دوستان واسه آزمون های آزمایشی گرایش نرم افزار کدوم موسسه رو پیشنهاد می دید؟
دوستان واسه آزمون های آزمایشی گرایش نرم افزار کدوم موسسه رو پیشنهاد می دید؟
5 خرداد میزنن کارت ورود به جلسه
امتحانشم 9 10 11 خرداده
سلام لینک انتخاب رشته اینترنتی کارشناسی ارشد کی فعال میشه؟لطفا اگر کسی خبر داره اطلاع رسانی کنه تا الان که خبری نیست یا من ندیدم؟در ضمن خدمت دوستان بگم که اصلاحیه دفترچه شماره 2 (ظاهرا یک سری رشته اضافه و حذف شده است و بعضی شهریه ها تغیر کرده است) در سایت سازمان سنجش آمده است
با تشکر
- به داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1392 توصيه ميشود ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اقدام نموده و كد رشته محلهاي مورد نظر خود را استخراج و به ترتيب علاقه مرتب نموده و پس از آن در فرم پيشنويس (نمونهاي كه به همين منظور در دفترچه راهنماي شماره 2 قرار دارد) درج نمايند و پس از اطمينان از صحت رشته محلهاي انتخابي خود، از روز سهشنبه 24/2/92 لغايت ساعت 24 روز شنبه 28/2/92، براي انتخاب رشته با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري، شماره شناسنامه و يا كد رهگيري كه در پايان ثبتنام اوليه توسط سيستم به داوطلب داده شده است (درج اين اطلاعات براي ورود به برنامه انتخاب رشته اينترنتي ضروري ميباشد) نسبت به ثبت كد رشته محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور اقدام نمايند. بديهي است پس از تأئيد نهايي رشتههاي انتخابي توسط داوطلب، شماره رمز 15 رقمي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد و در غير اين صورت انتخاب رشته آنان تكميل نگرديده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب رشته فعال شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال فنی
تاریخ آزمون کارشناسی ارشد چه زمانی هست ؟؟ (( مهندسی برق قدرت ))
یکسری از افراد میگن بهمن ماه یکسری میگن اردیبهشت
چون میخام تاریخ دقیقشو بدونم واسه برنامه ریزی
سلام
سراسری بهمن ماه
آزاد خرداد
سلام
دوستان براي مشاوره در انتخاب رشته به جز مشاوره هاي حضوري ، راهي هست ؟ اصلا چطور ميشه اطلاعاتي كسب كرد ؟ اينكه مثلا با رتبه 585 رشته بيوتكنولوژي كشاورزي اصولا ميشه رشته هاي شبانه و روزانه هر دانشگاهي قبول شد يا نه ؟
لطفا اگه سايتي تلفني موسسه اي چيزي ميشاسيد كه براي انتخاب رشته مشاوره ميدن كمك كنيد . خيلي مرسي ...
سلام دوست گرامی بعضی از موسسه ها مثل ماهان و مدرسان شریف انتخاب رشته را انجام میدن البته هزینه داره ولی مثلا در سایت ماهان میشه بصورت پرسش و پاسخ بدون هزینه چند سوالی را مطرح کنی میشه سوال و جواب بقیه افراد را هم دید و استفاده کرد جواب هم میگیری ولی در اخر همه چی به خودت بستگی داره
دوستان من دولتی قبول نشدم . ارشد چیکا کنم دارم به سربازی نزدیک می شم اگر آزادم نشم اوضام خراب می شه مشکل اینجاست که رشته من ict و مجبورم با it امتحان بدم چون شبهات بیشتری داره اما کلا 80% درس های کنکورشونو ما نداشتیم
کسی نیست راهنمایی کنه منو . دانشگاهی موسسه ای پیام نوری ...... چیزی که ارشد it بگیره
تا ترمی 4 میلیونم موردی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)