سلام
- چطوری میشه Avira رو کامل بست؟؟ از TaskManager هم میرم ولی Access in denied میده!
سلام
- چطوری میشه Avira رو کامل بست؟؟ از TaskManager هم میرم ولی Access in denied میده!
Last edited by cdp; 17-05-2010 at 01:30.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله اجازه خارج کردن نمیده. شما آویرا رو از استارت آپ خارج کنید سیستم رو ریست کنید برنامه بسته می مونه. اما با غیرفعال کردن تمام گاردها کاملا غیرفعال میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور از قسمت صورتی رنگ چیه؟
نسخه آخر سکوریتی آویرا آیا به کیجن ها و فایلهای exe سالم هم گیر میده و اونارو ویروس تشخیص میده یا خیر ؟
ممنون
Last edited by Elis; 17-05-2010 at 14:02.
خیر
ولی اگه احیانا به موردی کاملا اطمینان داشتید میتونید اون فایل رو در این قسمت وارد کنید:
![]()
Last edited by alpha007; 17-05-2010 at 17:38.
یعنی فایل نصب آنتی ویروس بدون اتصال به اینترنت.( همین رو دانلود کنید. )
یه سوال:
ویژگی game mode که تو آویرا موجوده رو نمیشه برای همیشه فعالش کرد؟
چون بعد از هر بار ری استارت کردن از این حالت خارج میشه
سلام
خیر راهی نیست. game mode آویرا فقط مربوط به فایروال میشه و فقط برای کانفیگ بهتر بازی ها آنلاین. اگر بازی آنلاین استفاده می کنید این مورد رو روشن کنید. زمان دیگه مورد استفاده قرار نمی گیره.
دوستان سیستم من قبلا نود روش نصب بود که از سرعتش خیلی راضی بودم اما هیچ وقت نمیتونستم به نود اطمینان کنم اما به خاطر اینکه سرعتم پائین نمیومد باهاش باش کنار اومدم تا اینکه یک ماه پیش پاکش کردم
و آخرین نسخه از کسپر اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم که با اینکه نود تا زمان پاک کردن به روز به روز بود با اینحال کسپر یک ویروس و 4 تا تروجان رو به درستی در سیستمم پیدا کرد ( اینه که میگم به نود هیچ اعتمادی نیست )
اما سرعتمو تو این مدت گرفته آویرا چجوریه از لحاظ پائین آوردن سرعت سیستم منظورمه مثل نود سبک هستش یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)