تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 183 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام و تشکر از همه دوستانی که کمک کردند تا من تونستم بازی رو درست اجرا کنم
    همونطور که یکی از دوستان گفت رفتم توی سایت استیم و از طریق درست نصبش کردم و موقعی که خواست دانلود کنه بازی رو فایلهای اصلی رو جایگذین کردم حدود 15 دقیقه روی 96 درصد گیر کرده بود و داشت دانلود میکرد ولی بالاخره تموم شد
    و از طریق خود استیم Play رو زدم و باز یه سری چیز دانلود کرد که آخرش با موفقیت وارد بازی شدم.

نقد دموی بازی از دیدگاه من:
    اول که بازی شروع شد کمی گیم پلی برام عجیب بود به 30 ثانیه نکشید تا درکش کردم و بهش عادت کردم
    در مورد گرافیک من همه تنظیمات رو روی آخرین کیفیت گذاشتم و افت کیفیتی هم نداشتم ولی به نظر با گرافیک بالاتر 100% میتونستم کیفیت بهتری از گرافیک داشته باشم. (گرافیکم GTX 260 هست )
    گرافیک بازی فوق العاده نیست ولی میشه گفت خیلی خوبه.
    وقتی تلفن رو جواب دادم و ماموریت رو گرفتم رفتم توی خیابان که بسیار عالی طراحی شده بود و یه حس خوب بهم دست داد اونجا پلیسهای مزاحم رو دیدم که دارند رد میشند منم هواسم نبود زدم توی گوش یکی، پلیس ها هم دیدند و اومدند پایین و من رو دستگیر کردند من هم چون با گیم پلی بازی برای فرار زیاد آشنا نبودم دستگیر شدم و همون موقع باید پیشنهاد رشوه میدادم که من دیر متوجه شدم و مرحله رو باختم (دستگیری توسط پلیسها عالی طراحی شده و کلی حال کردم)
    دوباره از اول بازی رو اومدم و این بار زود اومدم تو خیابون و سوار یک ماشین شدم که البته درش قفل بود که با دو ضربه شیشه ماشین رو شکست و وارد ماشین شد (یه چیزی تو مایه های IV )
    کنترل ماشین زیاد جالب نیست خیلی باید عادت کنی تا بتونی درست و با سرعت رانندگی کنی.
    همون اول هم چند تا تصادف خفن کردم که ببینم ماشین چقدر آسیب میبینه تا یه ضربه شدید به ماشین وارد میشه مانیتور کمی قرمز میشه مثل اینکه مثلا از جونت کم شده و اینا البته منظورش اینه که از جون ماشین کم شده که همین یه حس جالبی به آدم میده. (صدمه دیدن ماشین میشه گفت زیاد عالی نیست ولی زیاد هم بد نیست)
    دوباره یه جا رفتم یه ماشین پلیس بدزدم که قبل از اینکه فرار کنم پلیسه من رو گرفت من هم پیشنهاد رشوه بهش دادم اون هم قبول کرد و گفت تا نظرم عوض نشده از جلوی چشمم دور شو حتی اجازه داد ماشین رو هم ببرم.
    خوب بگذریم وقتی وارد درگیری ها شدیم کلا کنترل اکشن بازی فوق العاده عالی طراحی شده یعنی تو بازی فقط حال میده یه جا کاور بگیری و با کلت هم مخ بترکونی خیلی حال میده
    دیوار ها بسیار تخریب پذیر هستند و با شلیک گلوله بسیار عالی تخریب میشند.
    افکت آتشش بسیار عالی طراحی شده من که خیلی حال کردم
    کاور گیری توی بازی بسیار عالی و خوب طراحی شده و توی سرعت عمل توی تیر اندازی خیلی کمک میکنه
    در مورد جون هم اگه مثلا جونتون خیلی کم بشه بعد از چند ثانیه خودش نصفش رو پر میکنه (کامل نه) که خوب این نکتش بد نیست.
    شما 4 تا تفنگ تا اونجایی که من فهمیدم میتونید حمل کنید.
    دیگه نکته ای به ذهنم نمیرسه
    از همه اینهایی که تعریف کردم در حین بازی چند تا عکس گرفتم که براتون آپلود میکنم حالش رو ببرید
    ببخشید اگه از کلمه عالی زیاد استفاده کردم
    با تشکر

2. 5 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

این بازی open world هم هست یا نه؟

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله Open World هست

5. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی اصلی با کرک سالم کی میاد واسه دانلود؟

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

کنترل ماشین زیاد جالب نیست خیلی باید عادت کنی تا بتونی درست و با سرعت رانندگی کنی.
    خب باید به این نکته هم توجه داشته باشی که ماشین ها لامبورگینی گالاردو یا آئودی آر8 نیست که کنترلش خوب باشه.ماشین کلاسیکه!

منم اولش با فرمون مشکل داشتم ولی کم کم قلقش دستم اومد.

راستی چرا اینقدر آهنگ منو غمگینه؟آدم دلش میگرهولی وقتی سوار ماشین میشی رادیو رو روشن میکنی اینجوری میشی:

داره خودمونی میشه pourya_javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

خب باید به این نکته هم توجه داشته باشی که ماشین ها لامبورگینی گالاردو یا آئودی آر8 نیست که کنترلش خوب باشه.ماشین کلاسیکه!

منم اولش با فرمون مشکل داشتم ولی کم کم قلقش دستم اومد.

راستی چرا اینقدر آهنگ منو غمگینه؟آدم دلش میگرهولی وقتی سوار ماشین میشی رادیو رو روشن میکنی اینجوری میشی:
    در مورد ماشین تا حدودی باهات موافقم! در مورد موسیقی بازی باید بگم فوقالعادست! یعنی یدونست. به نظرم یکی از نقاط قوت اصلی این بازی آهنگسازی زیباشه!!!!!

9. این کاربر از pourya_javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان من هم این بازی رو دان کردم!

فوق العاده زیباست.

مثلا یکی از این زیبایی ها اینه:من با دسته ایکس باکس بازی میکنم وقتی وارد خیابونی میشم که به جای آسفالت,سنگ فرشه این دسته به شکل فوق زیبایی میلرزه.بطوری که آدم حس میکنه واقعا تو ماشینه!

دوتا سوال داشتم:
    1- این بازی مثل آی وی فقط از دسته ایکس باکس ساپورت میکنه یا نه همه دسته ها؟
    2-تو این بازی فقط ماشین وسیله نقلیه است؟قایق , هلی کوپتر یا چیز دیگه ایی نیست؟

این دسته که شما باهاش بازی میکنی رو چند خریدی ؟

من یه دسته خریدم فقط فوتبال جواب میده -- این چه نوع دسته ایه که شما دارید ؟واسه همه بازی ها کار میکنه

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من دمو رو از لین رپیدشری که تو این تاپیک بود دانلود کردم.
    استیم هم نصب کردم که حدود 1 ساعت طول کشید
    فایل هایی که از لینک رپید شر بود رو کپی کردم توی پوشه استیم و روی launch کلیک کردم و بازی اومد
    وقتی وارد بازی شدم کاملا به یه زبان ناشناخته بود (شبیه روسی بود اما فکر کنم به زبان چک بود)
    سه تا گزینه داشت که روی اولی کلیک کردم و از بازی اومد بیرون!!!
    لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه :

Official Xbox Magazine UK 7 / 10

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

این دسته که شما باهاش بازی میکنی رو چند خریدی ؟

من یه دسته خریدم فقط فوتبال جواب میده -- این چه نوع دسته ایه که شما دارید ؟واسه همه بازی ها کار میکنه
    دسته ام اینه:xbox 360 wireless controller for windows
    75 تومن خریدمش.ماله خوده مایکروسافته.تمامی بازی ها رو ساپورت میکنه و بازی هایی که روی کاورشون games for windows باشه بهتر و زیبا تر ساپورت میکنه.مثله همین مافیا2

14. این کاربر از ع.ص بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •