لوووول !! / کاش میشد اسمش رو گذاشت فتوشاپی !! Paint ی واژه ی بهتری ه !!/ یه عکس از کی برد M600 چسبونده زیر ه گوشی !!
![]()
لوووول !! / کاش میشد اسمش رو گذاشت فتوشاپی !! Paint ی واژه ی بهتری ه !!/ یه عکس از کی برد M600 چسبونده زیر ه گوشی !!
![]()
این که فیک هست.ولی گوشی توی همین مایه ها با code name هیکارو قرار هست بیاد.لوووول !! / کاش میشد اسمش رو گذاشت فتوشاپی !! Paint ی واژه ی بهتری ه !! / یه عکس از کی برد M600 چسبونده زیر ه گوشی !!
* Display: 2.6"
* Form factor: slider, with metalhousing
* Camera: 8.1 MP, with autofocus
* Video Recording: QVGA reaolution, 30 FPS
* Extras: Wi-Fi, 3.5 mm jack, Walkman 4.0 player, dual speakers, dedicated music player keys
Last edited by hamed1297; 10-12-2008 at 19:02.
دوست عزیز قیمت بالای اکسپریا در هنگام ورود به بازار تنها در ایران نبوده و در تمام دنیا به همین صورت بوده . اگر شما روند تاپیک رو پیگیری کنید میبینید که هر جای دنیا این گوشی شروع به فروش کرده اولش قیمتش بالا بوده . نمونشو میتونید در پستهای زیر ببینید :
همین سایت plemix رو من یادمه اولین بار که شروع به فروش کرد قیمت رو بالای هزار دلار زده بود (تا اونجا که ذهنم یاری میکنه ) .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی نوکیا N97 با صفحهء تاچ اسکرین و شمایلی زیبا و امکانات مناسب در راهه . با این دیر اومدن اکسپریا و قیمت بالاش ، این گوشی هم در گزینه های من قرار میگیره ... :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا قبول نیست من اینجا کاربر فعالی ندارم !!![]()
حامد جان هیکارو اسمارتفون هست ( فیلم برداریش احتمال زیاد qvga نیست vga یا بالاتر هست) .. اون مشخصاتی که گفتی به w905 میخوره ( ورژن واکمن c905 )
عجب.از mobile review کش رفتم.در مورد فیلم برداری هم انشاءاله که بهتر بشه.w905 رو که داریم.؟!؟!حامد جان هیکارو اسمارتفون هست ( فیلم برداریش احتمال زیاد qvga نیست vga یا بالاتر هست) .. اون مشخصاتی که گفتی به w905 میخوره ( ورژن واکمن c905 )
بی زحمت خبر تکمیلی رو بگذار.ممنون.
حامد جان، عصر روز شنبه يا يكسنبه دوباره يه سري به اين سايت بزن. حتما حدود 800 قيمت ميزنه
آقا مهران تا حالا فایل excel که توش نوشته های فارسی هم باشه تو گوشی باز کردی؟ می شه یه امتحانی بکنی؟ واسم خیلی مهمه که مشکلی نداشنه باشه.
w905 که فعلا نداریم .. اسمه اون واکمنه اگه بخواد بیاد (شبیه c905 اه منوهاش و بدون سیستم عامل) میشه w905 .. الان w902 بیشتر نداریم ...w905 رو که داریم.؟!؟!
بی زحمت خبر تکمیلی رو بگذار
در مورد هیکارو هم اطلاعات دقیقی در دست نیست .. میگن شبیه همین عکس x2 که گزاشتین هست .. حداقل 3 اینچ ال سید ی داره .. 8گیگ مموری داخلی داره ..8.1 مگاپیکسل اتوفوکوس هست... فول تاچ اسکرین بدون d pad هست ..قبلا میگفتن uiq هست ولی خوب چون uiq کنسل شده احتمال زیاد سیمبین سری 60 هست ..و شاید کیبورد qwerty داره و مثله عکس اسلید میشه پایین.
اون n97 که باید تا q2 سال 2009 صبر کنید براش.تا اون موقع x های بعدی که اومده هیچ,قیمت x1 هم حسابی پایین میاد.راستی نوکیا n97 با صفحهء تاچ اسکرین و شمایلی زیبا و امکانات مناسب در راهه . با این دیر اومدن اکسپریا و قیمت بالاش ، این گوشی هم در گزینه های من قرار میگیره ... :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)