سلام دوستان...
اگر بخوام c یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟؟؟
خیلی فوریه جواب بدین لطفا ممنونم
سلام دوستان...
اگر بخوام c یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟؟؟
خیلی فوریه جواب بدین لطفا ممنونم
مشکل برنامه من چیه برنامه ارزیابی میانوندی هر عبارتی وارد میکنم جواب 0 میشه میشه یکی کمک کنه این برنامه رو کامل کنم ممنونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
pdf و کتاب بخون. بعدم تمرین کن و تو این فوروم هام سوال بپرس دوستان جواب بدن.
راستش یه pdf مربوط به مبحث html دان کردم و دارم میخونمش اما خیلی سوال و مشکل واسم پیش میاد...
خودآموزی جواب میده به نظرتون(تو این مورد)؟
سلام به دوستان گلم
من میخوام خط کد هایی که تو توابع کتابخانه ای هست رو در بیارم .
اولا چجوری باید اینکارو بکنم؟
دوما آیا میشه تغییراتی توش بدم یا نمیشه؟
مرسی
دوست عزیز اولا که اینجا مربوط به برنامه نویسی C و C++ هست و html مال برنامه نویسی وب سایت هست.
دوما بله جواب میده .خود من برنامه نویسی وب سایت رو تو خونه یاد گرفتم.
در مورد سوال آخر اگه مشکلی براتون پیش نیاد مطمئنا یاد نمی گیرید.هر چی سوال بیشتر براتون پیش بیاد بیشتر یاد میگیرید!
موفق باشید
دوستان عزیز سوالم خیلی واجبه کسی دوست داره به من کمک کنه؟
مثلا میخوام بدونم کدهایی که تو تابع srand هستند رو در بیارم و بدونم با چه کدهایی این کارو انجام میده؟
مرسی
سلام دوستان این برنامه رو نوشتم ولی به ازای تابع moveball توپه حرکت نمیکنه ... مشکلش چیه ؟ درضمن من میخوام تو محدوده دایره توپ حرکت کنه ....یعنی خودم میدونم که این بازه هایی که من تو شرط if گذاشتم اشتباهه ولی نمیدونم باید چی وارد کنم به ازای محدوده دایره بزرگترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
زیر هر library کلیدهای ctrl+f1 رو بزنید کل دستورات مربوط به اون کتابخونه رو میده
مثلا توضیحاتی راجع به اون کتابخونه به همراه چند مثال
به dx , dy مقدار ندادی که و ....
یعنی چی ؟ یکیش تو دل اون یکی حرکت کنه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
ببخشید میشه بدونم کدوم دانشگاه هستید؟
Last edited by p d; 08-12-2011 at 21:48.
باز هم سلام
اسم یوزرم مشکلی نداره . حروف انگلیسی هست فقط.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)