تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 128 از 2014 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نیکبخت واحدی: آسیب دیدگی‌ام برطرف شد
    علیرضا نیکبخت واحدی در گفتگویی کوتاهی که با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس داشت، در خصوص وضعیت مصدومیت خود گفت: خدا را شکر مشکلی ندارم. امروز هم تمرین کردم و احساس درد نداشتم.
    وی افزود: در تمرین دیروز از ناحیه مچ پا مصدومیت جزیی پیدا کردم، اما امروز مشکلی ندارم، البته فردا به احتمال زیاد پزشک تیم مچ پایم را معاینه و نظر نهایی خود را ارائه خواهد داد.
    در پایان، نیکبخت واحدی اظهار امیدواری کرد که در بازی بعدی پرسپولیس مقابل پتروشیمی تبریز در چارچوب رقابتهای جام حذفی، سرخپوشان را یاری دهد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با هیچ بازیکن جدیدی مذاکره نکرده‌ایم قطبی: برای جبران لحظه شماری می‌کنیم
    پرسپولیس یک تیم خوب در اختیار دارد، تیمی از بازیکنانی که بارشان را برای قهرمانی بسته‌اند. در این میان شایعه‌ای مبنی بر ضعفهای سرمربی تیم با بعضی بازیکنان جدید ما را بر آن داشت تا موضوع را جویا شویم.
    گفتگوی افشین قطبی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس را بخوانید.
    آقای قطبی شایعه شده است که شما با یک بازیکن ایرانی شاغل در فوتبال اروپا برای پیوستن به پرسپولیس صحبتهایی داشته‌اید؟
    اصلاً اینطور نیست. من با هیچ بازیکن جدیدی صحبت نکرده‌ام و این خبر صحت ندارد.
    یعنی به نفرات جدیدی نیاز ندارید؟
    ما با همین نفرات قهرمان خواهیم شد، اما همیشه می‌توان یک تیم را قهرمان کرد و البته در گذشته از طریق باشگاه اقدامات مقتضی انجام شد، اما در حال حاضر هیچ اقدام جدیدی در کار نیست.
    قبل از این گفته بودید، احتمالاً در بازی با پتروشیمی، بعضی نفرات جدید را خواهید آزمود، ولی حالا گفته می‌شود، اکثر تیم را تغییر خواهید داد؟
    نه، نه! هنوز تصمیم نگرفته‌ایم. یک مشکل ما اینست که در بازی با سپاهان شیث رضایی را نداریم. او بازیکن خوب ماست و باید به فکر جایگزین مناسب باشیم. همچنین دوست داریم بعضی جوان‌ها خودشان را نشان بدهند، اما این بازی شرایط خاصی دارد. تیمهایی مثل پتروشیمی وقتی به تهران بیایند و قرار باشد جلوی پرسپولیس بازی کنند، دو برابر خودشان بازدهی دارند. پس بازی مشکلی خواهد بود و نباید حریف را دست کم گرفت. از اینرو قصد داریم تیمی بگذاریم که از پیروزی مطمئن باشیم. چنین بازیهایی همیشه برای تیمهای قویتر، خطرناک‌تر است.
    در تمرین روز دوشنبه گلایه‌هایی را با بازیکنان مطرح کردید، جریان از چه قرار بود؟
    راجع به بازی و باشگاه حرف زدیم. گفتم تیمی داریم که خیلی‌ها آرزوی حضور در آنرا دارند. خواستم که در تمام لحظات بازی متوجه خطی که مربی از بالا می‌دهد، باشند و همیشه برای سازماندهی تیم بازی کنند. برای آنها توضیح دادم که باید متوجه نقش خود باشند و اهمیت امتیازاتی که از دست رفت را بدانند. تنها چیزی هم که مهم است، اینست که همیشه بهتر بازی کنیم.
    دیروز درباره تیم ملی هم صحبت کرده بودید و اینکه همزمان با پرسپولیس آنرا اداره کنید، چنین مسئله‌ای می‌تواند تمرکز یک مربی را بر هم بریزد! هواداران هم حساس هستند؟
    من گفته‌ام به قولی که داده‌ام عمل خواهم کرد و اول باید با پرسپولیس قهرمان بشوم.
    اما از قول شما اینگونه مطرح نشد؟
    من گفتم، تیم ملی ایران در یک سال آینده چهار بازی دارد. آن بازیها هم زمانهایی برگزار می‌شود که پرسپولیس بازی ندارد. ممکن نیست من تعهدم به پرسپولیس را قربانی کنم. هر چند حضور در تیم ملی یک افتخار و آرزوی بزرگ است. البته یک نمونه جالب هم وجود دارد. گاس هیدینگ همزمان مربی تیم ملی استرالیا و تیم آیندهوون بود. هر تیم در یک سوی دنیا بود و او استرالیا را به جام جهانی برد و آیندهوون را هم قهرمان لیگ هلند کرد.
    راستی شرایط تیم برای بازی بعدی چطور خواهد شد؟
    من اطمینان دارم که این بچه‌ها منتظر بازی بعدی هستند تا جبران کنند. البته برای هواداران هم پیامی دارم. فقط دلم می‌خواهد از هواداران پرسپولیس عذرخواهی کنم. آنها زیر باران آمدند و تا آخر بازی صبر کردند. این عذرخواهی را بنویسید و امیدوارم در تمام صحنه‌ها و بازیهای بعدی، تیم بهتری باشیم و برای آنها جبران کنیم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفی که پرسپولیسی‌ها به پگاه گیلان کردند
    صبا باتری که هفته گذشته با پرسپولیس 2 -2 کرد، پنجشنبه با تیم پگاه گیلان بازی دارد. در این بازی به جز نفراتی مثل ضیایی و عباس مرادی، کلاه کج و عباسفرد هم تا اطلاع ثانوی محروم هستند و به طور قطع این بازی را هم از دست خواهند داد. بنابر این باید گفت که پرسپولیسی‌ها به واسطه دیدار‌شان با صبا و محرومیت یاران تیم فوتبال صبا باتری به تیم فوتبال پگاه گیلان لطف بزرگی کردند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زرینه مسموم شد!
    فرید زرینه، فیزیوتراپیست پرسپولیس به علت بیماری در تمرین امروز سرخپوشان غایب بود.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، فرید زرینه بواسطه رفع مصدومیت سرخپوشان یکی از عوامل اصلی موفقیت پرسپولیس در لیگ جاری محسوب می‌شود و صبح امروز در تمرین غایب بود. گویا مسمومیت غذایی دلیل اصلی غیبت او در تمرین امروز بوده است. زرینه به احتمال زیاد از فردا در تمرینات حاضر خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی دوستان عزیز طرفدار پرسپولیس، یک تاپیک با عنوان پیش بینی نتایج مسابقات پرسپولیس ایجاد کردم. خوشحال میشم اگه تشریف بیارین.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت درسته. فقط یه کم(فقط یه کم هان!!) فونتت رو بزرگتر کنی که کمتر کور شیم(!!!!) بهتره.
    ممنون

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقای قطبی شایعه شده است که شما با یک بازیکن ایرانی شاغل در فوتبال اروپا برای پیوستن به پرسپولیس صحبتهایی داشته‌اید؟

سلام

بچه ها میدونید این بازیکن آندو هست ؟
    من توی جام جم یه مصاحبه ازش خوندم . تیترش این بود :

آیا پرسپولیس مرا میخواهد ؟

اوضاعش توی بولتون خوب نیست . با مربی و رییس لج افتاده .
    نیم فصل به احتمال زیاد میخواد جدا شه .

البته ما هافبکهامون خوبن .
    ولی خودش گفته بود که رو نیمکت پرسپولیس هم حاضرم بشینم !

اگه بیاد خیلی خوبه ...

یا حق

Last edited by ElmO; 12-12-2007 at 23:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فكر كنم پرسپوليس به دفاع وسط يا گوش راست بيشتر از يه هافبك دفاعي احتياج داشته باشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ایران فقط یه کارشناس داوری واقعی داره و اونم هوشنگ نصیر زادست. فنایی رو ول کن!
    نصیرزاده کارشناسه خوبیه !!!
    این آدم از اون استقلالیهای..........
    در مورد داوری بازی پرسپولیس-صباباتری گفته بود که خطای پنالتی به نفع صباباتری درست بوده ( منبع :روزنامه ابرارورزشی )

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

بچه ها میدونید این بازیکن آندو هست ؟
    من توی جام جم یه مصاحبه ازش خوندم . تیترش این بود :

آیا پرسپولیس مرا میخواهد ؟

اوضاعش توی بولتون خوب نیست . با مربی و رییس لج افتاده .
    نیم فصل به احتمال زیاد میخواد جدا شه .

البته ما هافبکهامون خوبن .
    ولی خودش گفته بود که رو نیمکت پرسپولیس هم حاضرم بشینم !

اگه بیاد خیلی خوبه ...

یا حق
    اخبار امشب هم گفت که اندو میخواهد این تیم را ول کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •