با سلام و تشکر از همه دوستانی که کمک کردند تا من تونستم بازی رو درست اجرا کنم
همونطور که یکی از دوستان گفت رفتم توی سایت استیم و از طریق درست نصبش کردم و موقعی که خواست دانلود کنه بازی رو فایلهای اصلی رو جایگذین کردم حدود 15 دقیقه روی 96 درصد گیر کرده بود و داشت دانلود میکرد ولی بالاخره تموم شد
و از طریق خود استیم Play رو زدم و باز یه سری چیز دانلود کرد که آخرش با موفقیت وارد بازی شدم.
نقد دموی بازی از دیدگاه من:
اول که بازی شروع شد کمی گیم پلی برام عجیب بود به 30 ثانیه نکشید تا درکش کردم و بهش عادت کردم
در مورد گرافیک من همه تنظیمات رو روی آخرین کیفیت گذاشتم و افت کیفیتی هم نداشتم ولی به نظر با گرافیک بالاتر 100% میتونستم کیفیت بهتری از گرافیک داشته باشم. (گرافیکم GTX 260 هست )
گرافیک بازی فوق العاده نیست ولی میشه گفت خیلی خوبه.
وقتی تلفن رو جواب دادم و ماموریت رو گرفتم رفتم توی خیابان که بسیار عالی طراحی شده بود و یه حس خوب بهم دست داد اونجا پلیسهای مزاحم رو دیدم که دارند رد میشند منم هواسم نبود زدم توی گوش یکی، پلیس ها هم دیدند و اومدند پایین و من رو دستگیر کردند من هم چون با گیم پلی بازی برای فرار زیاد آشنا نبودم دستگیر شدم و همون موقع باید پیشنهاد رشوه میدادم که من دیر متوجه شدم و مرحله رو باختم (دستگیری توسط پلیسها عالی طراحی شده و کلی حال کردم)
دوباره از اول بازی رو اومدم و این بار زود اومدم تو خیابون و سوار یک ماشین شدم که البته درش قفل بود که با دو ضربه شیشه ماشین رو شکست و وارد ماشین شد (یه چیزی تو مایه های IV )
کنترل ماشین زیاد جالب نیست خیلی باید عادت کنی تا بتونی درست و با سرعت رانندگی کنی.
همون اول هم چند تا تصادف خفن کردم که ببینم ماشین چقدر آسیب میبینه تا یه ضربه شدید به ماشین وارد میشه مانیتور کمی قرمز میشه مثل اینکه مثلا از جونت کم شده و اینا البته منظورش اینه که از جون ماشین کم شده که همین یه حس جالبی به آدم میده. (صدمه دیدن ماشین میشه گفت زیاد عالی نیست ولی زیاد هم بد نیست)
دوباره یه جا رفتم یه ماشین پلیس بدزدم که قبل از اینکه فرار کنم پلیسه من رو گرفت من هم پیشنهاد رشوه بهش دادم اون هم قبول کرد و گفت تا نظرم عوض نشده از جلوی چشمم دور شو حتی اجازه داد ماشین رو هم ببرم.
خوب بگذریم وقتی وارد درگیری ها شدیم کلا کنترل اکشن بازی فوق العاده عالی طراحی شده یعنی تو بازی فقط حال میده یه جا کاور بگیری و با کلت هم مخ بترکونی خیلی حال میده
دیوار ها بسیار تخریب پذیر هستند و با شلیک گلوله بسیار عالی تخریب میشند.
افکت آتشش بسیار عالی طراحی شده من که خیلی حال کردم
کاور گیری توی بازی بسیار عالی و خوب طراحی شده و توی سرعت عمل توی تیر اندازی خیلی کمک میکنه
در مورد جون هم اگه مثلا جونتون خیلی کم بشه بعد از چند ثانیه خودش نصفش رو پر میکنه (کامل نه) که خوب این نکتش بد نیست.
شما 4 تا تفنگ تا اونجایی که من فهمیدم میتونید حمل کنید.
دیگه نکته ای به ذهنم نمیرسه
از همه اینهایی که تعریف کردم در حین بازی چند تا عکس گرفتم که براتون آپلود میکنم حالش رو ببرید
ببخشید اگه از کلمه عالی زیاد استفاده کردم
با تشکر