با سلام دوست عزیز
من متاسفم .اصلا متوجه نشدم زیرنویس مربوط به شماست. چون تو اون سایت اسمی از P30WORLD نبود فقط اسم شما بود به هرحال عذر خواهی منو بپذیرید.
من پست مربوطه رو اصلاح کردم.
با تشکر
RAYMOND
با سلام دوست عزیز
من متاسفم .اصلا متوجه نشدم زیرنویس مربوط به شماست. چون تو اون سایت اسمی از P30WORLD نبود فقط اسم شما بود به هرحال عذر خواهی منو بپذیرید.
من پست مربوطه رو اصلاح کردم.
با تشکر
RAYMOND
اینقدر پیام خصوصی واسه پاک کردن پستهام ندید
Last edited by MR.MAHMOOD; 14-03-2008 at 15:45.
Chinatown__1974
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت chinatown بلاخره زیرنویس این فیلم هم اومد
ghost dog عزیز زیر نویس فیلمهای کیشلوفسکی (no end , blind chance , camera buff(amato رو نمیتونی گیر بیاری ؟
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Fast Food Nation_[2006 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : farsisubtitle.com
RAYMOND
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [MUSIC_OF_the_HEART_[1999 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : farsisubtitle.com
RAYMOND
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [the_family_man_[2000 با فرمت idx*
RAYMOND
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [the_13th_warrior_[1999 با فرمت idx*
RAYMOND
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [the_shipping_news_[2001 با فرمت idx*
RAYMOND
بابا آروم تر آپ كن فرصت بده دانلود كنين.دستت درد نكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)