واي 2باره به usbish وصلش كردم اين كارارو انجام دادم. چرا روشن نميشه. واييييي @_@
واي 2باره به usbish وصلش كردم اين كارارو انجام دادم. چرا روشن نميشه. واييييي @_@
نه دیگه - اون دوره تموم شده و اگه این کار رو نکنی هم اتفاق خاصی نمیشه ... ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه ... یعنی اینکه اون اول بذاری یه بار کامل شارژ بشه (یحتمل 3-4 ساعت)
چرا الکی هول میشی ، دوست من ؟ ... همونطور که دوستمون گفت ، فوقش اینه که restore می کنی ... منظور از "یه ربی" هم "یه ربعی بود ؛ یعنی ربع ساعت ...
مطمئنی همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو درست رفتی؟ .. مطمئنی باتری داره؟ (توصیه دوستمون برای اینکه یه مدت بذاری تو شارژ بمونه واسه همینه)
* ضمناً لطف کن ، پست های کوتاه رو با استفاده از ادیت به پست قبلی ات اضافه کن (در شرایطی که پستی بعد از شما در جواب به شما نیومده) ... اینطوری نظم تاپیک بهتر باقی می مونه ... مرسی
دوستان آیپاد که قرار بود امروز به دستم برسه تا حد اقل یه هفته دیگه بهم نمیرسه!!!
حالم گرفتست!!!
ایشالله درست بشه ...واي دوستان بدبخت شدم. ديروزي داشتم تو آيپادم برنامه ميريختم بعده sync امدم يكي از برنامه ها يعني iBeer رو كه 100بار بدونه هيچ مشكلي قبلا هم اجراش كردم اجرا كنم كه نشد يعني يه دفعه هنگ كرد بعدش خاموشش كردم. حالا ديگه روشن نميشه. وقتي هم كه به كامپيوتر وصلش ميكنم اصلا usb شو كامپيوتر نميشناسه حالا چيكار كنم. تورو خدا كمك كنيد...............@_@
--------------------------------
دوستان 10 بازی برتر برای آیپاد تاچ چیه؟
ممنون...
Last edited by ahmad72; 22-09-2009 at 16:49.
چرا الکی هول میشی ، دوست من ؟ ... همونطور که دوستمون گفت ، فوقش اینه که restore می کنی ... منظور از "یه ربی" هم "یه ربعی بود ؛ یعنی ربع ساعت ...
مطمئنی همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو درست رفتی؟ .. مطمئنی باتری داره؟ (توصیه دوستمون برای اینکه یه مدت بذاری تو شارژ بمونه واسه همینه)
* ضمناً لطف کن ، پست های کوتاه رو با استفاده از ادیت به پست قبلی ات اضافه کن (در شرایطی که پستی بعد از شما در جواب به شما نیومده) ... اینطوری نظم تاپیک بهتر باقی می مونه ... مرسی[/quote]
اره والا هم باطريش كامل بود. اصلا الكي الكي اينجوري شد. اخه مگه ميشه همينجوري الكي اينجوري بشه. كه واقعا اگه اينجوريه ديگه بدم مياد ازش. اخه وقتي به كامپيوتر وصلش ميكنم نه كامپيوتر ميشناستش نه اينكه به هيچ صورتي با كامپيوتر ارتباط برقرار نميكنه به نظره شما چه بلايي بايد سره بيارم اخه؟؟؟؟ چيكار كنم؟؟؟؟ هاننننن؟؟؟؟؟![]()
وصلش کن به PC و همون روش power+home رو در حالیکه وصله هم تست کن ...
اگه قرار بود بخاطر اینکه پلیری بازی در بیاره بی خیالش بشم من الان 5-6 سال بود که از دنیای پلیرها خارج شده بودم !!! ... این یه مشکل همیشگیه رفیق ، قدرت پردازشی یه پلیر محدوده ، فشار که بهش میاد (یعنی همیشه!) بعضی وقتها از خود بیخود میشه !! ...
بهرحال ناامید نشو ، روی اینترنت جستجو کن ببین کسی مشکل مشابهی داشته ... اگه دوستی داری که مسلط تره ازش کمک حضوری بخواه (که بسیار موثرتر از کمک آنلاین = حالتی که ما دسترسی به شما و دستگاه نداریم ، هستش) ... و البته این احتمال رو هم در نظر بگیر که اگه در کوتاه مدت مشکل حل نشه ، احتمالاً بد نباشه که یه سری به فروشنده بزنی و ازش کمک بخوای (که معمولاً با این مشکل ها بیشتر روبرو هستند)
ما هم فکر می کنیم ببینیم چیز جدیدی به ذهنمون می رسه ...
خب البته یه موسسه فیفا نداریم که یه همچین رده بندی ای ارائه بده ، اما از سایت هایی که درباره تاچ هستن اگه نقل قول بخوای ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهرست 10 تای سایت TouchGeek هستش
فهرست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم معمولاً معتبر و خوب هستند ... همون صفحه اول دوتا فهرست top games داره .. چک کن ...
خيلي خيلي ممنون از همفكريتون. نميدونم والا از بد شانسيه من كه اينجوري شد. تازه داشتم بيشتر از قبل ازش لذت ميبردم كه الكي اينجوري شد. البته من برادرم آيپادم رو برام جيلبرك كرده كه خودشم گفت از دستورالعمل هاي اين فروم كمك گرفته و گفت كه به پستهاي قبليه اين فروم سر بزنم و يه نرم افزلري هست كه اگه اشتباه نكنم آيپادمو با "بوت"بالا بياره. بهم گفت تو پستاي قبل پيداش كنم و دانلودش كنم. حالا به نظره شما ممكنه اين كار موثر باشه؟؟؟؟ چون الان به pc وصله و هيچ عكس العملي نداره و ان كارارم 2باره انجام دادم. واقعا ديگه كلافه و كمي ديوانه دارم ميشومممممممم. @_@
اول وصل کن به PC بذار یه خورده باشه (آیتونز هم باز باشه)
* آیتونزت 8.2 باشه
بعد همونطور که وصله دکمه Home+Power رو نگه داره و تا ۱۰ بشمار (دقیق ۱۰ثانیه)
همین که به ۱۰ رسیدی دکمه Power رو ولش کن ولی دکمه Home رو نه همونجور نگه دار و تا ۴۰ بشمار
ببین ویندوز پیغامی برای شناسایی دستگاه میده یا نه
اگه داد تو آیتوز دستگاه اضافه میشه و میتونی ریستور کنی
خبرشو بده
وايييييييييييييييييييي خيلي خيلي ازت ممنونم اره pc شناختتش و پيغام داد كه پيداش كرده و متاسفانه راحي هم جز ريستور نيست چون كه به اسمي كه ايپادمو سيو كردم نيومده و فقط سامري داره ان بالا و ريستور كه شما گفتي. اما دلم نمياد ريستور كنم..... اما چه ميشود. واقعا از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم لطف كرديد و همچنين بقيه دوستان.
خوب خدا رو شگر
حتمن back up گرفتی قبلن ازش یعنی خودش اتومات میگیره
بعد از ریستور صفحه ای میاد که میخواد به آخرین Backup ریستور کنه بذار بکنه
میشه عین قبل
خدا رو شکر ...وايييييييييييييييييييي خيلي خيلي ازت ممنونم اره pc شناختتش و پيغام داد كه پيداش كرده و متاسفانه راحي هم جز ريستور نيست چون كه به اسمي كه ايپادمو سيو كردم نيومده و فقط سامري داره ان بالا و ريستور كه شما گفتي. اما دلم نمياد ريستور كنم..... اما چه ميشود. واقعا از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم لطف كرديد و همچنين بقيه دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)