پليري هست كه رزولوشن 1080 رو تو حالت فيلم ساپورت كنه بلو ري هم نباشه
پليري هست كه رزولوشن 1080 رو تو حالت فيلم ساپورت كنه بلو ري هم نباشه
[QUOTE=davood-d;4880240]فكز ميكنم با اين مشخصات فقط 1740 دنون باشه در حدود 260 تومان
هر كي ميخواد خرج كنه براي دي وي دي يك دستگاه BP-1600 سامسونگ بخره حدود 270000 توما با امكانات فوق العاده
چرا کسی راهنماییم نمیکنه؟فکر نکنم سوال سختی پرسیده باشم!
با سلام
یدستگاه dvdplayer میخوام قابلیت پخش usb رو داشته باشه و xvid رو پخش بکنه و توی پخش فیلم کم نیاره و زیر نویس هم خوب پشتیبانی بکنه
حدود 2 سال mhc داشتم عالی بود قیمتش هم موقع خرید 40 تومن بود همه این کارا رو میکرد و غیر usb مموری هم پخش میکرد که کاربردی برام نداشت
فقط xvid برام مهمه و usb دار بودن قیمت هم مناسب باشه
ممنون![]()
شما باید امکاناتی رو که میخوای داشته باشی لیست کنی و ببینی کدوم پلیر مناسب ترین هست.
مثلا اینی که من الان دارم و تو این پست گفتم چیز خوبیه...اما باز شاید مدل هایی با قابلیت های بیشتر و با قیمت بهتر پیدا بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه میشه Mp4 ساپورت نکنه ؟ مشخصات دقیق اون فایلت رو که دستگاه اجرا نمیکنه بذار ببینیم.
چک میکنم .البته من 5986 دارم.
سوالتون دقیقا چیه ؟ 3360 پلیر خوبیه .
سوالم اینه :
من lcd سامسونگ دارم با سینما خانگیش مدل samsung HT-TX250.یه ساب ووفر داره یه وویس اسپیکر و 4تا اسپیکر ایستاده اش و از همه مهمتر پلیرش!!! که این یدونه مزخرف از آب دراومه.هر دی وی دی رو که میزارم no disc میزنه.از هر 2. 30 تا دی وی دی یکیشو میخونه منم کارم فیلمه بدبختی.میخوام پلیری بگیرم که جانشین پلیر مزخرف سامسونگم بشه ولی به خود سینما خانگیم کاملا وصل بشه.البته رابط سینما خانگیم با lcd از طریق کابل hdmi هست.میخوام همین باشه
خلاصه بگم میخوام فقط پلیرم عوض بشه!همین
البته نمیدونم راهی هست که پلیر خودم درست بشه.بدبختیشم اینه که از همون اول همینجوری بود
مدل دقیق پلیرتون رو از پشت دستگاه بخونید و بگید چیه.
همین فقط نوشته TX250 60W
با یه بارکد
چیزه دیگه نیست
پلیر آمپلی فایر نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)