من الان 17% هستم باید کسی به اسم دکتر یانگ رو پیدا کرد.
کسی نمیدونه کجا نقشه میشه پیداش کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من الان 17% هستم باید کسی به اسم دکتر یانگ رو پیدا کرد.
کسی نمیدونه کجا نقشه میشه پیداش کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
خوب شما باید X رو بزنی تا به حالت اسکن در بیاد حالا تصاویر دست رو در و دیوار ضاهر میشه اونو دنبال بکن تا به مکان مورد نظر برسی...قبل از این کار ها هم باید تو مطب دکتر یانگ اون گاوصندوق رو اسکن کنی تا اون دست رو در و دیوار ظاهر بشه.
Last edited by Killzone2; 28-10-2009 at 10:22.
آقا من بايد 3 DVD رو نصب كنم بعد اين كرك جديد كه حجمش 1.47 مگابايت هست رو كپي كنم يا نه ميشه اين كرك رو روي همون 2 DVD هم جواب بگيري؟
آخه من توي 37 درصد گير گردم. جايي كه اون يارو با چشماي خورشيديش دنبال بتمن مي گرده همون كابوسه.
آقا آهنگای این بازی خیلی قشنگه.آهنگاش رو میشه از جایی گیر آورد یا نه؟
سلام
بازی من تو دمو ها صدا نداره مشکل چیه ؟
چند صفحه پیش یکی از دوستان یکی از اهنگ ها رو گذاشته بود.بگردی پیدا میکنی زیاد عقب نیست تو همین چند صفحه رو بگرد پیدا میکنی.
این مراحل رو طی کنید:
رو my computer راست کلیک کنید و properteis رو بزنید.روی hardware و device manager کلیک کنید و سپس روی گزینه sound,videoand game controllers کلیک کنید و بعد گزینه unimodem half-duplex audio device کلیک کنید سپس enable رو به disable تبدیل کن.به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.موفق باشید.
ممنون.ولی اگه منظورت کامنت altair هست که لینک زیر رو گذاشته که به من اجازه نمیده برم داخلش
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=33996&page=367
من اونجا که هارلی کویین دو نفر را گروان گرفته و بمب داره و 2 دقیقه وقت داری و باید دوتا سیستم را هک کنی موندم که اگه نگهبان ها بیفتن هم برق میگیرشون
چجوری این دو تا را هک کنم هر کار میکنم میشه کدوم جهت بچرخونم اولی را هم به زحمت هک میکنم دومی خیلی طول میکشه برقش بر میگرده
لطفا راهنمایی کنید؟
کاری نداره فقط دقت و تمرکز میخواد...کار با دستگاه به این گون هست که با چرخوندن A یا S و Space موج سبز رنگ رو ایجاد کنید و برای ایجاد اون باید طول موج داخل دستگاه زیاد بشه هر فقط به نور سبز رسیدید نگه دارین تا دستگاه از کار بیفته که اغلب وقط ها با چر خوندن A کار حل میشه...بعد از اینکه اولین دستگاه رو از بین بردید سریع با بومرنگ مخصوص بتمن طناب رو نشونه بگیرید تا اولین نفر ازاد بشه حالا سریعا به سمت دومی که تو اب باید برین هست فقط باید سریع عمل کنین تا برق نگیره تون با همون روال قبلی حالا نفر بعدی رو هم ازاد کنین سریعا به سمت همون دری که وارد شدین برین و دستگاه کنار رو غیر فعال کنین و از در خارج بشین.
تو صفحه که نوشته a , d
s, space نداره
مگه نباید هر دو دستگاه را خاموش کنم بعد هر دو نفر را نجات بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)