تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 905 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام پرشیا دارم بعضی وقتا بدون اینکه ماشین داغ باشه یا آمپر آب بالا بره چراغ اب و استاپ روشن میشه و و باید بست باتری رو باز و بسته کنم تا دوبره درست شه توی این مدت هم فن همیشه روشن میمونه ولی ماشین خنکه یکی هم ینکه نمیدونم دمای طبیعی اب این ماشین کجا باید باشه یعنی 90 درجه کجاشه؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام پرشیا دارم بعضی وقتا بدون اینکه ماشین داغ باشه یا آمپر آب بالا بره چراغ اب و استاپ روشن میشه و و باید بست باتری رو باز و بسته کنم تا دوبره درست شه توی این مدت هم فن همیشه روشن میمونه ولی ماشین خنکه یکی هم ینکه نمیدونم دمای طبیعی اب این ماشین کجا باید باشه یعنی 90 درجه کجاشه؟
    ممنون
    مشکل از ترموستات هست
    دمای 90 درجه هم بالا هست و دیگه نزدیک جوشه باید تقریبا روی 80 الی 85 باشه.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل از ترموستات هست
    دمای 90 درجه هم بالا هست و دیگه نزدیک جوشه باید تقریبا روی 80 الی 85 باشه.
    سلام ممنون ولی با سمند تجربشو داشتم وقتی ترموستات جام می کنه ماشین خیلی سریع جوش میاره و اگه جوش اورد واشر سر س می سوزونه
    ولی این مورد وقتی ماشین سرده اتفاق میفته و با برداشتن بست باتری حل میشه مثل اینکه رله اتصالی کنه نمی دونم واقعا نکنه واشر بسوزونه!!!!!
    بعدم اینکه معمولا دمای خانواده پژو 85 درجست ولی بعضی از انها خط وسط 90 رو نشون میده و در بعضی خط 1/4 90 درجست این رو پرسیدم
    ممنون

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. ماشین من چندتا مورد اساسی داره که هرجا بردم درست نشد که نشد. از تعمیرگاه های مرکزی تا تعمیرگاههای دیگه.
    1- موقعی که فرمون رو می پیچونم و می خوام دور بزنم یه صدای تق بدی از محدوده چرخ سمت شاگرد میاد. (البته نمی دونم از خود چرخه یا نه)
    2- دینام ماشین مثل موتوری که گریپاژ کنه بعضی وقتا صدای جیغ بدی می کشه. مخصوصا وقتی دنده معکوس می کشم یا از دنده های سنگین استفاده می کنم. همش هم تسمه دینام پاره می کنه ماشین.
    3- موقع نیم کلاج گرفتن و یا شروع حرکت صدای جیغ از صفحه کلاج (فکر کنم) میاد.
    حالا دوستان می تونن راهنماییم کنن که چی کار باید بکنم.
    اعصابمو واقعا این قضیه ریخته به هم
    Last edited by shadows_funeral; 18-02-2012 at 11:54.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا پراید من جدیدا روی گاز وقتی ترمز نسبتا شدید میزنی دور موتور تا 400 میاد پایین و در بعضی مواقع خاموش میشه . علت چیه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام. ماشین من چندتا مورد اساسی داره که هرجا بردم درست نشد که نشد. از تعمیرگاه های مرکزی تا تعمیرگاههای دیگه.
    1- موقعی که فرمون رو می پیچونم و می خوام دور بزنم یه صدای تق بدی از محدوده چرخ سمت شاگرد میاد. (البته نمی دونم از خود چرخه یا نه)
    2- دینام ماشین مثل موتوری که گریپاژ کنه بعضی وقتا صدای جیغ بدی می کشه. مخصوصا وقتی دنده معکوس می کشم یا از دنده های سنگین استفاده می کنم. همش هم تسمه دینام پاره می کنه ماشین.
    ســلام....همه چیز رو گفتید...غیر از اینکه ماشینتون چیه..؟؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ســلام....همه چیز رو گفتید...غیر از اینکه ماشینتون چیه..؟؟
    ببخشید..405

8. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

1.شما برای مورد اول ماشین رو ببرین آچار کشی مخصوصا سر کمک ها خوب اچار کشی بشه درست نشد احتمال زیاد از پلوس هست!
    2.دینام ماشین ایراد نداره! پولی هاش مشکل دارن که باعث میشن تسمه هم پاره بشه!
    3.این صدایه جیغ احتمالا از همون تسمه هست! اگه نباشه باید مجمعه دیسک صفحه بازرسی بشن ممکنه تعویض بخوان

10. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...یک پراید ۸۷ دارم...وقتی پدال گاز رو خیلی کم فشار میدم دور موتور یهو افت میکنه به حدود ۵۰۰ میرسه...انگار که میخواد خاموش بشه.علتش چی میتونه باشه؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان...یک پراید ۸۷ دارم...وقتی پدال گاز رو خیلی کم فشار میدم دور موتور یهو افت میکنه به حدود ۵۰۰ میرسه...انگار که میخواد خاموش بشه.علتش چی میتونه باشه؟
    به احتمال قوي استپر موتور خراب شده و با تعويض اون درست ميشه. منتها اگر از اين وضعيت بيشتر از سه يا چهار روز گذشته بايد اول خطاهاي ايجاد شده در كامپيوتر خودرو پاك بشه و بعد استپر جديد سوار بشه. اينهم كار تنظيم موتور وارد و با تجربه و باسواد علمي هست و نه هر كسي كه صرفا يه دستگاه دياك گرفته و ادعاي تنظيم موتوري رو ميكنه.
    اگر اهواز بودين من يكي از بهترينها رو به شما معرفي ميكردم.

13. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •