آقا من این awakening رو دارم میرم آنچنان چنگی به دل نمیزنه، خوده بازی بشدت بهتر بود.
آقا من این awakening رو دارم میرم آنچنان چنگی به دل نمیزنه، خوده بازی بشدت بهتر بود.
عكس مراحل رو كه گذاشتم ولي نه فكر نمي كنم
راستي از كمكهاتونم تشكر مي كنم.
سلام.دوستان بالاخره قسمت شد ما هم Awaking رو بگیریم.ولی هر کاری میکنم نمی تونم برم تو بازی . تو آموزش اینو نوشته ولی واسه من اصلا Awakingنمیاد.لطفا کمکم کنید
آموزش:
To play Dragon Age: Origins - Awakening, select the New Game option
from the main menu. You will be given a choice between starting
Dragon Age: Origins or Dragon Age: Origins - Awakening. If you select
Dragon Age: Origins - Awakening, you can either import an existing
character or create a new one. A new character created in Dragon Age:
Origins - Awakening will start at level 18.
خب...
پس بايد اونجا بري حتما و يه نظر هم high dragon رو ببيني...
الان چه ماموريتهايي برات مونده؟؟؟
کسی می دونه تاپیک مخصوص Dragon Age: Origins - Awakening کجاست؟
high dragon رو كه كشتم پس اونجا رو رفتم. و اون بوق رو هم گرفتم بله.
ولي منظورتون رو از جسد نفهميدم
فكر نمي كنم براي dlc هاي بازي يه تاپيك جداگانه بزنند
Last edited by molaali; 07-04-2010 at 17:24.
تاپیکی برای اون زده نشده. همین جا میشه مسائل مربوط به اون بازیو مطرح کردکسی می دونه تاپیک مخصوص Dragon Age: Origins - Awakening کجاست؟
البته این یک بسته مکمل هست و با dlc فرق داره.فكر نمي كنم براي dlc هاي بازي يه تاپيك جداگانه بزنند
در جسد highdragon چیزهای مفیدی پیدا میشه. که مهمترینش scale اون است که اگر اونو به wade در denerim بدید برای شما یک armor خیلی قوی می سازه که شاید قوی ترین armor کل بازی باشه. البته می تونید انتخاب کنید از سه نوع armor کدوم رو برای شما بسازه.high dragon رو كه كشتم پس اونجا رو رفتم. و اون بوق رو هم گرفتم بله.
ولي منظورتون رو از جسد نفهميدم
آقا من بازی رو تموم کردم فقط دیگه نمی تونم تو هیچ کدوم از شهر ها برم؟
باید چی کار کم؟
شما اگه dlc ها و یا نسخه ی awekaning رو نصب کنید ، این قالیت رو بهنتون می ده که بازی رو ادامه بدین و مأموریت هایی رو که انجام ندادین رو تموم کنید!
ظاهرأ برای awekaning تاپیک جدا زده نشده! در صورتی که داستان بسیار گسترده ای داره و البته بسیار هم سوپرایز کننده (شخصأ انتظار یک روال دیگه ای رو داشتم !!)
شاید بزرگترین مشکل این پک ، از بالانش خارج شدن کامل بازی باشه !! مثلأ الان skill 28 هستم !!! دیگه یک جورایی هیچی جلودارم نیست . البته در این بازی اوضاع خیلی بد نشده ، ولی اگه قرار باشه پک گسترده ی دیگه ای هم عرضه بشه و بایوور بخواد همین روال امتاز دهی رو پیش بگیره ، ممکنه بعضی ها با یک ضربه ؛ بالای 1000 تا دمیج بزنند!(خودم تا حدود 450 رو زدم!
)
نه.وقتی بازی تموم شد دیگه نمیشه هیچ کاری کرد.میتونی Awaking رو بگیری و نصب کنی .
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ببخش البرز جان شما اینو بازی کردی؟ من نصب کردم اما هر کاری میکنم نمی تونم برم توبازی.فقط میره تو خوده دراگون تو Awaking نمیره.چی کار کنم؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)