فرمت فایل دانلود شده رو دستی به MP3 تغییر بدید و ببینید اجرا میشه
نتیجه رو اعلام کنید
فرمت فایل دانلود شده رو دستی به MP3 تغییر بدید و ببینید اجرا میشه
نتیجه رو اعلام کنید
سوال قبلی که بی جواب موند
حالا میشه بگین چه طور با IDA مثل IDM فایلا رو تو queued بزارم که بعد از دانلود شدن هرکدوم خودش اتومات بره رو لینک بعدی؟
سلام
لطفا راهنمائی کنید
سوالی در مورد نرم افزار و Internet Download Manager استفاده میکنم مثلا بعضی مواقع فیلم یا آهنگی را دانلود میکنم و بیش از 90 یا 99 درصد دانلود میشود حالا یا اینترنت خراب میشود و یا سرور مشکلی دارد خوب این برنامه اجازه باز شدن حد اقد تا همون 90 درصد را نمیدهد البته نرم افزار های دیگری این کار را میکننده حالا چکار کنیم که بشود این فایل ها رار باز کرد چکار کنیم
ممنون
خداحافظ
دوستان من از وقتي که ورژن 11 اپرا رو نصب کردم ديگه نميتونم با IDM ازش مستقيما دانلود کنم . يعني تيک اپرا رو توي IDM زدم ولي وقتي روي لينکي کليک ميکنم با اپرا دانلود ميشه . آخرين ورژن IDM رو هم نصب کردم درست نشد . به نظر شما مشکل چيه ؟
یه ترفند
نحوه صحیح هماهنگ نمودن نرمافزارهای مدیریت دانلود با مرورگر اپرا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي اما نشد
سلام لب تاب من یه مشکلی پیدا کرده که نمی تونه دانلود کنه فرق نمی کنه چی باشه ارور میده خودم می تونم درستش کنم؟ یا باید ببرم بدم به یه ادم وارد... اگه میشه کمکم کنید متشکرم
سلام ...
یه مدتیه دانلود منجرم درست کار نمیکنه...هر دانلود منجری میذارم سرعتش از 1Kb بالا نمیره...از اکثر سایتا اینطوریه فقط بعضیاشون میتونم ازشون دانلود کنم...با خود مرورگر که دانلود میکنم درسته....
سلام
نرم افزاري هست كه كار ارشيو عكس رو به صورت حرفه اي بشه كار كرد
باهاش!
ممنون!
كارمون لنگ مونده!
چه اروری میده؟ متن ارور , عکس ارور
لینک های شما از چه سایت و چه سروری هست؟
قابلیت Resume رو دارند
هر لینکی رو که میدید این مشکل وجود داره؟
اگر از نرم افزار IDM استفاده میکنید بررسی کنید ببینید Speed Limit فعال نشده باشه ( منوی Download گزینه Speed Limiter و باید روی Turn Off باشه)
شما باید درخواست خودتون رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردید تا اگر در این زمینه نرم افزاری بود دوستان برای شما قرار بدهند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)