه فقط زیگورات رو بگیر
اگر مهم نیست که به نظرم خیلی هم ضرر نمیکنی بدون گارانتی بگیر صرفه جویی هم کن حالشو ببری.. اصل مهم در لپتاپ اینه که خودت مراقبش باشی و نزاری بهش آسیبی برسه وگرنه این گارانتیها که کار خاصی نمیکنند(گرچه خودم با گارانتی گرفتم)![]()
همین گارانتی زیگورات رو من با چشم فاکتور تعویض قطعاتش رو دیدم که برای مشتری انجام میدادن ، نمیخوام تبلیغ بشه ولی بعضی شرکت ها خدماتشون خوبه و زیر حرف نمیزنن به شرطی که مشتری هم نخواد دورشون بزنه .
برای مدل XPS 1530 که یه زمان پرفروش دل بود فاکتور تعویض قطعاتش تا 600 هزار تومن رسیده بود که رایگان برای مشتری عوض کردن .
واقعا
پس متاسفم براشون .... گرچه نمیشه کلی قضاوت کرد حالا تازگیا مثل عقده ایها هی چپ و راست میان به نمایندگیا میگن پارکینگ اختصاصی برای ماشین مشتریها زدیم و این حرفها هر کی ندونه فکر میکنه یه کمپانی 50 طبقست با 1500 تا کارمند
تو شهرستانها که مجبوری زیگورات بگیری چون شرکتهای دیگه ساپورتشون افتضاحه ..
بدون گارانتی از همه بهتره پول مفت هم نده آدم به اینا
![]()
سلام دوستان والا شرکت به ما یه ع لپ تاپ 1015 وسترو هدیه داده میخواستم بدونم چیزه مالی هست والا خودشون ویندوز 7 روش نصب کردن ولی صفحه خیلی روشنه تنظیماتش چطوری گر گیجه گرفتم و یه سوالی آیا این لپ تاپ رو میشه به تلویزیون وصل کرد خروجی hdmi که نداره av میشه بهش زد یا نه
باتشکر