تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 128 از 482 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرویس ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه داتک تبدیل می‌شود به حداکثر ۳۲۰ کیلوبیت بر ثانیه(ممکن است چند ساعت در هفته هم صلاح بدونند که برسونندش به حداکثر ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه که سپس ادعا کنند در فلان تاریخ به مدت مثلن ۳ دقیقه و ۲۱ ثانیه سرویس به ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه هم رسیده است.) توضیح بیش‌تر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست ۲۶۱۳ به بعد.
    دوست عزیز
    شاید طرف شما افت و خیز داره اما برای من که خداروشکر مشکلی نداره و با همان سرعت 512 اسمی دارم دانلود میکنم
    بهشون بگو شاید مشکل از خود شما باشه و اسپلیتر خراب باشه یا خطتون نویز داره

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه سلام
    این داتک عجب سرویس های حجمی خنده داری گذاشته است.نمایندگی های شهرستان باید ازش الگو بگیرن!!!!!!!
    این اساسنامه های جدیدش هم که خیلی موارد جالب و خنده دار داره .
    در اخر هم که این متغیر شدن ip هایipw از کی شروع شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    شاید طرف شما افت و خیز داره اما برای من که خداروشکر مشکلی نداره و با همان سرعت 512 اسمی دارم دانلود میکنم
    بهشون بگو شاید مشکل از خود شما باشه و اسپلیتر خراب باشه یا خطتون نویز داره
    دیر یا زود به شما هم خواهد رسید؛ در حال حاضر هم سرویس ۵۱۲ بسیاری از دوستان را تبدیل کرده اند به ۳۵۲ کیلوبیت/ثانیه. برای اجرای سناریوهای مختلف (محدودیت‌های تازه) دست‌شون خیلی باز شده است با نرم‌افزارها/سخت‌افزارهای جدیدشون. ممکن است "طرف شما" هنوز از سیستم‌های قدیمی استفاده می‌کنند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه سلام
    این داتک عجب سرویس های حجمی خنده داری گذاشته است.نمایندگی های شهرستان باید ازش الگو بگیرن!!!!!!!
    این اساسنامه های جدیدش هم که خیلی موارد جالب و خنده دار داره .
    در اخر هم که این متغیر شدن ip هایipw از کی شروع شده؟
    بـــــــه !
    برادر زد2
    ازین ورا؟
    دیگه سر نمیزنی؟
    اره حجمی هاش خیلی مسخرس.حساب کردم دیدم اگه با این حجمی که دانلود میکنم اگه بخوام حجمی بگیرم رسما بدبخت میشم
    میشه بگی موارد جالب و خنده دار اساسنامه چیه که ماهم یکم بخندیم؟
    من ندیدم هنوز
    در مورد سوال اخر هم من چیزی نمیدونم.از پشتیبانی بپرس شاید فرجی شد
    راستی مگه قرار نبود ای دی اس ال بگیری.چی شد پس؟

دیر یا زود به شما هم خواهد رسید؛ در حال حاضر هم سرویس ۵۱۲ بسیاری از دوستان را تبدیل کرده اند به ۳۵۲ کیلوبیت/ثانیه. برای اجرای سناریوهای مختلف (محدودیت‌های تازه) دست‌شون خیلی باز شده است با نرم‌افزارها/سخت‌افزارهای جدیدشون. ممکن است "طرف شما" هنوز از سیستم‌های قدیمی استفاده می‌کنند.
    دوست عزیز زبان مبارک را نیش گاز بگیر
    میشه بگی از چند نفر خبر داری که اینجوری شده وضعیتشون؟
    اگه میخواستن از این سناریو های بزارن قبلا هم میشد.اتفاقا قبلا محدودیت برای من داشته که بیشتر از 50 دانلود نمیکرد الان حتیی بیشتر از 64 دارم دانلود میکنم و مینیمومش 62 هست
    مگه میشه یه جا سیستم جدید باشه یه جا قدیم؟اصلا ماجرای این سیستم جدید و قدیمی که میگید چی هست؟
    گفتم احتمالا خط شما نویز داره .به خودشون بگید شاید درست بشه.نویز باعث کاهش سرعت میشه.شما به خودشون گفتید؟
    درضمن من هروقت احساس کنم که دارن اذیت میکنن به راحتی اشتراکشون رو پس میدم و میرم
    همونطور که قبلا هم میخواستم اینکارو بکنم و بنا به دلایلی هنوز با این شرکت هستم

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان...
    توی لیست قیمتهاش نوشته قیمت ماهانه و قیمت دوره.... منظورش چیه مثلاً من بخوام 128 با 3 گیگ حجم بگیرم داستانش چجوریه؟اولش چقدر میگیرن بعدش ماهیانه چقدر باید بدم؟؟؟ یه سوال دیگه ASUS AM602 ساپورت میکنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بـــــــه !
    برادر زد2
    ازین ورا؟
    دیگه سر نمیزنی؟
    اره حجمی هاش خیلی مسخرس.حساب کردم دیدم اگه با این حجمی که دانلود میکنم اگه بخوام حجمی بگیرم رسما بدبخت میشم
    میشه بگی موارد جالب و خنده دار اساسنامه چیه که ماهم یکم بخندیم؟
    من ندیدم هنوز
    در مورد سوال اخر هم من چیزی نمیدونم.از پشتیبانی بپرس شاید فرجی شد
    راستی مگه قرار نبود ای دی اس ال بگیری.چی شد پس؟

دوست عزیز زبان مبارک را نیش گاز بگیر
    میشه بگی از چند نفر خبر داری که اینجوری شده وضعیتشون؟
    اگه میخواستن از این سناریو های بزارن قبلا هم میشد.اتفاقا قبلا محدودیت برای من داشته که بیشتر از 50 دانلود نمیکرد الان حتیی بیشتر از 64 دارم دانلود میکنم و مینیمومش 62 هست
    مگه میشه یه جا سیستم جدید باشه یه جا قدیم؟اصلا ماجرای این سیستم جدید و قدیمی که میگید چی هست؟
    گفتم احتمالا خط شما نویز داره .به خودشون بگید شاید درست بشه.نویز باعث کاهش سرعت میشه.شما به خودشون گفتید؟
    درضمن من هروقت احساس کنم که دارن اذیت میکنن به راحتی اشتراکشون رو پس میدم و میرم
    همونطور که قبلا هم میخواستم اینکارو بکنم و بنا به دلایلی هنوز با این شرکت هستم
    بابا مگر با این وضعیت میشه گرفت.... ادم حالش...الانم که اوضاع جالب نیست ... معلوم نیست فردا چی کار می کنن....(کلی برنامه ها داشتم که بر باد رفته....)
    هم اساسنامه هم مطالب ضریب شیرینگش چند تا مطلب تفاوت اشکار داره که حالت بازی با اعداده البته شفاف سازی اش برای اشنایی کابران واقعا عالی است و باید یک ابتکار دانست ولی بی توجی به این مورد باعث ایجاد موارد خنده دار شده....حالا وقت کنم بعدا می گم
    Last edited by zed2; 30-07-2009 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دیروز روزنامه عصر ارتباط گرفتم تو یک صفحه کامل تبلیغ وایمکس داتک بود برای تهران و بدون قیمت...
    رفتم سایت داتک چشمم در امد از قیمتش هاش
    300 هزار تومن برای مودم امانی ( سر گردنه گیری )
    سرویس 512 شیر 184 تومن
    1 مگ هم 350 تومن
    به معنای واقعی سر گردنه گیری کرده.....امیدوارم شرکت های دیگر wimax قیمت هاشون منطقی تر باشه و گرنه فکر نمی کنم هیچ خطری برای adsl که ایجاد کنن که هیچ بتونن حتی سود بدست بیارن ( مگر با شرکت های دولتی که مدیر های شرکت ها برای خودشون بگیرن با این قیمت ها.....)تو ایران هم که خرید اینترنت عمده برای کارمند ها هم ندارن که بیان از تخفیف های اشتراک عمده استفاده کنن.......

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اره زد2 جان رفتم دیدم
    واقعا یه قیمتای خنده داری گذاشته.والا اگه بابای ادم بیل گیتس هم زورش میومد این همه پول اینترنت بده
    واقعا قیمتاش در حده یه جوکه.
    512 اگه بصورت شیری باشه 180 هزار تومن و بصورت اختصاصی 470 هزار تومن؟
    فکر نمیکنم شرکتای دیگه هم قیمتی خیلی پایین تر از داتک بخوان بدن
    بعد یه سوالی داشتم
    وایمکس قرار بود که تقریبا جایگزین ADSL بشه به نظر شرکتا با این قیمت از کاربرای خانگی کسی حاضره همچین قیمتی اینترنت بگیره؟از کاربرای اداری چی؟کسی کلا حاضره این اینترنت رو بگیره؟
    بعد جالبه وزیر مخابرات میاد میگه ما وایمکس داریم اما کسی استفاده نمیکنه.واقعا خیلی جالبه
    بقیه دنیا هم فکر میکنن که مردم ما خیلی به دیال اپ علاقه دارن
    دیگه نمیدونن که قیمت خون باباشونو گذاشت روش

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اره زد2 جان رفتم دیدم
    واقعا یه قیمتای خنده داری گذاشته.والا اگه بابای ادم بیل گیتس هم زورش میومد این همه پول اینترنت بده
    واقعا قیمتاش در حده یه جوکه.
    512 اگه بصورت شیری باشه 180 هزار تومن و بصورت اختصاصی 470 هزار تومن؟
    فکر نمیکنم شرکتای دیگه هم قیمتی خیلی پایین تر از داتک بخوان بدن
    بعد یه سوالی داشتم
    وایمکس قرار بود که تقریبا جایگزین ADSL بشه به نظر شرکتا با این قیمت از کاربرای خانگی کسی حاضره همچین قیمتی اینترنت بگیره؟از کاربرای اداری چی؟کسی کلا حاضره این اینترنت رو بگیره؟
    بعد جالبه وزیر مخابرات میاد میگه ما وایمکس داریم اما کسی استفاده نمیکنه.واقعا خیلی جالبه
    بقیه دنیا هم فکر میکنن که مردم ما خیلی به دیال اپ علاقه دارن
    دیگه نمیدونن که قیمت خون باباشونو گذاشت روش
    تو ایران شاید فقط شرکت های خاصی بگیرن ( بیشتر شرکت های خارج از شهر ها که به adsl دسترسی ندارن ولی احتیاج به پر سرعت دارن) یا مدیر شرکت ها می گیرن....
    از انجایی هم که تو خارج در هیچ جا محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه نزاشتن بر کاربر خانگی قیمت ها رقابتی میاد پایین ولی اینجا تنها راه گرفتن این وایمکس اینه که شرکتها بیاد برای تمام کارمنداش درخواست بده و با تخفیف اشتراک عمده هزینه اینترنت رو از حقوق کارمندهاش کم کنه ( به شرط اینکه بزاره طرف ببره خونه و استفاده کنه)

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

جالبه که بدونید روزنامه های زیادی این تبلیغ را میزبان بودند. مثلا همشهری را هم خودم دیدم و دست 3 نفر دیگه تو مترو هم این تبلیغ را دیدم که هر کدام روزنامه ی خاص دیگیری بودند.

بالاخره پول این تبلیغات باید از ه جایی در بیاد دیگه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •