تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 209 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیرمرد جان احساس می کنم کلا با رانندگی تو ایران مشکل داری شوما خب این جوری اعصاب برات نمی مونه جان خودم ببین من الان تقریبا نصف روز رو دارم با موتورم کار می کنم تو سطح شهر ، همه ی این چیزایی که شوما میگی رو منم می بینم ولی با این تفاوت که من لذت می برم از دست فرمون و ریزبینی رانندهای همشهری بخصوص موتورسوارها ! جدی می گم ، همین امروز طرف یه حرکتی زد با موتورش تو ترافیک که من فکم افتاد ، یعنی از اون سوراخ دوچرخه رد نمی شدا ، من موندم چی جوری با اپاچیش فرار کرد از او وسط ! اپاچی چه خزوخیل شده ، عینهو K750 دو سه سال پیش !
    الان اگه من جای شوما بودم ، موتورمو می بردم جلوتر ، پیاده می شدم به راننده کامیونه فرمون می دادم که خلاف دورشو بزنه ! اخه مگه میشه توی این تهران لعنتی با این وضعیت افتضاح راه و راه سازی خلاف نکرد ؟ یارو اگه دور برگردون اولی رد کنه باید تا کره ی مریخ بره تا بتونه بیفته تو مسیر اصلیش ، خب منم باشم تو اتوبان دنده عقب می گیرم که بیام برسم به همون اولی
    Last edited by S@eid; 15-07-2010 at 15:55.

2. 2 کاربر از S@eid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

منو راهنمایی کنید می خوام موتور بخرم آیا150سی سی در بازار هست قیمتش چنده و کدام شرکت بهتره؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من شنیدم که از این به بعد گذاشتن کلاه برای ترک نشین هم اجباری شده و اگه ترکتون کلاه نداشته باشه موتور رو می خوابونند.کسی چیزی تو این زمینه شنیده؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من شنیدم که از این به بعد گذاشتن کلاه برای ترک نشین هم اجباری شده و اگه ترکتون کلاه نداشته باشه موتور رو می خوابونند.کسی چیزی تو این زمینه شنیده؟
    در صورتیکه سرنشین کودک یا مرد باشه . با زنها کاری ندارن .

دیروز داشتم با یکی از دوستانم گپ می زدم . موتور هوندا 125 قلابی داره . می گفت اگه گاز رو یهو تا ته بگیرم موتور خفه می کنه و خاموش می شه . امتحان کردم دیدم راست می گه . اما من تابحال همچو چیزی تجربه نکردم .نه رویه کاوازاکی و نه اونجر . برای من زوزه بلند می کشه تازه بجای خفه شدن !

نزدیک سید خندان یجا لوله ترکیده بود . با سرعت 15 تا از تو آب حواشی رد شدم . یهو پشت موتور بشدت لیز خورد و بسختی کنترلش کردم . لاستیکای موتور مثل کره لیزند . آدم جرات نمی کنه تو دور برگردونه آسفالت داغ تابستونی و بدون سنگ ریز و مسطح و ... بیشتر از دنده 10 تا پر کنه ! همش باید خرج موتور کنم

6. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام

دیروز داشتم با یکی از دوستانم گپ می زدم . موتور هوندا 125 قلابی داره . می گفت اگه گاز رو یهو تا ته بگیرم موتور خفه می کنه و خاموش می شه . امتحان کردم دیدم راست می گه . اما من تابحال همچو چیزی تجربه نکردم .نه رویه کاوازاکی و نه اونجر . برای من زوزه بلند می کشه تازه بجای خفه شدن !
    سیستم کاربرات دهه بوق همین مزایا رو داره. جالبه که من گاهی پشت چراغ با گاز بازی می کنم و حواسم نیست و خاموش !!!

کسی دلیل دقیقش رو می دونه؟
    من فکر می کنم چون سوخت ناگهانی زیاد وارد میشه و هوا ثابت می مونه این اتفاق می افته درست مانند حالتی که ساسات کاملا کشیده شده است. سایر کاربرات ها چجوری هستند؟

نزدیک سید خندان یجا لوله ترکیده بود . با سرعت 15 تا از تو آب حواشی رد شدم . یهو پشت موتور بشدت لیز خورد و بسختی کنترلش کردم . لاستیکای موتور مثل کره لیزند . آدم جرات نمی کنه تو دور برگردونه آسفالت داغ تابستونی و بدون سنگ ریز و مسطح و ... بیشتر از دنده 10 تا پر کنه ! همش باید خرج موتور کنم
    اگه لاستیک یاسا می خوره به موتورتون - جای اجزای جمله عوض شد !! - اون رو امتحان کنید. البته فکر کنم بخاطر وزن غیر متعارف و شکل موتور اونجر باشه که این حالت پیش میاد وگرنه ما با سی جی خودمون 50 تا هم پیچیده ایم (که البته از پیچ خارج گشته و وارد قسمت بزرگ اتوبان گشتیم. خدا رحم نمود که شب بود و اتوبان خلوت!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من تا یه سال پیش موتور باباهرو می پیچوندم می رفتم مسخره بازی ولی از وقتی دیدم دوستم تصادف کرد وپاش 5 تیکه شد وتابستونش به گند زده شد باموتور احتیاط کنین

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . اطلاعات در مورد موتورهای سنگین 250 به بالا بخوام ( قیمت و مشخصات ) از کجا باید پیدا کنم . سایت فارسی هست ؟ میخوام ببینم از کجا میشه تهیه کرد ( کلا اطلاعات کامل میخواستم ) ممنون.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

سیستم کاربرات دهه بوق همین مزایا رو داره. جالبه که من گاهی پشت چراغ با گاز بازی می کنم و حواسم نیست و خاموش !!!

کسی دلیل دقیقش رو می دونه؟
    من فکر می کنم چون سوخت ناگهانی زیاد وارد میشه و هوا ثابت می مونه این اتفاق می افته درست مانند حالتی که ساسات کاملا کشیده شده است. سایر کاربرات ها چجوری هستند؟

اگه لاستیک یاسا می خوره به موتورتون - جای اجزای جمله عوض شد !! - اون رو امتحان کنید. البته فکر کنم بخاطر وزن غیر متعارف و شکل موتور اونجر باشه که این حالت پیش میاد وگرنه ما با سی جی خودمون 50 تا هم پیچیده ایم (که البته از پیچ خارج گشته و وارد قسمت بزرگ اتوبان گشتیم. خدا رحم نمود که شب بود و اتوبان خلوت!!)
    سلام
    این موتور دوست من ماجرایی داره برای خودش . یکی از چیزای جالبش اینکه سیم کلاچ رو شل کرده و از دنده 1 به بعد رو کلاچ نمی گیره . هیچ صدایی هم از موتور در نمی آد و دنده ها مثل موتور دنده اتومات جا می رن !
    البته کلاچ کار می کنه و خلاص و تک چرخم می زنه ولی وقت حرکت کلاچ نمی خواد

این لاستیک من 130 هست . تو سایت بریجستون لاستیک خوشگلی بود نمونه اش که عاج جالبی داشت برای شهری . اما تو سایت یاسا متوجه نمره لاستیک نشدم . یاسا قبلا نمایندگی بریجستون نبوده ؟ من یادمه حدود سال 1370-1 تبلیغ بریجستون زیاد بود تو مجله ها ولی الان انگار همه چیز ایرانی شده .
    لاستیک من یه خط تقارن از وسط داره و دو طرفش شیاهای اوریب عاج ها هستند . لاستیک هم کاملا موربه و طرح ریسه

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . اطلاعات در مورد موتورهای سنگین 250 به بالا بخوام ( قیمت و مشخصات ) از کجا باید پیدا کنم . سایت فارسی هست ؟ میخوام ببینم از کجا میشه تهیه کرد ( کلا اطلاعات کامل میخواستم ) ممنون.
    کسی نمیدونه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

کسی نمیدونه؟
    سلام

این موتورها چون آزاد نیستند قیمت رسمی ندارند و هرکی یه چیزی برای خودش می گه.

اما برای گرفتن اطلاعات کامل به تیونینگ تاک بروید. اونجا افراد حرفه ای این زمینه هستند که می تونید ازشون کمک بگیرید. (تبلیغ نگردد انشاءالله)

سلام
    این موتور دوست من ماجرایی داره برای خودش . یکی از چیزای جالبش اینکه سیم کلاچ رو شل کرده و از دنده 1 به بعد رو کلاچ نمی گیره . هیچ صدایی هم از موتور در نمی آد و دنده ها مثل موتور دنده اتومات جا می رن !
    البته کلاچ کار می کنه و خلاص و تک چرخم می زنه ولی وقت حرکت کلاچ نمی خواد
    اینم کلا کار جالبیه. ولی معکوس رو چی کار می کنه؟! ناگهانی رها کردن کلاچ ممکنه موتور را منحرف کنه. حالا این که کلا کلاچ نداره
    بعد من نفهمیدم چرا سیم کلاچ رو شل کرده؟! یعنی کلاچ در حالت درگیری کامل هست؟

این لاستیک من 130 هست . تو سایت بریجستون لاستیک خوشگلی بود نمونه اش که عاج جالبی داشت برای شهری . اما تو سایت یاسا متوجه نمره لاستیک نشدم . یاسا قبلا نمایندگی بریجستون نبوده ؟ من یادمه حدود سال 1370-1 تبلیغ بریجستون زیاد بود تو مجله ها ولی الان انگار همه چیز ایرانی شده .
    لاستیک من یه خط تقارن از وسط داره و دو طرفش شیاهای اوریب عاج ها هستند . لاستیک هم کاملا موربه و طرح ریسه
    متاسفانه من راجع به لاستیک و سازنده های خاص اون زیاد اطلاعات ندارم:43:. اون سال های خاطرات شما هم مربوط به 3-4 سالگی من می گردد!!

13. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •