تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 350 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه vahid_jam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ِCDa گوشیتون مال Middle East یعنی برای خاورمیانه هستش و نیاز به آپدیتم فکر کنم داشته باشه

2-من Walkman3 ریختم حقیقتش با 2 کار نکردم

3 -آره آلیه خوب جواب میده من که راضیم و اصلا از player گوشیم استفاده نمیکنم از زمانی که والکمن ریختم در مورده این که شنیدین سرعتش پایینه باید بگم بله درست شنیدین یکم پاینه اصلا اذیتتون نمیکنه اینم بگم وقتی امکانات و زیبایی والکمن میبینین اون یه کم سرعت پایینش رو فراموش میکنید
    ممنون دوست عزیز
    ولی اگه ممکنه کسی 1 رو کامل و 2 رو هم جواب بده ممنون میشم
    Last edited by vahid_jam2; 15-07-2008 at 16:41.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی اگه ممکنه کسی 1 رو کامل و 2 رو هم جواب بده ممنون میشم
    خواهش میکنم اما دوستان اساتید هم نگاه بندازن فکر کنم نیاز به آپدیت داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از پک xbox استفاده کردم اصلا ظاهر گوشیم(w950) خوشم نیومد حالا فایلهای ارجینال درایو c پوشه private و resource وsys رو میخوام
    اگه لطف کنین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام؟
    چرا برنامه ي KD PLAYER در P1 آهنگ اجرا نمي كنه آخه Add كردن آهنگ هاي play List براش خيلي راحت تر از Music player و walkman 3 هست .چي كار كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

9

بله دوستان به همین سادگی دیگه نیازی برای ساین کردن برنامه ها ندارین.

مراحل کار:
    1-انجام مراحل پست شماره 1
    2-ساخت پوشه c:\resource\swicertstore\dat
    3-کپی کردن فایل 00000001 به پوشه ای که ساختیم(c:\resource\swicertstore\dat) (این فایل داخل ضمیمه این پست هست)
    4-ساین کردن برنامه ای که نیاز به ساین داره با key و cert بدون پسورد. (این دو فایل فایل داخل ضمیمه این پست هست)
    5-نصب برنامه دلخواه

كار با برنامه SignSIS-GUI:
    با اين نرم افزار كه توي همين پست ضميمه شده شما ميتونيد فال مورد نظر رو ساين كنيد:
    نرم افزار رو اجرا ميكنيد و طبق عكس زير از بالا به پايين فايلهاي توي ضميمه(Sign.zip) رو جايگزين ميكنيد

ويرايش: متاسفانه فايل ضميمه شده SignSIS-GUI ناقص آپلود شده بود كه در حال حاظر درست هست.
    سلام m h r 007 عزیز من منظورت رو از مرحله شماره 1 نفهمیدم میشه یه توضیح بدی یا یکی از دوستان کمک کنه

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    من از پک xbox استفاده کردم اصلا ظاهر گوشیم(w950) خوشم نیومد حالا فایلهای ارجینال درایو c پوشه private و resource وsys رو میخوام
    اگه لطف کنین ممنون میشم
    مگه replace کردید؟اگر اریجینال رو بخواین که فقط کافی هست همون هایی که ریختید رو پاک کنید.مثلا مموری رو از توی گوشی خارج کنید و ریستارت کنید.همون اصلی ها بالا میاد.بعد با مموری ریدر فایلهایی رو که ریختید پاک کنید.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام m h r 007 عزیز من منظورت رو از مرحله شماره 1 نفهمیدم میشه یه توضیح بدی یا یکی از دوستان کمک کنه
    دوست عزیزمون گفتن که بی خیال این یکی بشید.به جاش برید هک ساین جدید که خیلی راحت تره و نیاز به این همه دردسر نداره رو انجام بدید.
    منظورم این هک هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام اگه ممکنه من را راهنمایی کنید
    من با هک جدید گوشی را هک کردم همانطور که در پست اول گفته شده New CapsSwitch را در گوشی نصب کردم و در حالت off قرار دادم بعد برنامه x-plore را نصب کردم
    WalkmanPlayerV3 را در کارت حافظه گوشیم ریختم بعد با برنامه x-plore اونا به درایو c منتقل کردم ( اینم بگم که اون تیک های برنامه را زدم که به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشم )
    گوشی را خاموش روشن که کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ( 2 بار ) به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟؟ ممنون
    راستی اینم بگم که اون دوتا پوشه ( c و Languages را در درایو c گوشی ریختم )

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوستان سلام اگه ممکنه من را راهنمایی کنید
    من با هک جدید گوشی را هک کردم همانطور که در پست اول گفته شده New CapsSwitch را در گوشی نصب کردم و در حالت off قرار دادم بعد برنامه x-plore را نصب کردم
    WalkmanPlayerV3 را در کارت حافظه گوشیم ریختم بعد با برنامه x-plore اونا به درایو c منتقل کردم ( اینم بگم که اون تیک های برنامه را زدم که به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشم )
    گوشی را خاموش روشن که کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ( 2 بار ) به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟؟ ممنون
    راستی اینم بگم که اون دوتا پوشه ( c و Languages را در درایو c گوشی ریختم )
    شما فايل ضميمه رو بگيريد و از حالت فشرده در بياريد.
    بريزيد روي مموري كارت گوشي.حالا با Xplor داخل پوشه C رفته و هر 4 تا پوشه رو علامت دار كنيد.حالا دكمه كپي رو بزنيد.سپس دقيقا روي درايو C رفته و OK كنيد.ميتونيد از دكمه جاگ ديال هم براي اينكار استفاده كنيد.هر پيغامي داد Yes رو بزنيد.بعد تمام شدن كپي گوشي رو ريستارت كنيد.

منظور حرف من اين بود كه اگه توي هكي بايد بريد توي پوشه هاي مختلف و يك يا چند فايل رو كپي كنيد فقط كافيه پوشه اصلي مثل resorce يا Private رو مستقيم كپي كنيد توي ريشه درايو C. خود برنامه Xplor فايلها رو در مسير مناسب كپي ميكنه.با اين كار كمتر از يك دقيقه واكمن يا هر هك ديگه روي گوشي تون انجام ميدين.

در ضمن نيازي هم به ريختن پوشه Languages نيست.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض مد جديد تماسها و شماره تلفنها براي P990

Call Log Mod Version 2
    Improved Contacts Mod

مد جديد براي Call Log و Contact در گوشي P990
    تغييرات در عكسها قابل مشاهده مي باشد:

11. 2 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •