512 با 20 ؟؟؟؟؟؟؟؟
این حتی از 256 هم پایین تره که!
با بخش فنی، صحبت کرده بودید؟ فکر کنم اشکالی رخ داده باشه.
موفق باشید![]()
512 با 20 ؟؟؟؟؟؟؟؟
این حتی از 256 هم پایین تره که!
با بخش فنی، صحبت کرده بودید؟ فکر کنم اشکالی رخ داده باشه.
موفق باشید![]()
داتک مشکل پهنای باند پیدا کرده که انشاالله بزودی حل می شه![]()
اصلا ما به شبانه چیکار داریم کسی حرف از دانلود رایگان شب نزد همه که اهل دانلود بازیای شبانه نیستن و حوصلشم ندارن مثله خود من
شما میگی اگه 1GB در 1 ساعت دانلود کنیم ضرر کردیم و گول خوردیم؟؟؟حتمن باید چند ساعت طول بکشه؟؟؟مثلا اگه 10 ساعت طول بکشه همون 10 ساعت ما ویگردیمونم از دست دادیم چون همه سرعتو دانلود میگیره پس چه بهتره که زودتر دانلود شه تموم شه یره پی کارش
رو چه حسابی اون حرفو میزنید ولی دوباره بحث شبو این چازارو وسط نکشین حرف من کاملا درست و منطقیه
در ضمن اصلا اگه ساعات ترافیک رایگان نداشته باشه چی؟من فکر کنم اونطوری که شما فکر میکنی درست نیست
من فکر کنم منظورت اینه سرعت که بالا یاشه جو میگیره یهو همه حجمو مصرف میکنیم اره؟؟ولی اگه پایین باشه اون 5 گیگ واسه اون 3 ماه دووم میره و ادم کمکم مصرفش میکنه؟؟منظور شما اینه؟؟
Last edited by n0100003; 28-09-2008 at 14:44.
سلام
من میخوام adsl بگیرم از صبانت مودم 2پورته چی خوبه بگیرم که به سیستم صبانت بخوره وخوب کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو بگیرم خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا منظور من و توحید همیینهمن فکر کنم منظورت اینه سرعت که بالا یاشه جو میگیره یهو همه حجمو مصرف میکنیم اره؟؟ولی اگه پایین باشه اون 5 گیگ واسه اون 3 ماه دووم میره و ادم کمکم مصرفش میکنه؟؟منظور شما اینه؟؟
شما انگار خوب نخوندی
دوست عزیز هر موقع شما اینترنت با سرعت بالای 1 مگ گرفتی تو ایران میتونیم در مورد ADSL2 صحبت کنیم.
ADSL 2 ّربرای سرعتهای بالا و فاصله زیاد از مخابرات استفاده میشود
حالا من میگم نر شما میگی بدوش.
داتک خیلی وقت مشکل پهنای باند داره. داره بر میگرده به هموندوران اول که دزدی میکردی و پول نمیداد و کار به روزنامهها کشید که اصلا مشترکین یک سیات بر علیه داتک زدن.
خسارت مشتری رو نمیداد الان هم نمیده.
آسیاتک هم همینه خسارت بده نیست. هیچ شرکتی مثل پارسآنلاین ندیدم
دی لینک خوب45000 به بالا
الان اكثر شركت ها مشكل پهناي باند دارن، حساب بكنيد، به جز اونايي كه محدوديت حجمي دارند، باقيشون دارند دزدي ميكنند.( البته اون دسته اول هم يه جور ديگه دزدي ميكنند!)
الان من از سپنتا دارم استفاده ميكنم، سه- چهار روز خوبه، يه روز داغون.
درویش جان فک کنم شما حرفتو عوض کردی
شما خودت گفتیمنم این حرف ها بحث هایی که می کنم برااینه که به شما ثابت کنم تو ایران ADSL2+ وجود دارهوالا من 10 میلیون بار تکرار کردم تو ایران adsl +2 وجود نداره اما گوش هیچکس بدهکار نیست. همه تو عالم رویا و تبلیغات فکر میکنن.
خوب
اولا سرعت بالای 1 مگ چه ربطی به ADSL2+ داره خوده ADSLتا 8 مگ رو می تونه سرویس بده
دوما پول گرفتن سرعت یه مگ رو ندارم 320.000 اگه داشتم حتما می گرفتم
سوما خودت گفتی کهاقوربونه پسر وقتی یه دانشگاه می ره سرعت بالا16Mb/s می گیره با ADSLوADSL2 که ممکن نیستADSL 2 برای سرعتهای بالا و فاصله زیاد از مخابرات استفاده میشود
یا یه شرکت میاد می گه من با سرعت 24Mb/s می تونم سرویس بدم اونم از نوع DSLفقط با فناوری ADSL2+ ممکنه
بعدش ما کی گفتیم (بدوش)
دیگه نمی دونم برا شما چه جور دلیلی بیارم که به شما ثابت بشه تو ایران ADSL2+ داره
ولی فکر کنم شما در فهمیدن فناوری ADSL2+ دچار مشکل شدی چون خیلی تو جوابات میگی که این فناوری برا سرعت های بالای 1مگ استفاده می شهکه این حرف کاملا غلطه همون (tohidkh در این مورد برا شما توضیح داده)
نمی دونم چرا شما اصرار دارید که تو ایران چنین فناوری وجود نداره در حالی که دلیلی نداری
فک کنم مرغ شما فقط یه پاداره
خوب دیگه نمی دونم چی بگم............................................ ............
![]()
Last edited by mehdi_08; 28-09-2008 at 17:03.
اي بابا تاپيك همش شده Adsl و +adsl2 ! بسه ديگه!
حالا چه تو ايران وجود داره چه نداره حداقل شاتل و لايز و فن آوا كه ادعا مي كنن +2 ميدن هم سرعتاشون بيشتر از حد معمول هست هم مهمتر از همه افت سرعت ندارن. ديگه +2 تو ايران هر كاري نتونه كنه از افت سرعت كه مي تونه جلوگيري كنه!
بي خيال شين ديگه!![]()
![]()
![]()
به نظر منم چرته اینا هیچ فرقی با هم نداره مگر تو سرعت های بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)