دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
در ضمن وقتی با اینترنت ایرانسل میخوام اپدیت کنم میگه اپدیت وجود ندارد در حالی که تو سایت نوکیا زده اخرین ورژن12 هست
ورژن گوشی من هم 10 هست مشکل چیه
دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
در ضمن وقتی با اینترنت ایرانسل میخوام اپدیت کنم میگه اپدیت وجود ندارد در حالی که تو سایت نوکیا زده اخرین ورژن12 هست
????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
توی فرودگاه مهرآباد و امام خمینی
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت
و معمولا توی فروشگاه های کامپیوتری
من توی فرودگاه بندر امام امتحان کردم کار میده ولی سرعتش خیلی پایینه اون موقع که من رفتم تمام پهنای باند واسه خودم بود.
من توصیه میکنم اونجا آپدیت نکنید و برید پیش یه کافی نت اونجا بهتره.
توی فرودگاه سرعت دانلود بین9 تا 12 هست که بعضی مواقع قطع میشه.
پیش یه کافی نت رفتم قفل بود صاحابش هم گفت این یه سیستم امنیتی که نمتونم رمزش رو بگم (خودش هم نمیفهمید داره چی میگه)من توصیه میکنم اونجا آپدیت نکنید و برید پیش یه کافی نت اونجا بهتره
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت سرعت بالاست
تهران-ابتدی میرداماد مجتمع کامپیوتر پایتخت
به هرکی بگی میشناسه
دوستان این حافظه خود گوشی همینجوری داره پر میشه من که برنامه توش نریختم جریان چه؟
سلام به همه دوستان،سال نو مبارک
ممنون میشم طبق شماره به سئوالام پاسخ بدید.
1- منn78 دارم نمیدونم چرا بعضی وقتها نور صفحه 5 ثانیه روشن میشه بعد میره رو استند بای. من تنظیم کردم 15 ثانیه چراغ صفحه روشن باشه و بعد 60 ثانیه هم بره رو استند بای .
چرا بعضی وقتها این جوری میشه بعد گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشه ؟
2- سنسور نور n78 خیلی ضعیفه ؟ من نمیدونم تو نور چرا نور صفحه کلید روشن میشه !! میشه راهنمایی کنید .
3- الان ورژن گوشی 12.046 هست . ورژن خوبیه یا آپدیت بشه بهتره . اگه بهتره در مورد آپدیت هم یه توضیحی بدید .
4- وقتی رو حالت اسپیکر زمانی که داری با تلفن حرف میزنی میزارم صدا فقط از بلند گوی بالا میاد. این طبیعیه؟ماله بقیه دوستان هم اینجوریه ؟
ممنون میشم جواب بدید ، خیلی لطف میکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)