کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بچه ها . اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید . من تو مغازه ی یارو اینترنت از کجا گیر بیارم ؟
سایتی هست که سریالهای معتبر مشابه رو معرفی کرده باشه ؟
من تو نوکیا گشتم چیزی پیدا نکردم.
Last edited by علیرضا; 21-03-2009 at 22:55.
سلام
ببخشيد قيمت روز گوشي چنده؟؟؟بدون گارانتي و با گارانتي
به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
برای تست کردن در محل:
GPRS
من جلو فروشنده تست کردم.
Last edited by Tornado2800; 22-03-2009 at 02:09.
برای دریافت قیمت دقیق اینجا مطرح کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه شرایط من پیدا کردی
که فنلاندی بازار سیاه پیدا کرده بود اونجا
چینی و فنلاندی کاملا برابر و یکی هستند.
پس هر دو اصل هستند و در این صورت کاری که من کردم
می تونی چینی بگیری.
Last edited by Tornado2800; 22-03-2009 at 02:11.
من يه عالمه برنامه و تم دانلود كردم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم اين پيغامو ميده
expired crtificate
ميشه كامل راهنمايي كنيد كه بايد چيكار كنم...؟
راستي فايل هاي فلش رو چجوري بايد ريخت رو گوشي؟ چجوري بايد اجراشون كرد؟
فايل هاي pdf چطور؟
اگه روكش روي گوشي رو بكنم اشكالي نداره؟ يعني lcd خش بر نميداره؟ چون شنيدم lcd اين گوشيا ضد خشه !
راستي هندز فري من يكي از گوشياش اصلا كار نميكنه...كسي ميدونه چرا؟
ببخشید ولی فنلاندیش هم لیبله. این گوشی چین و مجارستان داره.
نیازی به این کار نیست. دیگه گوشیه اصل از فرع تابلوست. گوشی رو روشن کنی از منوهاش معلومه که اصلیه یا چینی.به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس کد imei خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (imei) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
برای تست کردن در محل:
Gprs
من جلو فروشنده تست کردم.
اممم...منوهاشونن چه فرقایی دارن؟
اگه با گارانتی اصلی بگیرم، ممکنه تقلبی توش در بیاد؟
جدی؟ببخشید ولی فنلاندیش هم لیبله. این گوشی چین و مجارستان داره.
پس من اشتباه فهمیدم
مرسی
من نمی دونم چه مدل هایی در بازار هستش که معروف به گوشی تقلبی هستشنیازی به این کار نیست. دیگه گوشیه اصل از فرع تابلوست. گوشی رو روشن کنی از منوهاش معلومه که اصلیه یا چینی.
ولی چک کنند بد نیست چرا که شاید گوشی رو از ظاهر نشه با اصل تشخیص داد..
گوشی چینی تا حالا ندیدین از اینایی که شصت تا باند داره و تی وی داره و آنتن داره و......اممم...منوهاشونن چه فرقایی دارن؟
اینم از اون حرفا بودا؟اگه با گارانتی اصلی بگیرم، ممکنه تقلبی توش در بیاد؟
بعید می دونم 5800 چینیش اومده باشه. حداقل من که ندیدم. (حداقل هفته ای یه بار علاالدینم)من نمی دونم چه مدل هایی در بازار هستش که معروف به گوشی تقلبی هستش
ولی چک کنند بد نیست چرا که شاید گوشی رو از ظاهر نشه با اصل تشخیص داد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)