تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 394 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت همه ی بزرگواران
    دوستان mozaic EZ300 یا U5 cowon
    البته از نظر کیفیت و بلندی صدا
    در ضمن ایا این اختلاف محسوسه
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    اختلاف اینها از نظر کیفیت صدا و بلندی صدا کم و برای بیشتر از 80 درصد کاربرها نامحسوسه به نظر من...

اختلافشون: EZ300 یه اسپیکر داره و توانایی پخش عکس و فیلم داره (هرچند صفحه اش کوچکه و این انقدرها مهم نیست) ... به نظر من این مهمترین تفاوتشونه .. بعد از این بحث ظاهر به میون میاد که یه مساله سلیقه ایه ...
    سلام
    سیمور جان ، چند تا سوال :

اول این که تو سایت کریتیو که رفتم ، وقتی از گزینه Compare استفاده می کنم ، Bundled Software رو می بینم تو گزینه ها که مثلا برای ZEN X-Fi2 مورد Creative Centrale قید شده .... این به معنای نیاز به پی سی سوت نیست ؟( من از روی این قضاوت کردم )
    آیا راهی هست که از توی سایت شون تشخیص داد که نیاز دارن یا نه ؟

دوم این که یکی دو تا از بچه ها ، گزینه های زیر 50 _ 60 تومان رو می خواستن ، من تو ذهنم استون پلاس بود ، اس 2 از کریتیو بود ، ترنسند بود و میزو ،احتمالا اول استون پلاس هست ، بعد اس 2 ، بعد ترنسند ، بعد میزو قرار می گیره ، درسته ؟
    گزینه / کیس بهتری رو شما پیشنهاد می کنید یا خیر ؟

تنکس
    bundled software یعنی "نرم افزارهای همراه" .. به معنی MTP بودن (واجب بودن نرم افزار نیست) و تقریباً همه کمپانی ها به همراه قطعاتشون نرم افزارهایی رو ارائه میدن.. واقعاً هم خیلی وقتها مدیریت فایل با کمک اونها راحت تره ..

راه تشخیص قطعی اینه که صفحات رسمی اونها رو مطالعه کنیم یا ریویوهای معتبر رو چک کنیم: مثلا در فروشگاه رسمی کریتیو برای XFi-2 قید شده که نیازی به نرم افزار نداره:

all thanks to the MP3 player's mass storage class capability

//

گزینه های 50-60 تومنی: معتبرترین در اون حدود، همون زن استون پلاس هستش .. سامسونگ هم فکر کنم در اون حدود سری u رو داره و iriver هم کمی بالاتر سری t رو داره .. اما اگه بحث روی 50 تومن باشه .. ترنسند و میزو که گفتی به عنوان مارک های درجه دوم، گزینه های قابل قبولی هستند .. به نظر من موقع خرید مارک های درجه دوم، بحث اعتبار مارک از بحث گارانتی کمتر اهمیت داره .. یعنی شما یه زولتریکس بگیری که گارانتی خوبی داره، می ارزه که یه مارک کره ای بگیری که شاید خوش آب رنگ تر به نظر بیاد اما گارانتی خاصی نداره.

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان ببخشید مدتی نبودم متاسفانه مصدوم شدم و 3 هفته ای خونه نشین بودم...
    میخواستم ببینم باطری ایپادنانو چند ساعته و اینکه با چه ظرفیتهایی عرضه میشه و قیمت

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام.
    اخرش بعد یه هفته بالا پایین شدن بودجم اخرش امشب خریدم x-fi2.
    155 تومن 8 گیگ.
    چند روز دیگه یکم با کار کردم ریویو توپ ازش همینجا میزارم.
    تشکر رو هم اخر همون رویو از همه کسایی که کمکم کردن میکنم...

5. 3 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبارکه فکر کنم چیزه خوبی باشه راستی تاچش خازنی یا مقاومتی ؟

در آغاز فعالیت Capitan7ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

منو هم راهنمایی کنید لطفا!

با وجود داشتن COWON A2 نیازی به پلیری ندارم که قابلیت پخش فایل عکس و ویدئو داشته باشه.

هدف اصلی استفاده هنگام ورزش (دویدن) و استفاده طولانی مدت هست.

شما چه پلیری رو پیشنهاد میکنید؟

با توجه به اولویتهایی که توی محصولات اسپرت رعایت میشه : مثل کنترل آسان...کیفیت صدا...ابعاد و اندازه و وزن ...شارژ...اکولایزر...سرعت تبادل اطلاعات و ...توصیه شما پلیر هست یا موبایلهای ویژه ورزشکاری؟چنین موبایلهایی تا چه اندازه مناسب هستن؟(با توجه به اینکه بنا به ضرورت موقع ورزش کردن باید موبایل هم همراهم باشه)

خودم اپل(شافل) رو می پسندم ...ولی مشکل با هدفون هست . و نداشتن تنظیمات اکولایزر.
    یه نمونه از Sony هم که ضد آب هستش و برای شنا کردن و موزیک شنیدن مناسبه.کسی این مدل رو میشناسه؟

پیشاپیش ممنون میشم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام

با وجود داشتن COWON A2 نیازی به پلیری ندارم که قابلیت پخش فایل عکس و ویدئو داشته باشه.

با توجه به اولویتهایی که توی محصولات اسپرت رعایت میشه : مثل کنترل آسان...کیفیت صدا...ابعاد و اندازه و وزن ...شارژ...اکولایزر...سرعت تبادل اطلاعات و ...توصیه شما پلیر هست یا موبایلهای ویژه ورزشکاری؟چنین موبایلهایی تا چه اندازه مناسب هستن؟(با توجه به اینکه بنا به ضرورت موقع ورزش کردن باید موبایل هم همراهم باشه)

خودم اپل(شافل) رو می پسندم ...ولی مشکل با هدفون هست . و نداشتن تنظیمات اکولایزر.
    یه نمونه از Sony هم که ضد آب هستش و برای شنا کردن و موزیک شنیدن مناسبه.کسی این مدل رو میشناسه؟

پیشاپیش ممنون میشم
    سلام
    شما که خودتون کوون دارین پس کیفیت کوون رو هم میدونین، من مدل E2 رو از کوون بهتون پیشنهاد میدم کیفیت کوون رو داره و هم اینکه خیلی کوچیک و ساده هست و برای ورزش هم مناسبه.
    البته هنوز فروشش شروع نشده ولی از شنبه هفته بعد بین نمایندگی ها توزیع میشه
    اینم هم لینک اطلاعاتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by osmaan; 05-01-2010 at 17:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ببخشید مدتی نبودم متاسفانه مصدوم شدم و 3 هفته ای خونه نشین بودم...
    میخواستم ببینم باطری ایپادنانو چند ساعته و اینکه با چه ظرفیتهایی عرضه میشه و قیمت
    ایشالا از کمند مصدومیت رهایی پیدا کنی! .. اتفاقاً ما هم چند وقت پیش موقع فوتبال شاهد یه برخورد شدید بودیم، بعد از از اون الان یه مدتیه دست به عصا بازی می کنیم (مثلاً من تک به تک ها رو نیرم تو پای مهاجم -- بعد که توپ گل بشه، بهونه میارم که "هر وقت 300 میلیون حقوق بهم دادید میرم تو پاش!!")

//

مدیریت باتری نانو الان سالهاست که تغییر نکرده و از نسل دوم تا الان حدود 24 ساعت برای صدا و 4-5 ساعت برای تصویر باقی مونده .. عدد قابل قبولیه.

(نسل 5) ظرفیت های 8 و 16 گیگ داره ..

قیمت دقیقی ندارم ... حدوداً باید 190 و 230 تومن باشن (به ترتیب حافظه) ... قیمت دقیق تر میخوای زنگ بزن به رایتک (که شماره اش رو در تالار چندبار داده ام -- کافیه یه سرچ بزنی) بپرس.
    سلام.
    اخرش بعد یه هفته بالا پایین شدن بودجم اخرش امشب خریدم x-fi2.
    155 تومن 8 گیگ.
    چند روز دیگه یکم با کار کردم ریویو توپ ازش همینجا میزارم.
    تشکر رو هم اخر همون رویو از همه کسایی که کمکم کردن میکنم...
    مبارکه .. مبارکه ... ایشالا که راضی باشی ...
    مبارکه فکر کنم چیزه خوبی باشه راستی تاچش خازنی یا مقاومتی ؟
    مقاومتیه...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

پیشاپیش ممنون میشم
    اتفاقاً در همین صفحات اخیر با دوستمون آلفرد88 بحث هایی در مورد پلیرهای مناسب برای فعالیت و ورزش داشته ایم... اگه خواستی چک کن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه از پست 1217# به بعد، تبادل پست هایی که با این دوستمون صورت گرفته رو بخون -- بحث های خیلی خوبی شده و خیلی از مدلهای مناسب در این زمینه معرفی شده ... اینا همه خوب و عالی هستند و میشه برحسب سلیقه یکی رو پسندید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایشالا از کمند مصدومیت رهایی پیدا کنی! .. اتفاقاً ما هم چند وقت پیش موقع فوتبال شاهد یه برخورد شدید بودیم، بعد از از اون الان یه مدتیه دست به عصا بازی می کنیم (مثلاً من تک به تک ها رو نیرم تو پای مهاجم -- بعد که توپ گل بشه، بهونه میارم که "هر وقت 300 میلیون حقوق بهم دادید میرم تو پاش!!")

//

مدیریت باتری نانو الان سالهاست که تغییر نکرده و از نسل دوم تا الان حدود 24 ساعت برای صدا و 4-5 ساعت برای تصویر باقی مونده .. عدد قابل قبولیه.

(نسل 5) ظرفیت های 8 و 16 گیگ داره ..

قیمت دقیقی ندارم ... حدوداً باید 190 و 230 تومن باشن (به ترتیب حافظه) ... قیمت دقیق تر میخوای زنگ بزن به رایتک (که شماره اش رو در تالار چندبار داده ام -- کافیه یه سرچ بزنی) بپرس.

مبارکه .. مبارکه ... ایشالا که راضی باشی ...

مقاومتیه...
    دوست عزیز با سلام و تشکر از زحماتتون .به نظرتون ایا 24 ساعت باطری کم نیست .من دنباله یه چیزی هستم که بعد از یکی دوسال استفاده به این میزان برسه و به صورت معمولی 40 -50 ساعت باطری نگه داره .یعنی شارژ ایپاد از iaudio کمتره .تازه این مقدار از کمترین طوله عمر باطری سونی نیز کمتره.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز با سلام و تشکر از زحماتتون .به نظرتون ایا 24 ساعت باطری کم نیست .من دنباله یه چیزی هستم که بعد از یکی دوسال استفاده به این میزان برسه و به صورت معمولی 40 -50 ساعت باطری نگه داره .یعنی شارژ ایپاد از iaudio کمتره .تازه این مقدار از کمترین طوله عمر باطری سونی نیز کمتره.
    cowon و sony دارند کارای لانگ باتری لایف.i7 جز ء خوباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •