دوستان من برنامه را ساین کردم ولی موقع نصب پیغام Expired certificate میده.برای فارسی هم همینطوره.تاریخ گوشی را به قبل بردم باز هم جواب نداد!
دوستان من برنامه را ساین کردم ولی موقع نصب پیغام Expired certificate میده.برای فارسی هم همینطوره.تاریخ گوشی را به قبل بردم باز هم جواب نداد!
بازم تاریخو بیار عقب تر . 6 ماه 6 ماه بیار عقب .
یه بار پرسیدم کسی جواب نداد..............
بعداز نصب نقشه ها رو به محل مربوطه کپی میکنم و تو نرم افزار تعیین میکنم که نقشه ها رو از کجا لود کنه ................(تنظیمات مربوط به مموری محل ذخیره)
بعد وقتی آفلاین هستم براحتی نقشه رو نشون میده ، ولی وقتی وصل میشم و رنگ gps سبز میشه دیگه نمیتونه نقشه رو نشون بده و فقط علامت پیکان قرمز رنگ رو نشون میده.............
مشکل از کجاست؟
باتشکر از همه دوستان فعال این تایپیک
1- نقشه راههای ایران که دانلود کردم یکیش خیلی شلوغه ویکیشم ( جاده های دقیق) خیلی ناقصه
( ای کاش از نقشه های سفر اداره راه که گسترده وکامله استفاده می شد)
Last edited by GH.REZAEI; 15-08-2009 at 08:44.
سلام اقا من نرم افزارgps(smartcomگرفتم نصبشم كردم نقشه مربوطشم ريختم ولي خبري از علامت تعين كننده مكان نيست بهتر بگم بلد نيستم باهاش كار كنم آگه ميشه راهنماييم بكنيد.
با تشكر مري
![]()
نقشه كاشان كی داره بذاره با تشكر
بار اول یه مقدار طول میکشه شاید 5 دقیقه کمتر یا بیشتر ( در فضای باز باشه یعنی زیر سقف نباشه)
Last edited by GH.REZAEI; 15-08-2009 at 08:59.
این تجربه خودمه شاید دوستانی هم باشند که این مشکل براشون پیش اومده باشه
برنامه gps sm...m را که باز می کردم فوراً برنامه بسته میشد
.
چندتا نقشه ایران ( راههای ایران) ورژن های مختلف روی آن ریخته بودم و برنامه نمی تونست لود بشه
بجز یکی کاملتر و بهتر بود بقیه را به پوشه ای خارج از برنامه بردم ( خذف نکنم شاید یه روزی بدرد خورد)
واین مشکل حل شد
Last edited by GH.REZAEI; 15-08-2009 at 08:58.
آیا نقشه همان محلی که هستی را لود نمیشه ؟
نقشه راه های ایران چطور؟ امتحان کردی؟
لطفا بگید که آیا این برنامه در گوشی 5800 هم جواب میده یا نه؟اگر هم جواب نمیده از چه نرم افزاری می تونم استفاده کنم.ممنون میشم اگه جوابم بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)