به این میگن رفیق بی تصصب
واقعا جای تحسین داره که چنین شخصی بدون هیچ گونه تعصبی حرف میزنه
واقعا افرین دوست عزیز
خیلی دیونه بی تعصبیت شدم
افرین
به این میگن رفیق بی تصصب
واقعا جای تحسین داره که چنین شخصی بدون هیچ گونه تعصبی حرف میزنه
واقعا افرین دوست عزیز
خیلی دیونه بی تعصبیت شدم
افرین
آقا پستها قبلی من رو بخون شما فکر میکنی نظر من در مورد لوگان چیه ؟ بحث رو دو خودرو الان هست تیپ5 و لوگان 1600 . ببین من از هرنظر دارم بررسی میکنم به صورت علمی و مشخصاتی ( تا اونجایی که مطالعه کردم حمل بر بی ادبی و .. نشه ) شما میای میگی آقا من کل کل کردم این شد !!! رو چه حسابی چه کتابی ؟ تو کدوم جاده با کدوم راننده با کدوم مشخصات موتور با کدوم سوخت ؟؟؟؟؟
چیزی که مشخصات طراحی و تستهای استاندارد و نظرات میگن چیزی مخالف سخن شماس . جناب مافیا شما پستت رو 180 درجه چرخوندی چرا ؟ شما از 206 کلی تعریف کردی اما سره 1 دقیقه پست رو ادیت کردی و برعکس ! بازهم این موضوع متذکر میشم اصلا بحث کوبیدن بی دلیل و طرفداری الکی از یک نوع ماشین داخلی نیست .............. بحث مقایسه 2 نوع مشخص هست .
Last edited by shahramcat; 26-06-2008 at 11:01.
این سمند Lx جدیدا با موتور جدید بد نیستا امکاناتشم خیلی خوبه .
خیلی نسبت به کاراییش گرونه.این سمند Lx جدیدا با موتور جدید بد نیستا امکاناتشم خیلی خوبه
اخه تو این رنج ماشینی نیست دیگه چی هست مثلا , دیگه از ریو و تندر و ... که خیلی بهتره . البته پارس ELX هم خیلی خوبه تو این رنج , که البته ایران خودرو تو این سری فروشی نداره و فکر میکنم البته یکمی بیشتر از 20 تومن باشه ولی امکاناتش خیلی خوبه و ماشین خیلی کاملیه از اون سمند LX هم بهتره .خیلی نسبت به کاراییش گرونه.
Last edited by Bracket; 26-06-2008 at 11:27.
تست ایمنی به صورت نمودار و شکل دو خودرو لوگان و 206 به وسیله EURO NCAP اروپا ببینید و نظر بدید کدوم از لحاظ ایمنی بالاتر هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم تو این تست مقاومت ماشین ها این ماشین قدیمیها که اندازه تانکند مثل شولتو میذارن اونجا این ماشین جدیدا رو میزنن بهش!؟ نه!؟
تو این تستها که جناب شهرامکت نوشتند تو لوگان یه سری جاهاش خیلی بهتر از 206 از آدم محافظت میکنه یه سری جاهاش خیلی بد. ولی مهم کلس که در 2 تاشون خوب محافظت میشه. تو لوگان یارو یجاش له و لورده میشه یه جاش سالمه سالمه .تو 206 همه جاش به طور متوسط لهو لورده میشه.
لوگان
Frontal impact driver
Frontal impact passenger
Side impact driver
تو 206
Frontal impact driver
Frontal impact passenger
Side impact driver
حالا این زانیا که انقدر ازش تعریف میکنن رو نگاه کنید
Frontal impact driver
Frontal impact passenger
Side impact driver![]()
اینم مگان4ستارس
Frontal impact driver
Frontal impact passenger
Side impact driver![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)