تایید میشه. وضعیت x8800 حتی نسبت به مرکز استان در حد بهتری هست
تایید میشه. وضعیت x8800 حتی نسبت به مرکز استان در حد بهتری هست
لینک این تست رو چند لحظه پیش پیدا کردم. آخرین تستی که از ترکانت گرفتم برای کسانی که میخوان از این شرکت سرویس تهیه کنن
سرویس 256K محدود
![]()
با سلام
دوستان میدونن چرا ادرس کنترل اکانت در ارومیه از کار افتاده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ساعت 24 تا 3 نصفه شب دانلود 10تا 15 و از 3 نصفه شب یواش یواش دانلود افزایش پیدا میکنه تا در ساعت 6 صبح ماکزیمم 45 تا 50 کیلوبیت میشه
خوب مشکل اینجاست که مکس الان یه مدتیه سیاست جدید اتخاذ کرده . هم در شرقی و هم درغربی ! اونم اینه : سرعت روزانه تقسیم بر 2! من 1 ماهه شبانه 700-800 مگ دانلود میکنم !
خيلي ممنون
اگه اشتباه نكنم اين تست واسه 11/5 صبح بايد باشه كه اگه درست گفته باشم اين پينگ واسه اين ساعت چندان خوب نيست، البته واسه اورميه طبيعيه، مخابرات هر بدي كه داشته باشه اين موردش خوبه كه روزها وضعيت پينگش مناسبه و خيلي از سايتها چه داخلي چه خارجي با سرعت قابل قبولي لود ميشن
IP جديد Netbill اينه : 80.191.215.226
شما 2 تا فايل رو همزمان بذاري واسه دانلود مجموع سرعت دانلودهات ميشه همون 50 كيلوبايت
در ضمن شما 256مخابرات داريد؟
Last edited by urumchi; 17-08-2011 at 00:24.
سلام دوستان
سوالی نامربوط دارم!
کسی از ارزش دامین های سه حرفی خبری داره؟ چطوری میشه آبش کرد؟ تو خارج که قیمت های چند هزار دلاری دارند ولی در ایران راضی هستم به قیمت 20 30% قیمت جهانی بفروشمش!
دامینت .کام هست دیگه ؟ اگه پیپال یا کردیت کارد داری حتما به خارج بفروش . چون به یورو میدن خیلی برات خوب میشه
شما باید در سدو به حراج بذارید تا بهترین قیمت رو براش بدن. با این دو دوست تماس بگیرید:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرش کارش هاستینگ هست ( dedicated) و هادی هم تبادلات مالی بین المللیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(بیشتر تو پی تی فعالیت میکنه تا اینجا) که البته هردوشون هم همشهرین
ساعت 13:56 چيزي به اسم آپلود وجود نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)