با درود ایا دوستان قیمت 256 کاهش یافته وسوال دوم چرا سایت اسیاتک همش شماره حسابو بر میداره ایا شماره حساب بانکپارسیان کسی میدونه ؟ وریخته
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با درود ایا دوستان قیمت 256 کاهش یافته وسوال دوم چرا سایت اسیاتک همش شماره حسابو بر میداره ایا شماره حساب بانکپارسیان کسی میدونه ؟ وریخته
توی این لینک همه قیمت ها رو زده :
ولی در مورد شماره حساب متاسفانه شماره حساب ها از سایت برداشته شده اند. شما یه تماس با 1844 بگیر یا منش تلفنی شماره حساب رو میده و یا می تونی شماره ها رو از اپراتورها بگیری .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله بالاخره ما شارژ کردیم آنلاین
به قول دوستمون نباید کند باشیم تو سایت باید سریع وارد کنیم
آقا یه سوال من الان یه فیش دارم که پرداخت کردم اما با اون شارژ نکردم یعنی اضافیه میتونم بزارم برای ماه دیگه یا اگه یه مدت بگذره مشکل دار میشه؟
چون فکس نتونستم کنم به این شماره 88758746 فکس نمیشه این روزا قبلنا میشد شماره فکس دارید شما که فکس بشه
Last edited by Dr.Hate; 31-03-2009 at 10:39.
من كه 2 روز است پرداخت كردم و 2 بار فكس كردم و عكسش را هم ايميل كردم ولي شارز نشد كه نشد.تلفن هم كه همش اشغال است.موندم كه چه بكنم.
Last edited by رايانه; 31-03-2009 at 10:51.
چه غلطي كردم كه اصلا پرداخت كردم و چه غلطي كردم كه از آسياتك گرفتم.
اين شماره ها هم هست:-82144510-88755993
منم واریز کردم اما شارژ نمیشه
نه ایمیل جواب میدن
نه تلفن جواب میدن
سایتشون هم که مشکل داره
بابا بهتون گفتم همگی جع بشین یه حال اساسی به این شرکت بی مسئولیت بدیم تا حالش جا بیاد. مقصر خود ما هستیم که کارهاشون رو تائید میکنیم اعلام رضایت میکنیم
سلام.به شما عرض كردم كه فعلا پرداخت نكنيد تا بعد از عيد.خدا لعنتشان كند اساسي.من 3بار فكس كردم و عكسش را هم ايميل كردم .باز هم شارز نكردند.خدا لعنتشان كند.هر ماه براي من از اين جور مشكلات پيش مي آورند.هر ماه به يك نحوي.حالا خوبه كه شركت خصوصي هست.
Last edited by رايانه; 01-04-2009 at 11:14.
آقا این آسیاتک حروم زاده با اون مدیرعامل دزد و بی خاصیتش تصویر زنده حرم امام رضا و مام حسین اینا رو بستن نشون نده بعد که با وی پی ان وصل میشم قشنگ نشون میده. ماهی 30 هزار تومن پول میدم که و گردی کنم ؟!!! اداره ما تمام این تصاویر زنده باز هستن ولی اینا بستن اینا ضد این چیز هم هستن برم شکایت کنم ازشون میگم اینارو من آشنا اطلاعاتی و قضایی زیاد دارم خدایی بیفتم دنبالش یه حال اساسی به این میرعامل آسیاتک میدم. یه خورده که بیاد و بر میفهمه چه خبره.
آقا ایمیلی که بخواهیم به این شرکت بی صاحاب شکایت کنیم چی هستش؟؟؟ میخوام بگم درست کردن کدن نکردن باید جوابگو باشن.
Last edited by mrmostafa; 01-04-2009 at 11:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)