ممنون دوست عزیز
ولی اگه ممکنه کسی 1 رو کامل و 2 رو هم جواب بده ممنون میشم![]()
ممنون دوست عزیز
ولی اگه ممکنه کسی 1 رو کامل و 2 رو هم جواب بده ممنون میشم![]()
Last edited by vahid_jam2; 15-07-2008 at 16:41.
خواهش میکنماما دوستان اساتید هم نگاه بندازن فکر کنم نیاز به آپدیت داشته باشه
![]()
سلام دوستان
من از پک xbox استفاده کردم اصلا ظاهر گوشیم(w950) خوشم نیومد حالا فایلهای ارجینال درایو c پوشه private و resource وsys رو میخوام
اگه لطف کنین ممنون میشم
سلام؟
چرا برنامه ي KD PLAYER در P1 آهنگ اجرا نمي كنه آخه Add كردن آهنگ هاي play List براش خيلي راحت تر از Music player و walkman 3 هست .چي كار كنم؟
سلام m h r 007 عزیز من منظورت رو از مرحله شماره 1 نفهمیدم میشه یه توضیح بدی یا یکی از دوستان کمک کنه
مگه replace کردید؟اگر اریجینال رو بخواین که فقط کافی هست همون هایی که ریختید رو پاک کنید.مثلا مموری رو از توی گوشی خارج کنید و ریستارت کنید.همون اصلی ها بالا میاد.بعد با مموری ریدر فایلهایی رو که ریختید پاک کنید.سلام دوستان
من از پک xbox استفاده کردم اصلا ظاهر گوشیم(w950) خوشم نیومد حالا فایلهای ارجینال درایو c پوشه private و resource وsys رو میخوام
اگه لطف کنین ممنون میشم
دوست عزیزمون گفتن که بی خیال این یکی بشید.به جاش برید هک ساین جدید که خیلی راحت تره و نیاز به این همه دردسر نداره رو انجام بدید.
منظورم این هک هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام اگه ممکنه من را راهنمایی کنید
من با هک جدید گوشی را هک کردم همانطور که در پست اول گفته شده New CapsSwitch را در گوشی نصب کردم و در حالت off قرار دادم بعد برنامه x-plore را نصب کردم
WalkmanPlayerV3 را در کارت حافظه گوشیم ریختم بعد با برنامه x-plore اونا به درایو c منتقل کردم ( اینم بگم که اون تیک های برنامه را زدم که به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشم )
گوشی را خاموش روشن که کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ( 2 بار ) به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟؟ ممنون
راستی اینم بگم که اون دوتا پوشه ( c و Languages را در درایو c گوشی ریختم )
شما فايل ضميمه رو بگيريد و از حالت فشرده در بياريد.
بريزيد روي مموري كارت گوشي.حالا با Xplor داخل پوشه C رفته و هر 4 تا پوشه رو علامت دار كنيد.حالا دكمه كپي رو بزنيد.سپس دقيقا روي درايو C رفته و OK كنيد.ميتونيد از دكمه جاگ ديال هم براي اينكار استفاده كنيد.هر پيغامي داد Yes رو بزنيد.بعد تمام شدن كپي گوشي رو ريستارت كنيد.
منظور حرف من اين بود كه اگه توي هكي بايد بريد توي پوشه هاي مختلف و يك يا چند فايل رو كپي كنيد فقط كافيه پوشه اصلي مثل resorce يا Private رو مستقيم كپي كنيد توي ريشه درايو C. خود برنامه Xplor فايلها رو در مسير مناسب كپي ميكنه.با اين كار كمتر از يك دقيقه واكمن يا هر هك ديگه روي گوشي تون انجام ميدين.
در ضمن نيازي هم به ريختن پوشه Languages نيست.
Call Log Mod Version 2
Improved Contacts Mod
مد جديد براي Call Log و Contact در گوشي P990
تغييرات در عكسها قابل مشاهده مي باشد:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)