شجاعی هم به نظرم خوب ساخته شده نه عالی ! عالی مثل کریمی تو ورژن 6
شجاعی هم به نظرم خوب ساخته شده نه عالی ! عالی مثل کریمی تو ورژن 6
مسترلیگ تغیری کرده؟
دوست من سعي كن فينگيليش تايپ نكن (خلاف قوانين هست) در مورد اين مود هم خيلي نميشه اظهار نظر كرد نه اينكه جديده و قبلا كسي نديده يه سورپرايز از PES هست و بايد فردا ببينيم توي دموي قابل بازي در اين مورد چيزي گفته ميشه يا نه. در هر حال اينجور مواقع چاره اي جز منتظر موندن نيست.
دوستان کسی از حجم احتمالی دمو خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟ میدونم هنوز نیومده اما گفتم شاید کسی از حجم احتمالیش خبر داشته باشه......... احه حق اشتراک Adsl ام چند روز پیش تموم شده.... الانم میخوام برم شهرستان واسه دانشگاه دیگه نمیکتونم حق اشتراک بگیرم مجبورم با دیال آپ دانلود کنم
![]()
نه تا قبل از انتشار حجم مشخص نميشه. ولي اگه ADSL ت تموم شده مسئله دانلود كردن منتفيه و بايد يه فكر ديگه بكني با دايال آپ دمو نميتوني دانلود كني. بهترين كار اينه كه بدي لينكاش رو بيرون واست دانلود كنن
خوبه شجاعي شبيشه البته تقريبا .
يعني واقعا فردا دمو مياد ؟ اميدوارم حجمش به اندازه ي حجم دموي pes2008 نباشه.
عزیزم من گفتم لباسای fifa خیلی بهتر از pes هست چون تو pes انگار
چسبیده به تنشون فقط شورتا تو pes خوب شاخته میشهاصلآ منظورم فیس نبود معلومه فیس تو pes خیله طبیعی تره,در ضمن رونالدو تو خیلی از بازیها از همون اولش پیراهن رو انداخته بیرون نمونه بارزش فینال champions league , هر چند خلاف قانونه ولی نمی دونم چرا چیزی بهش نمیگن {زنده باد کریس}
دوست عزیز ممنون از فیسا , نکونام رو خیلی سیاه ساختن چه وضعشه آخه, شجائی هم که از رو ادیت ساختن فیس خودش نیست![]()
خبر جدید و البته دست اول تیم ملی ایران هم تو بازی هست.
خوب حالا حتما میگین منبعش کجا هست و ...
یک نکته جالب شما به سایت pesunites.com برین تو قسمت game feauture حرکات جدید بازی رو گذاشته یعنی دریبل های جدید بازی که همش رو با بازیکن های تیم ملی ایران انجام میدهفقط قیافه ها فکر نکنم شبیه باشه
کفتون افتاد دقت رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)