الان نزدیک 2 سال میگذره و هنوز مرکز اشغال دستغیب خط ما رو از pcm در نیاورده...کابل هم کشیدن ولی..
یعنی خاک...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
الان نزدیک 2 سال میگذره و هنوز مرکز اشغال دستغیب خط ما رو از pcm در نیاورده...کابل هم کشیدن ولی..
یعنی خاک...
سرعتش خوبه یا نه...
ممنون عزیز که جواب دادی
والا من دیگه مخوام برم تو کار 512 اخه من 3ماه گرفتم با حجم 15 گیگا که الان 2ماه نشده تمام داره میشه،مصرفم بالاست
قیمت 512 صبا 30 گیگ فکر کنم 94 تومان هست 3ماه
حالا خواستم بدونم به نظرتون چه کنم؟
ماتریکس کارش خوبه یعنی؟
512 چقدر میده سرعت دانلود؟
شاتل چطوره؟
اعصابم سر این نت خراب شد بخدا
تشکر عزیز از اینکه جواب دادی
روزانه که دانلود خوبه همون حول و حوش 64 . پینگم مثلا واسه یاهو حدودا 400 هست.
اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ولی نسبت به تابستون افت زیادی کرده که کاملا محسوسه.
بسته به سروری که ازش دانلود میکنی سرعتش متفاوته از 10 تا 50. یا بعضی وقتا کمتر از 10 هم میشه.
پینگ هم شبا خیلی میره بالا.
عزیزم جدیدا وقتی سفارش ADSL بدی بعد از 20 روز خطت رو از pcm در میارن و فیزیکیش می کنن!
بعد از چند روز هم که خطت رانژه می شه و مناسبه ADSL !!
مرکز آشغال دستغیب جدیدا کابل برگردون کرده و پورت خالی زیاد داره!!
تا دیر نشده بجنب!
فعلا که دارم با 53 دانلود می کنم! eco 128 سفارش دادم!!
پسر داییم هم مثل من مرکز دستغیبه و eco 128 داره! اون با 16 دانلود داره!!
خودمم توش موندم؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
اگه دانلود شبانه با سرعت بالاتر می خوای باید بری ماتریکس! قیمتاش هم تقریبا مثل صبانت هست!!
فعلا داره توی همه مرکزا سرعت واقعی دانلود هر اکانت رو می ده و قطعی هم نداره!!
شاتل هم جدیدا توی بعضی از مرکزا پورتاش رو باز گذاشته!! یکی از دوستان توی چند پست قبل گفت که سرویس های ART با 1mb دانلود دارن!!
ولی خب احتمال مقطعی بودنش زیاده!! اگه مشکل داری برو ماتریکس!!! اگر هم نداری که زحمت عوض کردن مرکز رو به خودت نده!!
من یکی از دوستام همین مشکل رو داشت. میگه یه کم پول بذاری کف دستشون میتونن خطت رو درست کنن برات !!!
ممنونم رفیق...حالا به کودوم شرکت زنگ بزنم واسه adsl که بیان و خطمو ok کنند؟..به خدا دیگه خسته شدم...رشته من طوریه که شدیدا به نت و خط پر سرعت نیاز دارم...اگه یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم..
مرسی مجید جون...والا چی بگم.....بله اینجا ایرانه و ....حالا کودومشون کارمو راه میندازند با این روش؟!
به نظرمن که راه من رو برو! یکی از دوستام هم مثل تو بود!! الانم داره استفاده می کنه!!
از شاتل سرویس بگیری بهتره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)