من همين جوري بهش زنگ زدم درست كار ميكرد ولي ديگه امتحان نكردم كه صدا پخش ميشه يا نه .شايد بايد voice greeting رو بزني اول. صبر كن الان امتحانش ميكنم
من همين جوري بهش زنگ زدم درست كار ميكرد ولي ديگه امتحان نكردم كه صدا پخش ميشه يا نه .شايد بايد voice greeting رو بزني اول. صبر كن الان امتحانش ميكنم
مرسی و منتظرم
نه انگار صدا رو ضبط نميكنه. توي inbox هم كه ميرم هست ولي وقتي روش كليك ميكنيم هيچ اتفاقي نميفته.export to gallery هم زدم ولي از تو گالري هم نميخونه
آ قا یکی کمک ... یعنی تو دنیا به این بزرگی یک برنامه منشی نیست که رو این گوشی کارکنه !!! حالا چیکار کنم...![]()
يكي هم به من كمك كنه تو اين دنيا به اين بزرگي يه برنامه چراغ قوه نيست كه رو اين گوشي كار كنه؟
برنامه Answering_Machine یک منشی تلفنی حرفه ای مخصوص گوشی های سیمبین سری 60 که شرکت نوکیا داده و چون سیستم این گوشی هم سیمبین سری 60 باید بر روی این گوشی هم عمل کنه
عید برهمه شما دوستان مبارککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برنامه answerin machin هم مثل همون قبليست.كامل نصب ميشه اجرا هم ميشه ولي صدا رو ضبط نميكنه.15 روز هم بيشتر وقت نداره. بايد ورژن جديدترشو پيدا كنيم كه با دستگاه هماهنگ باشه
مارو گرفتی یا شوخی میکنی!!!چراغ قوه که جاواست و 20 کیلو بایت هم نمیشه !!!یعنی بعد منشی چراغ قوه هم آره...وای بر سامسونگ ...اون دنیا چجوری میخواد جواب این همه دلهای شکسته کاربراشو بده !!!!
اگه نصب نشد یک 1100 بگیر بنداز کنارش که چراغ قوه اش سخت افزاریه!!!!
منم برا منشی یکی رو استخدام میکنم هر وقت نیستم گوشی رو جواب بده...منشی سخت افزاری!!!![]()
Last edited by dooste.man83; 22-03-2009 at 11:48.
دوستان عزیز این گوشی با برنامه های که کلا کارشون ضبط هست مشکل داره حالا میخواد منشی باشه ضبط خبرنگاری باشه یا ضبط مکالمه بدون بوق....!!!همه برنامه هام امتحان کردم همسشون نصب میشن کار هم میکنن اما ضبط نمیکنن...!!!باور نمیکنی امتحان کن...اگه کسی برنامه ای تو زمینه ضبط پیدا کرد که رو این گوشی کار کرد پیش من جایزه داره
بچه ها نشون بدین تو نرم افزارم از نوکیا کنم نمیاره...![]()
Last edited by dooste.man83; 22-03-2009 at 11:53.
اين برنامه ها قديمي هستن و با دستگاه هماهنگي ندارن. شما ورژنهاي بالاترو امتحان كن ببين چي ميشه. اگه نشد يكم صبر كن تا ورژنهاي بالاتر بيان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)