دوست من اون یارو نمی میره.فقط یه فردیه برای تمرین!! تو با اون باید تمرین کنی هر موقع هم که یاد گرفتی از اون قسمت آموزش می تونی بیای بیرون.
این شمشیر تو شکم طرف کردن برای وقتیه که با دشمن واقعی بجنگی نه اینا!!
دوست من اون یارو نمی میره.فقط یه فردیه برای تمرین!! تو با اون باید تمرین کنی هر موقع هم که یاد گرفتی از اون قسمت آموزش می تونی بیای بیرون.
این شمشیر تو شکم طرف کردن برای وقتیه که با دشمن واقعی بجنگی نه اینا!!
دوستان من یه سوال دارم.قبلا اینو تایپ کرده بودم ولی نمی دونم چرا یهو غیب شده!!
وقتی memory سومی می رسی باید دو نفر رو بکشی.یکیش توی اورشلیمه دیگریشم توی یه شهره دیگه.من اون یکی رو می کشم ولی می خوام برم توی شهر اورشلیم وقتی به دروازش می رسم یعنی از محوطه kingdom خارج می شم و وارد اون فضای آبی می شم که می خواد load کنه یک دفعه از بازی می آد بیرون و ارور می ده.
می خوام ببینم مشکل شما با این بازی هم سره همین تیکشه یا نه!!لطفا راهنماییم کنید
اره ميدونستم تمرينه
چون با زدن كليد 9 (در گيم پد) از تمرين خارج ميشد ولي من فكر ميكردم بايد اونا رابكشم
به غیر از شما حدود 6 میلیارد آدم دیگه روی کره ی زمین این مشکلو دارن .
بازی اصلی 20 فروردین میاد که باید اونو بازی کنی .
کسی جواب مارو نمیده .....![]()
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون ولی لینک ها که خرابه داداش....
راستی از اونایی که الان بازی رو دستگاهشون نصبه یه تقاضا دارم :
اگه کسی براش مقدوره چند تا عکس از داخل قلعه ای اولی ( همونجا که رئیس الطیر هست) بگیره بذاره
اگه نه که فقط چند تا عکس از رئییسش بگیره بذاره (اسمشو نمی دونم ببخشید)....... با تشکر
Last edited by brain; 24-03-2008 at 11:18.
با سلام
دوستانی که می خوان این بازی رو تموم کنن و از اورشلیم که مشکل داره عبور کنند ( البته باز هم نمی شه اون قسمت رو بازی کرد - می شه ازش گذشت)
فایل زیر رو دانلود و محتویات اون رو در بخش save game کپی کنند در این آدرس
C:\Users\yourname\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin 's Creed\Saved Games
بعد هنگام اجرای بازی کاربر با نام mm رو انتخاب کنید.
وقتی لود شد می بینید که memory block 7 انجام شده
حالا در اون قسمتی که در عصر حاظره و گزینه خروج از دوران قدیم داره شما می تونید هر مرحله ای که دوست دارید برای بازی replay کنید.
7 هم مرحله آخرشه حتما از اینکه حریف نهایی شما کیه حسابی تعجب خواهید کرد
با سلام
البته چون موقعیت یکسانه عکس ها شبیه می شن اما به هر حال من 3 تا عکس از المعلم براتون اینجا آپلود کردم
آقا دستت درست ..... عکس هارو برای طراحی کاراکتر می خواستم چون دارم بازی AC رو به صورت فانتزی
می سازم عکس هایی از کاراکتر بازی می خواستم ......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)