تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 272 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تمديد قرارداد تا سال 2012 "اسين" به مورينيو نمي‌پيوندد.

یوفا: مايكل اسين تا سال 2012 در استمفورد بريج توپ خواهد زد.

به گزارش یوفا: مرد غنايي خط مياني چلسي با تمديد قراردادش با اين باشگاه لندني به همه شايعه‌ها پيرامون پيوستن‌اش به اينتر و ژوزه مورينيو پايان داد.

رسانه‌هاي انگليسي بر اين باور بودند كه اسين به دليل رابطه خوبي كه با سرمربي تازه وارد پرتغالي اينتر دارد، راهي ميلان خواهد شد.

تمديد قرارداد او با چلسي انگليسي‌ها را شگفت زده كرد. او پس از امضاي قرارداد تازه‌اش كه تا سال 2012 اعتبار خواهد داشت، گفت: برايم لحظه بسيار پرتنشي بود.

اين آفريقايي تا كنون 91 بار با پيراهن چلسي به ميدان رفته و 10 بار هم براي اين تيم گلزني كرده است. او با تيم لندني قهرماني در ليگ برتر، جام حذفي و جام اتحاديه انگليسي را نيز تجربه كرده است.

اين هافبک در فصل 2007 -2006 بازيكن سال چلسي شناخته شد.

داره خودمونی میشه vampire3250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خلاصه ای از نقل و انتقالات چلسی در تابستان
    به گزارش کانون هواداران چلسی,خلاصه ای از نقل و انتقالات چلسی را در این فصل در زیر مشاهده می کنید:

خرید ها:
    بوسینگوا ( پورتو,16 میلیون پوند) , دکو (بارسلونا,8میلیون پوند)

فروش ها :
    بن سحر ( پورتس موث,قرض) , کرسپو (اینترمیلان,بازیکن آزاد) , رایکوویچ (تونته ,قرض) , سیدول(استون ویلا,5میلیون پوند) ,ماکلله (پاریسنت ژرمن, بازیکن آزاد), بولهروز (اشتوتگارت, قیمت اعلام نشده)

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تمديد قرارداد تا سال 2012 "اسين" به مورينيو نمي‌پيوندد.
    تا سال 2012 نه ، تا سال 2013

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

استفبال گرم اهالی چین از تیم چلسی :

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تری انگیزه بالایی دارد
    جان تری در چین درباره آینده تیم صحبت کرد
    به گزارش کانون هواداران چلسی ,جان تری کاپیتان چلسی در مصاحبه ای که در کشور چین انجام شد گفت:"من همیشه وقتی صبح از خواب بیدار می شوم به یاد ضربه پنالتی فینال جام باشگاه ها ام می افتم و ناراحت می شوم.من سال بدی را پشت سر گذاشتم و با تیم ملی هم موفق نبودیم ولی من مرد و کاراکتر بزرگی هستم و این اتفاقات را فراموش خواهم کرد.ما بازیکنان جدیدی داریم که من به عنوان کاپیتان باید به آنها خوش آمد بگویم و امیدوارم تا با سرمربی و بازیکنان جدیدمان خاطرات بد گذشته را پشت سر بگذاریم چون پس از نا کامی های فصل گذشته ما اشتهای زیادی برای کسب قهرمانی لیگ برتر و دیگر جام ها داریم."

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اسین آماده بازی در چین
    اسین پس از شرکت در مراسمی در چین درباره بازی فردا در چین صحبت کرد
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پس از اینکه بازیکنان چلسی در مراسمی مورد استقبال در چین قرار گرفتند و در میهمانی شام چینی ها شرکت کردند تمامی بازیکنان چلسی یک دیوار بزرگ را به عنوان یادگاری امضا کردند.مایکل اسین پس از امضای این دیوار درباره قرارداد جدیدش با چلسی و بازی فردا در چین گفت:"من بسیار خوشحال هستم که با باشگاه قرارداد جدیدی امضا کردم.من هنوز با باشگاه قرارداد داشتم ولی آنها از من خواستند که یک قرارداد جدید امضا کنم که من به زمان زیادی برای فکر کردن نیاز نداشتم و این قرارداد را امضا کردم.من هم اکنون فقط به فکر بازی فردا هستم و اگر بتوانیم بازی های خود را با پیروزی شروع کنیم بسیار خوب است.من بسیار خوب تمرین کردم و در آمادگی کامل به سر می برم و تمام تیم می توانند با تمرین بیشتر به آمادگی کامل خود برسند."

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

8

اول خبرو بخونید و بخندید

جنگ رواني فرگوسن عليه تيم اسكولاري آغاز شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس جنگ كلامي با سرمربي برزيلي تيم چلسي را آغاز كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: گمان نمي كنم در فصل جاري چلسي رقيب اصلي منچستريونايتد در راه قهرماني مجدد باشد.
    فرگوسن كه اينك همراه تيمش در افريقاي جنوبي بسر مي برد، بيان كرد: چلسي تيم مجربي است؛ ولي فكر نمي كنم از شرايطي كه پيش از اين داشت، بهتر شده و پيشرفت كرده باشد. ازنظر من ليورپول و آرسنال تيم هاي جدي تري براي رقابت با منچستريونايتد در راه قهرماني هستند.
    وي افزود: اين 2 رقيب فصل قبل، رقابت تنگاتنگي با منچستر داشتند و در زمان بدي دچار مصدوميت نفرات شدند.
    فرگوسن ادامه داد: روي چلسي به عنوان رقيب تمركز نمي كنم. زيرا مي دانم اين تيم چه فاصله اي را بايد بپيماييد تا به بقيه برسد.
    به اعتقاد كارشناسان اين اظهارات فرگوسن، نخستين حمله به چلسي و اسكولاري مربي برزيلي جديدش به منزله كوچك شمردن اين رقيب پيش از شروع فصل جديد باشگاهي است

----------------------------------

خودش داره از ترس می میره که نکنه رونالدو بره و تیمش سال دیگه جزو سه تا اول نباشه اونوقت داره در مورد چلسی اینجوری صحبت می کنه!!! هفته پنجم معلوم میشه کدوم تیم برتره!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چلسی پیشنهادی جدید برای تمدید قرارداد لمپارد به این بازیکن داده است. قرارداد 5 ساله ای به ارزش 39 میلیون پوند به این بازیکن پیشنهاد داده شده است که اگر لمپارد این پیشنهاد را بپذیرد هفته ای 150 هزار پوند دستمزد دریافت خواهد کرد که گرانترین رقم در بین تیم های انگلیسی خواهد بود
    http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=788118

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همین لیگ پیش بود دیگه 2-1 زدیمشون تازه وسط بازی درصد مالکیت 73 به 27 بود

موافقم ...
    هر روز رئال یه پیشنهاد میده و همش فرگوسن به این رونالدو اخطار میده که نه کنه از تیمش بره و سال بعد تو جام باشگاه هاش نباشه ...!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چلسی در چین طوفان به پا کرد ...

چلسی امروز طی بازی با گوانژ 4-0 این تیم را برد در حالیکه پارسال منچستر این تیم و 3-0 برده بود .

تازه تو این بازی دروگبا به خاطر مصدومیت غایب بود ...

گلهای این بازی رو اسین و کالو و لمپارد (گل از فاصله 30 یاردی) و رایت فیلیپس به ثمر رسوندن ...
    بوسینگوا در این بازی مصدوم شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •