تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 128 از 1635 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.دوست عزیز بابت کمک هات از صمیم قلب ازت تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشی و همینطور با صفا.
    در مود wvga کیفیت قیلمبرداری چطوره؟یعنی اگه اون رو به دی وی دی تبدیل کنی میشه با کیفیت خوب در یک تلوزیون 21 اینچی تماشا کرد؟چون رزولوشن این مود از دی وی دی ntsc بیشتر و میشه گفت با دی وی دی pal برابر هست.
    و آیا این دوربین fz28 رم 16 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟و اگه جواب مثبت هست قیمت این رم چند هست؟
    و اینکه در حالت فیلمبرداری بعد از 2 گیگ فیلمبرداری به صورت اتوماتیک متوقف میشه؟چون در جایی خوندم که نوشته بود 2 گیگ برای هر کلیپ با محدودیت 15 دقیقه ای.
    و آیا خود شما از این دوربین راضی هستی؟بدون تعصب البته.
    آقا ببخشید که مدام سوال میکنم و شما رو خسته میکنم.فقط میتونم بگم که دستت درد نکنه و برات دعای خیر کنم که به یک هموطن کمک میکنی.مرسی.واقعا مرسی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهترین انتخاب برای یک عکاس اماتور در رده ی قیمتی 300 تا 200 چیه؟
    اینجور که پیداست اینجا دو تا قانون هست که همه برای اینکه به سوال هاشون جواب داده بشه باید ازش پیروی کنن
    1-پرسیدن از شخص اقای کاویان
    2-پرگویی
    پس ما هم از این قانون تبعیت میکنیم

اقای کاویان عزیز هادی هستم
    1 - یک دوربین میخوام که حداکثر 300 تومن باشه (نمیخوام حتما بهترین گزینه تا 300 تومن رو بهم معرفی کنید مثلا اگر یک دوربین با150 هزار تومن هم کارم راه میندازه بگید )
    2 - تازه کارم , پس زیاد کار کردن باهاش پیچیده نباشه
    3 - چون به عکاسی خیلی علاقه دارم حداگثر تا 1 سال دیگه این رو عوض میکنم و یدونه حرفه ای ترش رو میخرم.پس چیزی باشه که منو برای کار کردن با یک دوربین حرفه ای اماده کنه
    4 - برای عکسبرداری از طبیعت بهتر باشه
    5 - گارنتیه خوبی داشته باشه
    Last edited by bleu2u4u; 09-02-2009 at 03:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    دوستان عزيزي كه درتهران هستندياازقيمتهااطلاعي دارندميتوانندقيمت دوربينCanon PowerShot SX1 IS رابفرمايندوآيادوربين خوبي هست يانه واگرامكان داردكمي درموردمزاياومعايب آن بنده راراهنمايي كنند.
    متشكرم
    Last edited by gholam14; 09-02-2009 at 04:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض پاسخ به چند سوال

سلام.دوست عزیز بابت کمک هات از صمیم قلب ازت تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشی و همینطور با صفا.
    در مود wvga کیفیت قیلمبرداری چطوره؟یعنی اگه اون رو به دی وی دی تبدیل کنی میشه با کیفیت خوب در یک تلوزیون 21 اینچی تماشا کرد؟چون رزولوشن این مود از دی وی دی ntsc بیشتر و میشه گفت با دی وی دی pal برابر هست.
    سلام دوست من
    كيفيت NTSC به مراتب بالاتر از PAL است ... سيستم NTSC كه مخصوص آمريكا و ژاپن است بر روي تلويزيون هاي مخصوص دو كشور بهترين كيفيت را دارد ... اما سيستم خاورميانه كه PAL مي باشد و تلويزيون هاي اين منطقه PAL هستند و در نتيجه اگر فيلمي كه با دوربين NTSC ضبط شده را روي تلويزيون PAL ببينيم كيفيت بسيار بد و پايين خواهد بود و ما تصور مي كنيم PAL بهتر است در صورتي كه اينگونه نيست!
    سرعت پخش NTSC سي فريم بر ثانيه و PAL بيست و پنج فريم بر ثانيه است ... اما با توجه به استفاده از تلويزيون هاي PAL در ايران بهتر است فيلم هاي خود را بصورت PAL ضبط و اديت كنيم ...
    با احترام
    كاويان

اینجور که پیداست اینجا دو تا قانون هست که همه برای اینکه به سوال هاشون جواب داده بشه باید ازش پیروی کنن
    1-پرسیدن از شخص اقای کاویان
    2-پرگویی
    پس ما هم از این قانون تبعیت میکنیم

اقای کاویان عزیز هادی هستم

1 - یک دوربین میخوام که حداکثر 300 تومن باشه (نمیخوام حتما بهترین گزینه تا 300 تومن رو بهم معرفی کنید مثلا اگر یک دوربین با150 هزار تومن هم کارم راه میندازه بگید )
    2 - تازه کارم , پس زیاد کار کردن باهاش پیچیده نباشه
    3 - چون به عکاسی خیلی علاقه دارم حداگثر تا 1 سال دیگه این رو عوض میکنم و یدونه حرفه ای ترش رو میخرم.پس چیزی باشه که منو برای کار کردن با یک دوربین حرفه ای اماده کنه
    4 - برای عکسبرداری از طبیعت بهتر باشه
    5 - گارنتیه خوبی داشته باشه

سلام هادي جان
    اين را نفرمائيد شرمنده مي كنيد ما رو جلوي دوستان ...
    البته عزيزاني مانند سناتور، unforgiven، ebi و ساير بزرگواران هستند كه دوستان را بهتر و سريعتر از بنده راهنمايي مي كنند ..
    بله دوست عزيز شما با خريد يك دوربين 150 هزاري هم در ابتدا مي توانيد به خوبي شروع كنيد اما بند سوم را كه ديدم اصلا به شما خريد چنين دوربين هايي را پيشنهاد نمي كنم ... فرموديد شديدا به عكاسي علاقه مند هستيد، بنابراين مطمئن باشيد با توجه به پتانسيل هايي كه در شما وجود دارد، پس از مدت كمي به سرعت اصول اوليه را فرا خواهيد گرفت بنابراين خريد يك دوربين 150 هزاري به ضرر شما تمام خواهد شد و به سرعت از آن زده و پشيمان خواهيد شد!
    اگر بند سوم را قيد نمي كرديد از همين سري هاي كامپكت سوني و كنون مي توانستيم به شما پيشنهاد دهيم اما قيد كردن اين بند به اين معني است كه شما حتما بايد يك SLR-LIKE بخريد تا با توجه به علاقه زياد شما در باب عكاسي به سرعت تشنگي شما را سيراب كند ... شما با SLR-LIKE خيلي سريعتر و بهتر عكاسي را فرا خواهيد گرفت و پس از حدود 6 ماه عكاسي مكرر خواهيد دانست كه مثلا در فلان ساعت روز با چه تنظيماتي بايد كار كنيد و پس از 1 سال فراگيري كامل مي توانيد نسبت به خريد يك SLR گران قيمت اقدام نمائيد ...
    قطعا دوربين هاي SLR-LIKE بهترين خروجي را از طبيعت خواهند داشت ... البته با توجه به اين مساله كه عكاسي از طبيعت معمولا در طول روز با نور كافي انجام مي شود ... شما با دوربين هاي كامپكت ارزان قيمت نمي توانيد Macro Mode يعني با نزديك كردن بيش از حد لنز يا زوم روي سوژه نزديك (مانند عكاسي از حشرات، گل ها و ...) و يا Tele Mode يا زوم تله از سوژه هاي بسيار دور را داشته باشيد! بنابراين يك دوربين SLR-LIKE كمك زيادي به شما خواهد كرد ... با توجه به اينكه شروع تازه اي خواهيد داشت من در بين SLR-LIKE ها ارزان ترين و مناسب ترين را پيشنهاد مي كنم يعني Nikon CoolPix P80 البته اين ارزاني به اين معني نيست كه دوربين خوبي نباشد! اتفاقا دوربين بسيار خوبي است و در چند صفحه قبل دوستان راجع به اين دوربين بحث كرده اند و حتي نمونه عكس هايي نيز ارسال نموده اند كه مي توانيد مشاهده بفرمائيد ...
    در مورد پيچيدگي كار بايد عرض كنم تمامي دوربين هاي مد Auto دارند اما به نظر بنده برخي مواقع نيز از مدهاي Tv و Av (اولويت ديافراگم و سرعت شاتر) استفاده نمائيد تا پس از مدتي بتوانيد با مد M يا Manual كار كنيد ... مطالعه دفترچه راهنماي دوربين بسيار مهم است ... هرچند كه انگليسي باشد ولي ارزش دارد ... برخي قسمت هايش واقعا ضروري است كه ترجمه و مطالعه شود!
    اما در مورد گارانتي اين دوربين بايد عرض كنم من شخصا گارانتي هاي ايده آل و نورنگار را در مورد اين دوربين توصيه مي كنم ... البته نورنگار گران تر است و هيچ فرقي هم نمي كند!
    خريدش را پيشاپيش به شما تبريك عرض مي كنم
    با احترام
    كاويان

باسلام
    دوستان عزيزي كه درتهران هستندياازقيمتهااطلاعي دارندميتوانندقيمت دوربينCanon PowerShot SX1 IS رابفرمايندوآيادوربين خوبي هست يانه واگرامكان داردكمي درموردمزاياومعايب آن بنده راراهنمايي كنند.
    متشكرم
    سلام دوست من
    در چند صفحه قبل تر مي توانيد آخرين ليست قيمت هاي SX10 را كه در قالب يك فايل excel ارسال نموده ام مشاهده بفرمائيد ...
    اما در مورد SX1 هنوز قيمت نهايي اعلام نشده و بازرگاني هاي معتبر اگر هم داشته باشند هنوز نسبت به فروش اين دوربين اقدام ننموده اند مگر اينكه شخص يا اشخاصي يك پارت از اين دوربين را وارد كرده باشند و شخصا در مراكز پخش نموده باشند كه بعيد مي دانم ... همانطور كه قبلا نيز اشاره شد خريد اين دوربين يك اشتباه بزرگ است! با توجه به اين مساله كه قيمت بسيار بالايي دارد و تفاوت آنچناني با SX10 ندارد!!
    با احترام
    كاويان
    Last edited by Excel-VB; 09-02-2009 at 08:49. دليل: تكميل

5. 4 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

5 H50=350000 toman

سلام به همه
    دیروز اچ50 خریدم از مرکز سونی با گارانتی بازرگانی ایران
    با کیف و محافظ ال سی دی 380
    آره درست دیدین این مغازه تا دو شب پیش میگفت 440 ولی دیشب که رفتم گفت بازرگانی ایران قیمت تمام دوربین هاشو حدود 100 تومن آورده پایین حتی هندی کم ها
    دوربین خوبیه کیفیت فیلمبرداریش عالیه
    یه مموری 2 گیگ هم اشانتیون روش بود
    فقط عکاسی یکم باهاش سخته
    تو حالت ایندور یه بار عکسم به شدت نویز داشت ولی یکم تنظیماتشو دستکاری کردم کیفیتش تو همون حالت خیلی خوب شد
    فقط اگه ممکنه یه سایتی معرفی کنید که منم فوت و فن این دوربین ها رو یاد بگیرم

7. این کاربر از danger9597 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام به همه
    دیروز اچ50 خریدم از مرکز سونی با گارانتی بازرگانی ایران
    با کیف و محافظ ال سی دی 380
    آره درست دیدین این مغازه تا دو شب پیش میگفت 440 ولی دیشب که رفتم گفت بازرگانی ایران قیمت تمام دوربین هاشو حدود 100 تومن آورده پایین حتی هندی کم ها
    دوربین خوبیه کیفیت فیلمبرداریش عالیه
    یه مموری 2 گیگ هم اشانتیون روش بود
    فقط عکاسی یکم باهاش سخته
    تو حالت ایندور یه بار عکسم به شدت نویز داشت ولی یکم تنظیماتشو دستکاری کردم کیفیتش تو همون حالت خیلی خوب شد
    فقط اگه ممکنه یه سایتی معرفی کنید که منم فوت و فن این دوربین ها رو یاد بگیرم
    مباركه.سايت عكاسي به طور عالي اين دوربين رو زير ذره بين قرار داده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

و آیا این دوربین fz28 رم 16 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟و اگه جواب مثبت هست قیمت این رم چند هست؟
    و اینکه در حالت فیلمبرداری بعد از 2 گیگ فیلمبرداری به صورت اتوماتیک متوقف میشه؟چون در جایی خوندم که نوشته بود 2 گیگ برای هر کلیپ با محدودیت 15 دقیقه ای.
    و آیا خود شما از این دوربین راضی هستی؟بدون تعصب البته.
    آقا ببخشید که مدام سوال میکنم و شما رو خسته میکنم.فقط میتونم بگم که دستت درد نکنه و برات دعای خیر کنم که به یک هموطن کمک میکنی.مرسی.واقعا مرسی
    سلام دوست عزیز من باید پست قبلی را اصلاح کنم و از این بابد پوزش می طلبم
    10:10 دقیقه درHD مود 1.86 گیگ
    5 دقیقه در HD مود 838 مگا بایت
    محدودیت زمانی بستگی به نوع مد فیلمبرداری که شما انجام می د هید دارد.نه الزاما 15 دقیقه(كه به غلط در دفترچه 15 دقيقه ترجمه شده)
    در دفترچه ذكر شده تا 2 گيگ و همين حدود بیشتر نيست و بايد دوباره اقدام به فيلمبرداري كنيد.
    من هنوز با مد فیلمبرداری زیاد کا رنکردم و بیشتر در محیط indoor فیلم گرفتم ولی تصاویر بر روی TV رضایت بخش است. ولی به خاطر اینکه TV مان قدیمیست نسبت تصویر HD را ساپرت نمیکند و گوشه ای تصویر کاملا قابل مشاهده نیست و تصاویر کمی فشرده به نظر می رسد.و همین مشکل در مود wvga هم می باشد. ولی در کل با تنظیم نور در محیط indoor تصاویر قابل قبولی ضبط می کند اگر هم خواستید خیالتان کا ملا راحت شود آدرستان را در پیام خصوصی ذکر کنید تا من نمونه تصاویر ضبط شده را به آدرستان بفرستم. یک مورد دیگرضبط فیلم با فرمت MOV می باشد که کار کردن با این فرمت کمی مشکل است.
    همچنین این دوربین یک خروجی componet out دارد که TV های که این خروجی را ساپرت میکنند, می تواند تصاویر وصدای با کیفیت بالا تر پخش کند.
    در رابطه با رم 16 : اگر هم موجود باشد بنده نديدم و اطلاعي در مورد اينكه ساپرت مي كند را ندارم.
    از بابت رضایت از این دوربین که هنوز قضاوت در این مورد زود است ولی در کل از خریدم راضی هستم.
    در آخر دوست عزیز این نکته را در نظر داشته باشید که این یک دوربین عکاسی است و ملاک اصلی خروجی عکس های آن است نه فیلم آن. مانند دوربین های هندی کم که ملاک اصلی خروجی تصاویر ضبط شده است نه قابلیت جانبی عکاسی آنها من پیشنهاد می کنم اگر فیلمبرداری برایتان خیلی مهم است یک دوربین فیلمبرداری و یک دوربین عکاسی خوب انتخاب کنید تاخیالتان از بابت همه چیز راحت شود.
    با آرزوي توفيق
    Last edited by unforgiven2009; 09-02-2009 at 21:43.

11. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من باید پست قبلی را اصلاح کنم و از این بابد پوزش می طلبم
    10:10 دقیقه درHD مود 1.86 گیگ
    5 دقیقه در HD مود 838 مگا بایت
    محدودیت زمانی بستگی به نوع مد فیلمبرداری که شما انجام مید هید دارد.نه الزاما 15 دقیقه(كه به غلط در دفترچه 15 دقيقه ترجمه شده)
    در دفترچه ذكر شده تا 2 گيگ وت همين حدود بستر نيست و بايد دوباره اقدام به فيلمبرداري كنيد.
    من هنوز با مد فیلمبرداری زیاد کا رنکردم و بیشتر در محیط indoor فیلم گرفتم ولی تصاویر بر روی TV رضایت بخش است. ولی به خاطر اینکه TV مان قدیمیست نسبت تصویر HD را ساپرت نمیکند و گوشه ای تصویر کاملا قابل مشاهده نیست و تصاویر کمی فشرده به نظر می رسد.و همین مشکل در مود wvga هم میباشد. ولی در کل با تنظیم نور در محیط indoor تصاویر قابل قبولی ضبط می کند اگر هم خواستید خیالتان کا ملا راحت شود آدرستان را در پیام خصوصی ذکر کنید تا من نمونه تصاویر ضبط شده را به آدرستان بفرستم. یک مورد دیگرضبط فیلم با فرمت MOV می باشد که کار کردن با این فرمت کمی مشکل است.
    همچنین این دوربین یک خروجی componet out دارد که TV های که این خروجی را ساپرت میکنند, می تواند تصاویر وصدای با کیفیت بالا تر پخش کند.
    در رابطه با رم 16 : اگر هم موجود باشد بنده نديدم و اطلاعي در مورد اينكه ساپرت مي كند را ندارم.
    از بابت رضایت از این دوربین که هنوز قضاوت در این مورد زود است ولی در کل از خریدم راضی هستم.
    در آخر دوست عزیز این نکته را در نظر داشته باشید که این یک دوربین عکاسی است و ملاک اصلی خروجی عکس های آن است نه فیلم آن. مانند دوربین های هندی کم که ملاک اصلی خروجی تصاویر ضبط شده است نه قابلیت جانبی عکاسی آنها من پیشنهاد می کنم اگر فیلمبرداری برایتان خیلی مهم است یک دوربین فیلمبرداری و یک دوربین عکاسی خوب انتخاب کنید تاخیالتان از بابت همه چیز راحت شود.
    با آرزوي توفيق
    در ویدوهای که من از کیفیت HD دوربین S2000hd دانلود کردم 26 ثانیه 33.3مگابایت حجم داشت

13. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    یه دوربین تا 170 تا 200 معرفی کنید خیلی خوب باشه
    هم توی عکاسی و هم فیلمبرداری

مرسی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    یه دوربین تا 170 تا 200 معرفی کنید خیلی خوب باشه
    هم توی عکاسی و هم فیلمبرداری

مرسی
    sony w150
    canon a720

16. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •