نه راست میگه.
منم همین فارسی سازی رو که معررفی کردین رو ریختم و الان همین مشکل رو دارم.انیمیشن های ms من دقیقا مشکل همین دوستمونو داره.
نه راست میگه.
منم همین فارسی سازی رو که معررفی کردین رو ریختم و الان همین مشکل رو دارم.انیمیشن های ms من دقیقا مشکل همین دوستمونو داره.
درسته ، پیگیری کردم مشکل از Remove Blanke که نصب می کنیم.
البته اگه از قبل از نصب remove blank حالت رو عوض کنید ، عوض نمی شه تا عوضش کنید ، برای همین من متوجهش نشده بودم.
دیگه فارسی ساز ایراداتی هم داره ، چه می شه کرد .![]()
رام k1 رو که از توی خود سایت سامسونگ می تونی بگیری ، اینم آدرسش:
ورژن فعلی گوشی و سیستم عاملت رو بده ، کشورم امارات بده (UAE) دانلود کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیرم که غیر رسمین تو پیجهای قبلی بگردی پیدا می کنی.
گوشیه من وقتی به usb وصل میشه در حالت شارژ قرار میگیره ولی lcd روشن میمونه هر کاریم میکنم خاموش نمیشه اینجوری هرچیم که شارژ بشه یازم روشن موندن lcd باعث میشه خالی بشه.چی کار کنم؟!
درود بر دوستان گل
آقا بالاخره پیامک فارسی رو بدون مشکل میگیره یا نه ؟![]()
دوستان من هم اگه خدا بخواد می خوام به جمع شما بپیوندم امروز یکی سفارش دادم از طریق خرید اینترنتی و پولو ریختم خدا کنه به دستم برسه.
ان شاالله که به سلامتی به دستت می رسه و حالشو می بری![]()
بله ، هم می گیره ، هم می فرسته.
دوستان من برنامه i900DZHK3_updater_xp اجرا میکنم این ارور را میده میشه راهنمایی کنی اصلا برنامه اجرا نمیشه This application has failed to start because RAPI.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem با تشکر اگه میشه منو راهنمایی کنید اگه اشکال از ویندوزه بگید تا کدوم ویندوز رو بخرم کلا اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید.
سلام به دوستان عزیز
منم به برو بچه امنیا دار پیوستم!! چند تا سوال دارم، یکی اینکه چطور میشه اس ام اس را به حالت conversation جواب نداد و خیلی معمولی مثل PDA های دیگه...؟
بعد اینکه تو همین sms چرا manage folder را نداریم؟ گوشی قبلی من O2 Zinc بود و این مشکلات رو باش نداشتم، ممنون میشم کمک کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)