تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 214 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

ببخشید پژمردگی دقیقا منظورتون چیه؟یعنی مثلا چروک شدن؟ خشک شدن پوست؟ یا چیزه دیگه؟
    گزینه ی جیم،یه چیز دیگه !
    Last edited by Beta; 13-02-2013 at 00:05.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

گزینه ی جیم،یه چیز دیگه !
    دوست عزیز تاپیک طرح معما نیست قاعدتا!
    سوالتون رو با توضیح بیشتر مطرح کنید اگر مایل به گرفتن جواب باشید به جوابتون زودتر و بهتر خواهید رسید!
    با کمی توضیح بیشتر دوستان اگر اطلاعاتی داشته باشند با شما به اشتراک خواهند گذاشت

3. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

دوست عزیز تاپیک طرح معما نیست قاعدتا!
    سوالتون رو با توضیح بیشتر مطرح کنید اگر مایل به گرفتن جواب باشید به جوابتون زودتر و بهتر خواهید رسید!
    با کمی توضیح بیشتر دوستان اگر اطلاعاتی داشته باشند با شما به اشتراک خواهند گذاشت
    میدونی ، حس تایپ اصلا نداشتم !
    دوست عزیز عرض کردم که پژمردگی
    پوست صورت شاداب نیست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند ساله شدیدا پوست سر و صورتم خشک شده.یعنی اگه یه روز صورتم رو کرم نزنم قرمز میشه و کاملا خشک میشه.دلیلش چیه؟
    کسی نیست راهنماییم کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من پوست صورتم به شدت چرب هستش و اگه با صابون نشورم به علت چربی تیره تر میشه
    چکار کنم؟

همچنین منافذ باز پوستم زیاد هستن برای اونا چکار کنم؟

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ، شربت آب لیمو + عسل را با آب جوش مصرف کنیم بهتره یا با آب سرد ؟؟؟
    این سوال بدجور ذهنمو مشغول کرده ! چون من هر روز یه لیوان از این شربت را مصرف میکنم
    لطفا اگه میشه با دلیل توضیح بدین . ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز ، شربت آب لیمو + عسل را با آب جوش مصرف کنیم بهتره یا با آب سرد ؟؟؟
    این سوال بدجور ذهنمو مشغول کرده ! چون من هر روز یه لیوان از این شربت را مصرف میکنم
    لطفا اگه میشه با دلیل توضیح بدین . ممنون

دوست خوبم من مدتی تحت نظر دکتر طب سنتی رژیم غذایی خاصی داشتم ایشون شربت عسل رو که سوالتون در موردش هست به من توصیه کردند
    و همچنین گفتند که هم با آب سرد و هم با آب گرم قابل خوردنه
    گفت فرقی نداره هرکدوم رو که خودت ترجیح میدی اما معمولادرفصل گرم با آب سرد درست میکنن و در فصل سرما با آب جوش
    کاراییشون یکی هست
    نگران نباشید آب جوش اثر سوئی در ترکیب و ماهیت عسل ایجاد نمیکنه
    دیگه چه اثر بدی میتونه وجود داشته باشه؟

9. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان من پوست صورتم به شدت چرب هستش و اگه با صابون نشورم به علت چربی تیره تر میشه
    چکار کنم؟

همچنین منافذ باز پوستم زیاد هستن برای اونا چکار کنم؟
    نوع غذاهایی که استفاده میکنید میتونه در شدت چرب شدن پوست تاثیرداشته باشه مثلا فست فودها و تنقلاتی مثل چیپس میتونه چربی رو بیشتر کنه
    چارش هم استفاده مداوم از شوینده های مخصوص پوست صورتتون هست و در کنارش میتونید از سبیوم ردیوسینگ ها استفاده کنید((کاهش دهنده سبوم پوست))
    در مورد شوینده ها خب سه تا انتخاب دارید صابون، پن ، و ژلهای شستشو که کلی ایرانی و خارجی ،تنوع محصول دارند در این زمینه اما من ژل شستشوی تی تری oriflameو همچنین پن اوریاژ رو توصیه میکنم . در مورد خیلی برندها هم تجربه استفادشو نداشتم ممکنه بهترازاینایی که گفتم خیلی زیاد وجود داشته باشه...

در مورد اون کرم که گفتم بازم برندهای مختلف کرم های این مدلی زیاد دارند مثلاsebium AIاز بیودرما و یا سبیوم ردیوسینگ از دکلرهاین کرم ها و سرم ها علاوه بر تعدیل چربی پوست به منافذ باز پوست هم کمک میکنند تا شرایط بهتری داشته باشند

به مرور استفاده از شوینده و کرم باعث میشه که چربی پوستتون به حالت نرمال نزدیک بشه
    موفق باشید

11. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کسی نیست راهنماییم کنه؟
    چه کرمی استفاده میکنید؟
    پیشنهاد میکنم از کرم های آبرسان قوی روزی دوبار استفاده کنید چون رطوبت پوست شما رو تضمین میکنند
    دراین زمینه کرم ابرسان دکلره ((Declare Hydro Balance Ocean's Best )) رو توصیه میکنم

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون

یک سوال دیگه داشتم.
    در مورد سابسیژن من یه سرچ کوچیک کردم اینجور فهمیدم که میان قسمتهایی که فرورفتگی داره رو با روش (که فکر کنم برش باشه) جریان خون رو زیر اون قسمت ایجاد میکنن که این باعث میشه فرورفتگی به مرور ترمیم بشه؟درست میگم؟
    البته شاید برای من فرقی نکنه ولی بعد از عمل سابسیژن اثرتش(مثل قرمز شدن و یا احیاناً بریدگی چند وقت مشخصه) چون چند وقت دیگه عید میخوام ضایع نباشه
    در حقیقت با نوعی سوزن میان در جای اسکار پوست رو از بافت زیرش جدا می کنن بعد از اون باید روش حداقل 5 روز مکش (ساکشن) انجام بدید تا جایی که ساب شده دوباره به زیرش نچسبه و فرصت داشته باشه که بافت یسازه. صورت بعد از یه سابسیژن مفصل کاملا خونین و مالین هستش و همه فکر می کنن پوستتون توی اتیش سوخته ! قرمزیش بعد از دو هفته بهتر می شه صورت به حالت عادیش برمیگرده ولی خوب 2 ماهی طول می کشه کاملا رنگش بشه مثل اول.لیزر هم همینه.
    پیشنهادم بهت اینه که روی صورتت سابسیژن انجام بدی اونم نه یه روز بری کلش رو بزنه چون توی یک روز نمی شه همه این صورت رو زد خیلی هاش می مونن. مشاوره کن 4 الا 6 جلسه دو ساعته بگیر برای گونه چپ،گونه راست ، شقیقه ها و پیشونی به خصوص روی گونه (لپ) ها حتما بخواه وقت زیادی بزاره حالا هرچی بشه چون پاسخ شقیقه ها و پیشونی بهتر از گونه ها (خصوصا بخشی ازگونه ها که زیر استخوان گونه) هستند.
    کلا درمان اسکار صورت پروسه ای هستش که باید ضایع و... بگذارید کنار چون زمان میبره و طول می کشه قرمزی ها خوب بشن. من که شروع کردم پی همه چیشو به تنم مالیدم و بعد از ساب و لیزر هم از ماسک استفاده می کردم تا یک هفته. کلا به ادم های اطرافت بی توجه باش. شانسی که داری صورتت مثل من سفیده و این خودش خیلی مناسب هست. کلا هر چقدر پوست نازک تر و شفاف تر باشه نتیجه پاسخگوییش به درمان های اسکار اعم از لیزر و ساب بیشتر هست.
    چرا تجربم می گه توی ساب حتما فرق می کنه ولی لیزر هر بار یه لایه برداشته می شه و خیلی ها فرقی احساس نمی کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •