سلام علیکم اقا ما یه ویروسی گرفتیم که نمیزاره انتی ویروس نصب بشه و سیستم که روشن میکنم بعد از چند بار ریسیت و خاموش روشن شدن میاد بالا و بعضی از سخت افزارها رو حذف میکنه و نمیذاره که کارمونو انجام بدیم
اگه میشه یه راهی به ما نشون بدید
سلام علیکم اقا ما یه ویروسی گرفتیم که نمیزاره انتی ویروس نصب بشه و سیستم که روشن میکنم بعد از چند بار ریسیت و خاموش روشن شدن میاد بالا و بعضی از سخت افزارها رو حذف میکنه و نمیذاره که کارمونو انجام بدیم
اگه میشه یه راهی به ما نشون بدید
سلام به همگي
سيستم من يه ويروسي گرفته كه درايوها را نميتوان بازكرد به اين صورت كه وقتي ميخواهي درايو را باز كني يه لحظه صفحه ناپديد ميشودو دوباره به همان حالت قبلي برميگردد . ممنون ميشم كمك كنيد.
وقتی میخواین که منو start رو کنین، برای دفعه اول منو باز میشه و فوراً بسته میشه و از اون بعد دیگه نمیتونین منوی start رو باز کنین?
کلاً مشخص هست که چرا با کلیک بر روی درایوهاتون این مشکل پیش میاد. ویروسش از سری ویروسهایی هست که توی درایوهاتون یه فایل به نام autorun.inf ایجاد میکنه که این فایل خودش اشاره به ویروس داره و با دابل کلیک شما بر روی هر درایو، ویروس اجرا میشه (هر چند که احتمالاً اجرا هست)
برای باز کردن هر درایوی به غیر از سیدی رام و دیویدی رام، از دابل کلیک استفاده نکنین. بلکه با تایپ آدرسش در Address Bar اون رو باز کنین. برای مثال برای باز کردن درایو C اون بالا تایپ کنین :C و کلید enter رو بزنین.
اما برای ویروس کشی باید مشخص بشه که پروسه ویروس در حال اجرا هست یا نه. اگه پروسه ویروس در حال اجرا باشه که باید اول پروسه اون رو به هر شکلی از حافظه خارج کنین و سپس به پاک کردن ویروس بپردازین و اگه پروسش در حال اجرا نباشه، که ویروس کشی خیلی ساده هست. (معمولاً ویروسها خودشون رو در Start Up قرار میدهند یا اینکه در رجیستری خودشون رو به عنوان فایل Start up معرفی میکنند. که باید از اجرای اونها در هنگام اجرای محدد ویندوز جلوگیری کرد. اگه msconfig فعال باشه و ویروسی نباشه میتونین ازش برای این کار استفاده کنین)![]()
با سلام
اين روشها را قبلا امتحان كردم ولي هيچ جوابي نداد.به غير از درايو ويندوز درايوهاي ديگر را نميتوان باز كرد .ممنون ميشم از راهنمايي شما عزيزان
من بشتر مواقع كه به اينترنت وصل مي شوم فايلهاي exe با نام هاي مختلف مثلbiz يا niz وغيره وارد درايو c ميشود و باعث اختلال در سيستم مي شود
ُلام
مسیر زیر در پست 1 یک را حل وجود داره.
اونو انجام بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر موفق به حذف ویروس نشد سپس RootKit unhooker رو دون کنید و از پروسز های فعالتون عکس بگیرید و همچنین از قسمته Report این برنامه.
موفق و پیروز باشید.
سلام دوست عزیز
من برنامه Restorator رو نصب کردم بعد از اینکه کرکش کردم هیچ فایل اجرایی باز نمیشه
شکل و قایله همچیش درسته فقط با دابل کلیک باز نمیشه اصلا هیچ جوری باز نمیشه
انتی ویروس نود32 به روز هم دارم رو سیستم اونم دیگه بالا نمیاد
راه جل رو میدونید بگید لطفا ویندوزم هم ویستا سرویس پگ 1 هست
با سلام
بنده یکی از کابران جدید این سایت خوب می باشم واز مدیریت محترم سایت برای سایت خوبشون و ازآقای mahdi7610 باری ارائه مطالب سودمندشون تشکر می کنم
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممک
کامپیوتر من یه ویروسی گرفته که علامتای ویروس اتورانو داره. یعنی هم task manager رو غیر فعال کرده و هم نمی ذاره حالت thumbnail عکسارو نشون بده یعنی کلا windows picture and fax viewer منو بی خیال شده و کلی اعصابمو ریخته به هم. داداش ما یه غلطی کرد و یه رم ریدر از دوستش آورد به کامپیوتر وصل کرد حالا هم ویندوزم دهن منو سرویس کرده. دو باری هم ویندوز عوض کردم به امید این که شاید این فایل اتورانو رویت کنم ولی همه ی فایلای هایدنم دیده می شه جز اتوران یعنی اصلا یه همچین فایلی نیست........... هر دفعه هم registary مو غیر فعال می کنه.... با همون دابل کلیک هم فعال میشه اما این دو بار بعد از نصب ویندوز زحمت ما رو کم کرده خودش بدون دابل کلیک فعال شده...... خلاصه اعصابمو ریخته به هم خواهشا کمکم کنید سیستمو بی خیال خودم دارم نابود می شم.......
خدا پدر و مادر هرکی و که بتونه به من کمک کنه بیامرزه...............
از کاربران اگر کسی گرفتار هر گونه ویروس شده بگه تا راهپاک کردنش را بگذارم
urc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)