تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 413 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

شنبه یازده بازیکن تیم اصلی بارسا در بازی های مقدماتی جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی شرکت کردند.

فرانسه، اسپانیا، مکزیک، ایسلند، اوروگوئه، بلاروس و آرژانتین همگی 6 سپتامبر در اولین بازی های رسمی ملی فصل مشغول بودند. تمام هفت بازی با شرکت بازیکنان بارسا، برای مقدماتی جام جهانی بود.

نخست گودیانسن و گلب

ایدور گودیانسن، با ایسلند و الکساندر گلب، با بلاروس، نخستین ها برای بازی بودند. ایسلندی ها، با کاپیتانی گودیانسن در اسلو با نروژ ساعت 19.00 روبرو شدند. (این بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید که گودیانسن زننده گل دوم و تساوی بخش تیمش بود.) الکساندر گلب نیز برای بلاروس برابر اوکراین بازی کرد. این بازی نیز ساعت 19.00، در شهر لفوف برگزار شد. (این دیدار با گل دقیقه 90 شوچنکو از روی نقطه پنالتی، 1-0 به سود اوکراین به پایان رسید.)

چهار بازیکن از بارسا برابر بوسنی

پویول، ژاوی، اینیستا و بویان همگی در نفرات اسپانیا بودند که کارشان برابر بوسنی آغاز شد. بازی در لاکوندومینا، در مورسیا برگزار شد. آغاز بازی ساعت 22.00 بود. مهاجم جوان اسپانیایی ابتدا انتظار می رفت، برای تیم زیر 21 سال بازی کند، اما به دلیل مصدومیت فرناندو تورس، ویسنته دل بوسکه تصمیم به دعوت بویان کرکیچ برای ماموریت تیم تیم اصلی گرفت. (این دیدار با تک گل ویا، 1-0 به سود اسپانیا به پایان رسید.)

آغاز در ساعت 20.00

«سه رنگ» با کاپیتانی رافا مارکز، نیم ساعت پس از پایان بازی اتریش و فرانسه، که آبی پوشان دو بازیکن بارسایی تیری آنری و اریک آبیدال را در اختیار داشتند (و 3-1 مغلوب اتریش شدند) با جامائیکا روبرو شد. مکان بازی ارنست هاپل در وین بود، همان استادیومی که اخیرا برای فینال قهرمانی اروپا استفاده شد. (این دیدار با پیروزی 3-0 مکزیک به پایان رسید.)

سپس، ساعت 21.00، قهرمانان المپیک، به رهبری لئو مسی، با صدرنشین مشترک در بخش آمریکای جنوبی پاراگوئه روبرو شدند. (این بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید.) مارتین کاسرس، آخرین بازیکن بارسا برای بازی بود، با بازی کلمبیا برابر اوروگوئه که تا ساعت 1.30 در ساعات بامدادی که اروپا پیش از آن وارد یکشنبه 7 سپتامبر شد، آغاز نمی شد.

توره و کیتا نیز در روز شنبه

بازی های ساحل عاج و مالی، با حضور توره یحیی و سیدو کیتا شنبه برگزار شد. عاجی ها بازیشان را در ساعت 15.00 آغاز کردند، درحالی که مالی ساعت 16.30 بازی کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا، تیم بارسلونا قصد دارد یک تیم مرتبط را در لیگ حرفه ای آمریکا تاسیس کند.
    خوان لاپورتا رئیس بارسلونا به همراه خوان الیو چهارشنبه به آمریکا سفر کردن تا ملاقاتی با چند تن از سرمایه داران آمریکا، برای تاسیس یک تیم حرفه ای که نام بارسلونا بر روی آن حک شده باشد را، داشته باشند.
    بخاطر مسائل اقتصادی بارسلونا چنین پیشنهادی را پذیرفته است و گفت وگو میان 2 طرف در مراحل اولیه خود به سرمی برد. اولین ملاقات بین 2 طرف مثبت ارزیابی شده و نتیجه نهایی در ملاقاتی که هر دو در هفته جاری خواهند داشت مشخص خواهد شد.

شبکه تلویزیونی Univisionادعا می کند این تیم با نام 'Barcelona USA' در رقابت های MLS شرکت خواهد کرد . همچنین باشگاع چیواس مکزیک در سال 2004 تیمی را با نام Chivas USA روانه رقابت های لیگ آمریکا کرده بود.
    در حال حاضر 14 تیم در لیگ حرفه ای آمریکا حضور دارند که به 2 کنفرانس غرب و شرق تقسیم شده اند و مسئولان MLS امیدوارند این تعداد تیم به 18 تیم در سال 2011 برسد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا به خبرنگاران گفت، که قصد دارد، بعد از بردن المپیک با آرژانتین، لیگ قهرمانان را بارسلونا برده و بعد از آن، قهرمان جام جهانی 2010 شود! لئو در این باره گفت: «چرا که نه؟ من می خواهم به این قضیه خوش بینانه نگاه نمایم. می خواهم با درخشش تیمی بارسا، لیگ قهرمانان را ببرم و بعد از آن، با آرژانتین قهرمان جام جهانی شوم!»

او در ادامه، سال را «سال بارسا» نامید و گفت: «من می خواهم در سالی که متعلق به بارسلونا است، به بزرگترین رویا هایم دست یابم.»
    درپایان، تعداد زیادی از خبرنگاران ورزشی، از وی درباره برنامه هایش برای بردن جایزه بهترین بازیکن جهان و رقابت با کاکا و کریستیانو رونالدو جویا شدند؛ مسی با سربه زیری همیشگی گفت: «من بارها تایید کرده ام، که بردن این جایزه، هرگز بیشتر از حضور در یک تیم خوب که با همکاری تیمی پیروز همه میادین است، ارزشمند نیست. بنابراین امیدوارم، که همه چیز خوب پیش برود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از سان لندن، سیدو کیتا، هافبک اهل مالی بارسلونا تایید کرد، که خبر روزه گرفتنش حقیقت داشته و وی این موضوع را با پزشکان تیم هماهنگ کرده است.
    کیتا در این باره گفت: «از این بابت خوشحالم، که بارسلونا درباره روز گرفتن من، آبیدال و توره مخالفتی را اعلام نکرده است. من یک مسلمان هستم و پیش از همه چیز، آئین مقدس دینم برایم حائز اهمیت می باشد؛ وقتی با چند تن از مسلمانان شاغل در اروپا صحبت کردم، متوجه شدم، که باشگاه های زیادی با روزه گرفتن مسلمانانشان مخالفت دارند. من از این بابت، متشکر بارسلونا هستم و قول می دهم، که مشکلی در سبک بازی ام پیش نخواهد آمد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، رونالدینیو گاچو، مهاجم برزیلی اسبق بارسلونا و فعلی آث میلان ایتالیا گفت: «از بارسلونا چیز های زیادی دارم و هرگز هواداران این تیم را از یاد نمی برم. حتی اگر با میلان، تمامی جام ها را ببرم، قلب من با بارسلونا است، بنابراین کمال سعیم را خواهم کرد، که در ده سال آینده، یکی از مربیان بارسلونا باشم!»
    هنگامی که از وی، درباره عدم تغییر تیتر نخست سایت رسمی خویش با عنوان «رونالدینیو، ستاره بی نظیر بارسلونا.» پرسیده شد، گاچو به خبرنگاران جواب داد: «این به درخواست خود من رخ داده است! می دانم که هواداران زیادی را در بارسلونا دارم و دوست ندارم، قلب آن ها شکسته شود.»
    او در پایان گفت: «با این وجود، هرگز از انتقالم به میلان ناراضی نبوده و به دلیل ترک بارسلونا، خودم را سرزنش نمی کنم!»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پس از آویختن كفش هایش، مایكل رایزیگر اكنون در گاویا (بارسلونا) زندگی می كند و سیر تكامل بارسا را از نزدیك می بیند، تیمی كه توسط یكی از هم تیمی های سابقش هدایت می شود، جوزپ گواردیولا. او جمع بندی كرد: «او یك رهبر و آماده است.»

این مدافع هلندی بارسا را در سال 2004 به مقصد میدلزبورو ترك كرد. سپس او به آیندهوون رفت و اكنون كفش هایش را آویخته است. اما این هلندی تكامل بارسا را از نزدیك دنبال می كند، چون از یك و نیم سال پیش، او در گاویا زندگی می كند. این مدافع سابق كه 4 ژوئیه 1997 از آث میلان به بارسلونا آمد، پذیرفت: «در هیچ كجای اروپا نمی توانی مانند اینجا زندگی كنی.»

اعتماد به هم بازی های سابقش

رایزیگر كه رختكن را با مربی كنونی، جوزپ گواردیولا، برای چهار فصل تقسیم می كند، شخصیت مرد سانتپدوری را اینگونه می بیند: «او در كارش بسیار خوب است، چون او در رختكن یك رهبر بود. او تیم خوبی دارد و آماده است.» این فوتبالیست هلندی گمان می كند: «این تیم به زمان نیاز دارد، اما می توانیم كاری مهم انجام دهیم.»

او همچنین بازی ها و رختكن را با مربی تیم ب تقسیم كرده است. «وقتی پپ رفت، رهبر لوئیس انریكه بود، آنها هر دو جهان فوتبال را واقعا خوب می شناسند.»

او می خواهد مربی باشد

اكنون، این هلندی هدف های مشابهی مانند بازیكنان سابق دیگر نسلش دارد .رهبری كردن از نیمكت. او مصممانه اشاره كرد: «یك دوره مربیگری را در هلند می گذرانم و در عرض چند سال ممكن است خودم مربی باشم.» او افزود: «من این دوره را در هلند می گذرانم، ولی مایل هستم اینجا در اسپانیا كار كنم، گرچه ممكن است مجبور شوم در آنجا آغاز كنم.»

ویژگی های مدافعان

در نمایه دفاع راست، پستی كه او برای بارسا از 1997 تا 2004 بازی كرد، او اظهار كرد این پستی است كه همیشه به همكاری در دفاع مربوط می شود. «در همه لیگ ها بحثی است كه مدافعان چگونه باید باشند، باید جلو بكشند یا نه... این بستگی به این كه مدافع جلوتر بازی می كند یا نه و همچنین هم تیمی ها دارد؛ به عبارت دیگر نوع تیم.»

كودكان فوتبالیست

مایكل رایزیگر، كه مجموع 314 بازی برای بارسا انجام داد، می خواهد كودكانش پیروی او باشند. در واقع، این هفته او از تاسیسات نیوكمپ با قصد ثبت نام سه تا از چهار كودكش در مدرسه فوتبال بارسلونا بازدید كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي: روياي من قهرماني در ليگ قهرمانان و جام جهاني است

یوفا: "ليونل مسي" مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين و بارسلونا گفت: «بزرگترين روياي من اين است كه خود را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا و پس از آن قهرمان جام جهاني 2010 ببينم.»

به گزارش یوفا: مسي كه چندي پيش مدال طلاي المپيك پكن را به همراه تيم اميد آرژانتين بدست آورد، درمورد ليگ قهرمانان اروپا پيرامون تيم‌هاي انگليسي به EL Mundo گفت: «چلسي قدرت خود را افزايش داده است اما،‌ امروزه هر تيم انگليسي يك تهديد تلقي مي‌شود.»

مسي افزود: «در اسپانيا رقباي ما همچون گذشته رئال مادريد، اتلتيكومادريد و ويارئال هستند.»

مسي كه تيم خود را نيز دست كم نمي‌گيرد، خاطرنشان كرد: «ما توانايي كافي براي حضور در تمامي مسابقات را داريم. رقباي ما در ليگ قهرمانان و لاليگا حساب ويژه‌اي روي ما باز خواهند كرد.»

مسي كه از فشارهاي وارد بر خود در اين فصل به خوبي آگاه است، گفت: «در حال حاضر انتظارها بالاتر رفته‌اند اما، احساس مسووليت و تعهد من در بارسلونا و تيم ملي همواره به يك اندازه بوده است.»

مسيدوناي فوتبال آرژانتين در پايان درمورد مساله انتخاب بهترين بازيكن سال جهان گفت: «همواره گفته‌ام كه اين جايزه چيزي نيست كه شما آن را تقاضا كنيد، چيزي است كه آنها به شما مي‌دهند. تنها چيزي كه روي آن متمركز هستم ارايه بهترين بازي‌ام براي تيم خود است نه جوايز. نيازي نيست كه بگويم در صورت كسب اين عنوان مفتخر خواهم شد و به همراه هم تيمي‌هايم به شادي خواهيم پرداخت.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دفاع برزیلی بارسلونا خودش را با زندگی جدیدش در اروپا مقیم کرده است و او به آینده نگاه می کند به انتظار روزی که به بارسلون برمی گردد. مدافع 21 ساله ی برزیلی از باشگاه پالمیراس برزیل، با بارسا قراردادی به مبلغ 8 میلیون یورو امضا کرده بود، اما بلافاصله به باشگاه آلمانی بایرن لورکوزن به طور قرضی داده شد.

این کاملا آشکار است که این جابجایی یک جابجایی هوشمندانه از طرف باشگاه است، از زمانی که همه باشگاه ها نگران شدند که این مدافع تجربه با ارزشی کسب می کند تا زمانی که خودش را با زندگی در اروپا با یک تیم و لیگ کم رقابت مطابقت می دهد.

هنریکه در یک مصاحبه منحصر به فرد با پایگاه خبری کاتالان، روزنامه دیلی اسپورت، به هوادارن بارسلونا آخرین وضعیتش را گزارش داد. او گفت: «من در اینجا خیلی خوشحال هستم. در این مدت زمان کوتاه و خیلی کم از زمانی که من وارد اینجا شدم، خودم را خیلی خوب با شرایط وفق دادم.» او در ادامه گفت: «من چیزهای جدیدی یاد گرفتم و می توانم به شما اطمینان دهم که پیشرفت و ترقی زیادی کنم.»

او نشان داد که می تواند در لورکوزن یک بازیکن کامل باشد، به طور مثال او چند دقیقه از سه بازی ابتدایی این فصل بایر لورکوزن را بازی کرد. همچنین وی گفت: «این فرآیند، سازگاری و انطباق با فوتبال اروپا را دارد که برای من بسیار سخت می باشد، زیرا این به من اجازه می دهد تا به عنوان یک فرد و بازیکن بتوانم پیشرفت کنم.» او در پایان نتیجه گرفت: «این یک تجربه است که اثر مثبتی در مسیر و راه من خواهد داشت.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از شبکه ی EO، رونالد کومان، بازیکن پیشین بارسا، در مصاحبه ای شانس پیوستن خود برای مربیگری بارسا را به طور کامل قبول نکرد: «اگر از من برای مربیگری برای یک سال درخواست می شد، مطمئنا به جای این کار بازی کردن گلف به مدت یکسال را ترجیح می دادم، اما در صورتی که این قرار داد برای 2 سال بود، احتمالا هلندرا به مقصد بارسلون ترک می کردم. با این وجود باز هم خانواده ام در هلند می ماندند.»

اتریش ها قصد دارن رونالد را برای هدایت تیم اتریش جذب کنند، اما وی این اتفاق را منتفی می داند: «آنها مرا خیلی دیر انتخاب کردند، چون لیگ قرمانان اروپا تمام شده بود. اگر آنها قبل از این مسابقات اقدام می کردند، ممکن بود مرا با اتریش در رقابت های مقدماتی جام جهانی می دیدید.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دانلود تمامی گلهای بویان کرکیچ در فصل 2008- 2007 در دو آپلود سنتر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •