تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 607 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام دوست عزیز.ممنون از پاسختون
    من خیلی به پرواز علاقه دارم. همینطور داشتم دنبال اینطور بازیها میگشتم که اینو تو گوگل پیدا کردم!
    حالا چند تا سوال دارم.(یا دانلود میکنم یا میخرم)
    2-مگه حجمش چه قدره؟
    3-آنلاین بازی کردن خیلی حجم اینترنت مصرف میکنه؟
    4- واقعا" تو این تاپیک خلبان هست؟

ممنون
    تو صفحه اول در مورد حجم و ... دوستان خيلي خوب توضيح دادن.

در مورد آنلاين هم بايد بگم كه" خير سنگين نيست و با اينترنت معمولي هم ميشه آنلاين پرواز كرد. اما با توجه به زماني كه پرواز آنلاين ميبره ADSL خيلي بهتر هست.
    تا الان نديدم كسي خودش رو خلبان معرفي كنه.((يا واقعا نيست يا از ترس خودش رو معرفي نميكنه چون ميدونه اگه ما بفهميم كچلش ميكنيم.))

در هر حال بهترين نرم افزار رو براي آموزش انتخاب كردي.

2. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
    كسي مي دونه بايد چي كار كنم
    Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dll

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
    Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dll

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

.................................................. ....ويرايش
    Last edited by bahram-choubine; 18-09-2009 at 22:10.

6. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

amir_0098 من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
    Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dl
    عزيز دلم خودش داره با زبون بي زبوني بهت ميگه ديگه.... براي نصب fsp بايد سرويس پك ها رو نصب كني. يا ACC

دوستان سلام
    شرمنده چند روز درست حسابي نبودم. مشكل از جائي شروع شد كه كاربر مجبور بود تو سايت و انجمن و گالري و .... دونه دونه ثبت نام كنه و براي حلش به فكر افتادم از پايه همه چيز رو تغيير بدم. به همين خاطر اونجا هم كم سر ميزنم اينجا ديگه.....

در مورد ثبت نام اگر براي فايل منظورتونه متاسفانه الان نميتونم كاري بكنم . چون بايد اين cms براي هميشه دور انداخته بشه. اما ميتونيد با نام كاربري iransimulation فعلا دانلود كنيد و البته رمز هم همينه. هر چند چيزي زيادي براي دانلود نيست. البته مشكلي كه تو ثبت نام هست از سروره كه امشب به اميد خدا ميگردم يه جا ديگه ميگيرم. تغييرشم چند ساعت بيشتر طول نميكشه.

در مورد ivap بله اون نسخه براي 2004 هست. براي x هم بايد آپلود كنم كه بعد از تغيير cms انشاالله . البته لينك دانلود از سايت اصلي رو تو انجمن گذاشتم ميتونيد از اونجا هم دانلود كنيد + يه سري توضيح كه اونم ادامه ميدم.

در مورد ريپينت فكر ميكنم ايران اير كارگو بود. چشم ميزنم براتون.

اين كه اسم شبيه ساز رو بازي بزاريم يا برنامه يا آموزش يا هر چيز ديگه اي مهم نيست هست!!؟
    ابن مساله اوايل تايپيك مطرح و حل شده. شما ميتونيد با يك هواپيماي واقعي هم بازي كنيد! چه اشكالي داره ؟ (البته اگر بتونيد) اگر وقت گزروندن رو بازي بناميم بله بازيه. اگر هم آموزش رو در نظر بگيريم نه! نرم افزار آموزشيه . اصلا مگه اين دوتا با هم نميشه!! تند رفتم باز!

براي دانلود بازي من توصيه نميكنم. اگر ميخوايد دانلود كنيد خوب نسخه پلاس رو دانلود كنيد ديگه... نسخه معمولي كه همه جا هست!؟ اگر هم بر فرض محال نبود دوستان قبلا مهرباني رو اثبات كردن حاظرن براتون ارسال كنن. (بنده هم براي خدمت گذاري ...) هدف چيزي جز خوش گذراندن كنار هم نيست. البته بار آموزشي هم داره.

حجم مصرفي براي پرواز آنلاين (بازي آنلاين) بستگي به سرور .... و تنظيماتي كه ميكنيد داره. كيفيت صداي بيشتر .. حجم بيشتر و الي آخر

منم همیشه سراغ سایتهای تولید کننده میرم با اسم کامل اون پرنده رو گیر میارم بعد دانلود میکنم بعدشم میگردم دنبال کرکش البته اگه گیر بیاد بیشتر شانسیه This thread has more than 10 replies. Click [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to review the whole thread.
    من پيشنهاد ميكنم اول كرك رو پيدا كنيد بعد پرنده رو دانلود كنيد! فكر ميكنم به صرفه تره. چون سازنده هم حداقل به اندازه يك همستر هوش كه داره ؟ وقتي ميبينه قفلش لو رفته خوب درستش ميكنه و دوباره ميزاره براي دانلود. يه بار سر F1 اين اشتباه رو مرتكب شدم الان 7-8 گيگ برنامه كرك نشده دارم!!! هر چند پيدا ميشه بالاخره.
    تا كومو هست قصه نداريم!! راستي مشكل MD-11 شما حل شد ؟

و در آخر يك خواهش. دوستان عكس هائي رو كه جنبه آموزشي ندران و صرفا به دليل لطف شما تو انجمن قرار ميگيرند رو به صورت بند انگشتي بگذاريد تا كساني كه از Adsl استفاده نميكنند به مشكل بر نخورند (البته جسارت ميشه)

اگر عكس ديگه اي از اون كارگوي ايران اير داريد بهم برسونيد براتون ميزنمش. چشم. امشب تصميم گرفتم اول به انجمن و سايت يكم برسم بعد در اين بين اگر شد cms رو عوض كنم. هر كدوم از دوستان كه ميتونن در زمينه وي كمك كنند ممنون ميشم اگر منتي هم سر ما بگذارن تا من كمتر درگير وب بازي بشم و هي قول ندم .. بد قول بشم. جبران ميشه انشاالله

ظاهرا سروراي ياهو تركيده!! درسته ؟ من كه نميتونم كانتك بشم شما چطور ؟ راستي خوب حال ميكنيد پرواز گروهياااا. خوب بياين وتسيم يا ايواو مام بيايم ديگه!! يا حد اقل يكي از دوستان تو GS مشكل كنترلر رو حل كنه يا به بنده آموزش بده چطور ميشه از ATC استفاده كرد تا بنده خدمت گذاري كنم. با GS كار نكردم.

پاينده باشيد.
    Last edited by bahram-choubine; 18-09-2009 at 21:51.

8. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بهرام دست رو دلم نذار که خونه ممنون که راهنماییم کردی برای نصبش نصبشم میکنم حتی یه چند باریم باهاش سقوط کردم ببخشید لندینگ کردم ولی بهد چند ساعت فایلهای هواپیما از جمله CFGوپنل و بقیه بعد از پاک کردنش کلن FSXهنگ میکنه موندم چیکار کنم قبلنا هم به بار یه DC-10به حجم 250 مگ دانلود کردم نصب نشد اخرش ار مگدانل داگلاس ناامید شدم :43:شما میدونی دردش چیه؟
    راجع به اندازه عکسها هم واقعا عذر میخوام ممنون که یاد اوری کردی اخه بعضی عکسها واقعا جالبن
    Last edited by hesam.25; 18-09-2009 at 23:57.

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی اقا بهرام نمیدونی چیکا ر کنم واسه ارتقاع گرافیکم قبلا خوب بود دار ودرخت داشت خونه داشت ولی نمیدونم چیشد وقتی پرواز میکردم رون نمیرفت مجبور شدم تو تنظیمات خیلی پایین پرواز کنم الان تهران بیابونه

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

the network was unable to connect!!!چی کار کنم؟در ضمن adsl هم دارم.
    .

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان کسی میدونه هدینگ فرودگاه های مختلف رو از کجا میشه بدست اورد ؟
    اقا بهرام اگر اون اموزش ivao روی ورژن X اماده شد خبرش رو به ما بده !
    دوستان پرواز روز عید فطر یادتون نره ! قراره به یاد استاد علی رومینا برگزار بشه !
    دوست منم یکی از کنترولرهاست !
    برای جزئیات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kiuna; 18-09-2009 at 23:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی میدونه هدینگ فرودگاه های مختلف رو از کجا میشه بدست اورد ؟
    اقا بهرام اگر اون اموزش ivao روی ورژن X اماده شد خبرش رو به ما بده !
    دوستان پرواز روز عید فطر یادتون نره ! قراره به یاد استاد علی رومینا برگزار بشه !
    دوست منم یکی از کنترولرهاست !
    برای جزئیات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش نسخه 2004 و x ندارن عزيزم هر دو يكي هستند. اگر واجب هست و نميتونيد از سايتش دانلود كنيد بفرمائيد تورنت ميسازم سيد ميكنم.

نوشته شده توسط babak_deghat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    the network was unable to connect!!!چی کار کنم؟در ضمن adsl هم دارم.
    .
    باور كنيد چند بار اومدم يه پيشنهادي بدم ولي تا دستم رفت رو صفحه كليد موندم آخه چي ميتونم بگم!!؟؟ امروز اومدم يگم با ID تماس بگيريد تا شايد تو گفت و گوي زنده بتونيم حلش كنيم كه يادم افتاد ياهو باز نميشه. اما ببينيد تو قسمت multiplayer يه گذينه network setting هست توش portrange رو بگذاريد رو 6112 تا 6122 اگر نيست. يا يه قاير وال مزاحمه كه بعيد به نظر ميرسه. يا فايل ها آسيب ديدن كه با تعمير حل ميشه (نصب مجدد بهتره) اين هم ممكنه كه شايد شما GS داريد يا هر چيز مشابه ديگه اي كه با FS تداخل ايجاد ميكنه. به هر صورت جز آزمون و خطا راهي به ذهن ناقص من نميرسه.

قا بهرام دست رو دلم نذار که خونه ممنون که راهنماییم کردی برای نصبش نصبشم میکنم حتی یه چند باریم باهاش سقوط کردم بب
    البته در جالب بودن عكس ها كه شكي نيست. اگر جسارتي شد ببخشيد.

من كامل متوجه نشدم ! بعد از پاك كردن aircraft.cfg شبيه ساز هنگ ميكنه !!؟؟ بعد از چند دقيقه پرواز نمايشگرها خاموش ميشن ؟ وقتي انتخابش ميكنيد ارور سينتاكس ميده ؟ اگر دقيق تر و واضح تر بفرمائيد ذهن عليل بنده بهتر درك ميكنه.
    شما حرفه اي هستيد و نياز به نظر من ندارد . اما در نظر داشته باشيد كه شبيه ساز مثل 3Dstudio ميمونه. همونقدر كه به گرافيك احتياج داره به cpu هم احتياج داره. كارت گرافيك رو اوور كلاك كرديد ؟ CPU رو چي ؟ بنسته به نوع خيلي ميتونه كمك كنه. اما بنده هم تو فكر ارتقا هستم. اگر چيز خاصي پيدا كردم كه ارزش داشت اطلاع ميدم.

دوستي كه حمل بار ايرا اير رو خواسته بودA300 cargo. عكسهاي بيشتري بهم برسونيد. متاسفانه من هاردم رو دم دست ندارم. نه لگو دارم نه نمونه!!!

پاينده باشيد

14. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •