تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 197 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام .دوست ناشتم همكاران و مديسران ديگه دخالت توي نقد يك مدير ديگه داشته باشند اما خب ديگه .........

میدونم که اینجا تاپیک نقد هست ولی بعضی از دوستان مثل اینکه یادشون رفته و از وضعیت به وجود اومده دارن سوء استفاده میکنن!
    ببین دوست من...شما اگه گیرت بن شدن اون دونفره میتونی اعتراضت رو مکتوب به مدیریت کل ارائه بدی...
    اگه مشکلت توهین امینه پس باید از خواب خرگوشی بیدار شی...اگه قرار باشه تو هر حکایتی تمثیل عین واقعیت بشه که دیگه حکایت حکایت نیس!
    ضمن اینکه اون دو نفر الان تو یه انجمن دیگه به خوبی خوشی دارن اسپم میدن و مشکلی ندارن!الان دیگه نمیدونم چرا شما کاسه ی داغ تر از آش شدی
    مخلصیم

ما هم چيزي جز نقد ارائه نداديم دوست عزيز
    اون كار هم ميكنيم
    اين مشكليه كه امين بايد حل كنه نه شما .چرا شما بجاش جواب ميدي ؟؟؟
    حالا كاسه ي داغ تر از آش كي شد ؟؟؟؟

اين از اون حرفها بود. خب شايد يكي تو صدتا فروم عضو باشه و خوش بگذرونه . اين دليليه كه وقتي الكي بن شد ازش دفاع نكنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا حرف بي ربطي بود

سلام
    اگر هر اداره ای فقط یک مدیر یا یک کارمند حتی در رده های پایین اداری داشته باشه
    که اخلاق و وجدان کاری امین را داشته باشه
    این مملکت گلستان می شه.....
    وقت بسیار برای وظیفه ای می ذاره که بر دوش داره اون هم در دنیایی مجازی
    هر کمکی راهنمایی که بتونه انجام بده دریغ نمی کنه حتی اگر ان شخص را قبول نداشته باشه
    همه تلاشش را می کنه که برای دوستانی که به انجمن هایی تحت نظر وی رفت و امد دارند،مفید باشه
    کافی است کمی عرض ورزی را کنار بگذارید(که قطعا نمی تونید)
    و هفته ای نیم ساعت به انجمن فیلم سر بزنید یا فقط تلاش کنید یکی از کارهایی که وی م یکند را تقلید کنید.
    مثلا دنبال زیرونویس بگردید و برنامه اموزش دهید..دنبال فیلمهای جدید باشید و.........

---------------------------------------

مشکل از اونجایی که شروع شد که این دوستان حکایت امین را به خود گرفتند و در تاپیکی به مسخره بازی پرداختند.یعنی حتی کمی تامل نکردند که شاید منظور اون حکایت با اونها نبوده...مخلص کلام با حرفی اون واکنش را نشان دادند

حالا می خوام ببینم اگر همین دوستان که ممنوع الورود شدندیا جماعتی که ازشون حمایت می کنند جای امین یا هر کرودوم از مدیران و همکاران این سایت بودند که با کوچکترین برخورد.....کوچکترین برخورد......با کاربران..مثلا قفل کردن یک تاپیک تکراری..بالافاصله پی امی حاوی رکیکترین فحش ها دریافت می کنند و متاسفانه این کار هم ادامه دارد

اون موقع چی کار ی کردند؟

این موردی که اشاره کردم نه به اخلاق و عملکرد اون مدیر یا همکار بستگی داره و نه به خود شخصش.
    موضوعی هست که برای همه اتفاق افتاده یا می افتد.

ضمن اینکه اگر می تونید(که قطعا نمی تونید)غرض ورزی را کنار بگذارید و ببینید یکی از این ممنوع الورودی ها..یا بقیه هم پالگی هاش چه جوری با همان لحن مخصوص به خودشون در ابتدای دوره نقد شدن امین عزیز تهدید کردند که نقد می کنند و فلان می کنند و بهمان می کنند
    و اون پستی که پست بنده نقل شده و مثلا سعی کردند ادای نقد شن را دربیاورند...چه جور شما خلق منصف اون لحن را قبول دارید؟
    حرف ركيك ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    كي كي كجا ؟؟؟؟؟؟

فكر ميكنم كاربرها ، بن شدگان رو از شما بهتر بشناسند.پس بهتره از موقعيت همكاريتون براي خدشه دار كردن چهره ي اخراجيها در مقابل انظار كاربرانم ديگر سو استفاده نكنيد

تهديد كردن نقد ميكنند ؟؟؟

اين از اون حرف ها بود.مگه نقد كردن ترسي داره كه بخواد تهديد قلمداد بشه ؟؟؟

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

حرف ركيك ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    كي كي كجا ؟؟؟؟؟؟

فكر ميكنم كاربرها ، بن شدگان رو از شما بهتر بشناسند.پس بهتره از موقعيت همكاريتون براي خدشه دار كردن چهره ي اخراجيها در مقابل انظار كاربرانم ديگر سو استفاده نكنيد
    علاوه بر همه هنرهایی که دارید
    جو سازی را هم بلدید
    من کی گفتم این ممنوع الورود شده ها پی ام دادند؟

قبل از در ریزی لطفا کامل خونید چی گفتم ..گرچه می دونم خیلی براتون سخته

تهديد كردن نقد ميكنند ؟؟؟

اين از اون حرف ها بود.مگه نقد كردن ترسي داره كه بخواد تهديد قلمداد بشه ؟؟؟
    از خودم که حرف در نمی ارم...جستجو کنید پستهای این ممنوع اورودی ها رو
    می تونید پیدا کنید.

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ما هم چيزي جز نقد ارائه نداديم دوست عزيز
    اون كار هم ميكنيم
    اين مشكليه كه امين بايد حل كنه نه شما .چرا شما بجاش جواب ميدي ؟؟؟
    حالا كاسه ي داغ تر از آش كي شد ؟؟؟؟

اين از اون حرفها بود. خب شايد يكي تو صدتا فروم عضو باشه و خوش بگذرونه . اين دليليه كه وقتي الكي بن شد ازش دفاع نكنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا حرف بي ربطي بود
    امین جواب میده میگی چرا همش جواب میده...وقتی یکی هم تاییدش میکنه میگی بزار خود امین جواب بده...ضمن اینکه اونجایی رو که گفتی دوستان قضاوت کنن رو من جواب دادم...بهتره اول یه دور پستهای خودت رو چک کنی ببینی چی گفتی بعدا بیای اینجا جو سازی کنی...ضمن اینکه نوشته های شما کم کم داره از نقد فاصله میگیره و به تکرار مکررات تبدیل میشه...جالبه اینجاس که با حرف هیچ کس هم قانع نمیشی...البته نمیخوای که بشی
    من پیشنهاد اول و آخر رو بهت دادن...اگه دنبال دلیل بن شدنی میتونی به میثم یا مهران پی ام بدی...وگرنه اینجا چیزی بدست نمیاری...اگه هم دنبال بر هم زدن نظم انجمنی که عاقبت به خیر بشی...
    مخلصیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از خودم که حرف در نمی ارم...جستجو کنید پستهای این ممنوع اورودی ها رو
    می تونید پیدا کنید.
    خب چه اشكال داره بگن ما نقد ميكنيم ؟؟؟؟ اصلا ميگن امين ما نقد كوبنده ميكني .چه اشكالي داره ؟؟؟؟

پس بهتره يك مطالعه جامع تري در قبال پاسخ دهي به بنده داشته باشيد . چندين نفر مثل پايان كه صاحب تاپيك هست و مثل بلك فكس وخيلي هاي ديگه گفتن به زودي مياييم نقد ميكنيم .اين شد تهديد ؟؟؟

امین جواب میده میگی چرا همش جواب میده...وقتی یکی هم تاییدش میکنه میگی بزار خود امین جواب بده...ضمن اینکه اونجایی رو که گفتی دوستان قضاوت کنن رو من جواب دادم...بهتره اول یه دور پستهای خودت رو چک کنی ببینی چی گفتی بعدا بیای اینجا جو سازی کنی...ضمن اینکه نوشته های شما کم کم داره از نقد فاصله میگیره و به تکرار مکررات تبدیل میشه...جالبه اینجاس که با حرف هیچ کس هم قانع نمیشی...البته نمیخوای که بشی
    من پیشنهاد اول و آخر رو بهت دادن...اگه دنبال دلیل بن شدنی میتونی به میثم یا مهران پی ام بدی...وگرنه اینجا چیزی بدست نمیاری...اگه هم دنبال بر هم زدن نظم انجمنی که عاقبت به خیر بشی...
    مخلصیم
    دوست خوب امين ميتونه جواب بده اما نبايد حاشا كنه . اينو متوجه ميشيد ؟؟؟؟
    دقيقا همينهچون ان شبي كه من پست دادم و نقد كردم خيلي ها نقدم رو قبول كردند.اما همش با يك حذف پست خاموش شد.پس پست هاي بيهوده اي كساني مثل عسل بانو و الفين هم كه از امين حمايت ميكنند بايد پاك بشه اما نميشه .

نه اتفاقا توي هر قسمت از نقدم يك چيز جديد فتم .چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد.

از توصيتون ممنون .اون كار رو هم ميكنم اما اينجا تاپيك نقد از امين هست ومن حق دارم نقد كنم.وكسي هم حق ندارد جز نقد شونده نقود من رو جواب بده.وگرنه ميشد تاپيك نقد تمام كاربران در دوهفته

ما بيشتر :دي

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ولی اگه قبلی ها شو هم بخونین می بینین قبلا جنگ نبود
    حتی زمان بهروز که کلی نقدش کردن.
    نقد کننده ها همون قبلیان ، نقد شونده مشکل داره آقا جان
    جز شما چند نفر دیگه هم به طور غیر مستقیم گفتن اگه amin تو دنیای واقعی یه کاره ای بشه معلوم نیست که ........
    من کی این خط آخرو گفتم؟

خب بگذریم ...
    نقد امین هم تموم میشه و این سروصدا ها هم میخوابه ...

حاج مهدی هم اگه دوباره یوزرش باز بشه عمرا برگرده ، چون سرش حسابی شلوغه ... بقیه رو نمیدونم، ولی هرجا هستن خوش باشن

مطمئنن یک دنیای مجازی ارزش بن شدن ، بن کردن ، جدال ، باند بازی و خیلی چیزای دیگه رو نداره ... فقط و فقط باید استفاده کرد...
    اینا حواشیه که انجمن رو از مسیر اصلیش خارج کرده ...

راستی یه نکته ، هروقت میام تو این تاپیک Sise هم هستش معلومه کاربر پایه ی تاپیکه...

شاد و پیروز باشین.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب دوستان كفگير به ته ديگ خورد و صدايش را همه شنيدند.

خيلي خوشحالم كه رينگ بوكس ما يك رينگ خوني بود.

لطفا ديگر نقد نكنيد .تنها امين ميتواند بيايد و جواب نقدهاي بي پاسخ را بدهند.

نتيجه گيري اين نقدها هم با خود شما.درستترش اين است كه بگم نتيجه گيري به عهده خود امين.چون هدف تايپيك تنها نقد فعاليت است و نه پيدا كردن مقصر و بيگناه

از همه شما ممنون.اميدوارم همچنان از اين تايپيك خون بچكد

فردا ظهر نفر بعدي معرفي ميشوند.

مطمئنم هيچ كدام از شما تو خوابش هم نميديد كه چه فردي قرار است فردا نقد بشود.پس ثانيه ها را با هم ميشماريم

لقب براي امين فراموش نشود(لطفن شوخي و كنايه نباشد)
    Last edited by pedram_ashena; 16-11-2007 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پست هاي بيهوده اي كساني مثل عسل بانو و الفين هم كه از امين حمايت ميكنند بايد پاك بشه

اون شب مهران عزیز گفتن تا سه ساعت وقت هست که هرکسی می خواد بیاد پست بده و نظر بده..بعد همه پستها پاک می شه که اتفاقا هم شد پس های من هم شامل همین می شد

كنم.وكسي هم حق ندارد جز نقد شونده نقود من رو جواب بده
    ظرفیت شنیدن حرف منطقی و حق نداریدتعیین تکلیف نکنید ضمن اینکه در مقامی نیستی که بخوهی تعیین تکلیف کنی

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

فردا ظهر نفر بعدي معرفي ميشوند.

مطمئنم هيچ كدام از شما تو خوابش هم نميديد كه چه فردي قرار است فردا نقد بشود.پس ثانيه ها را با هم ميشماريم
    )
    نمیشه مصلحت نظامی اش کنین و یه هفته دیگه کشش بدین نقد امینو

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لقب برای امین

Amin The Great

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

راستی یه نکته ، هروقت میام تو این تاپیک Sise هم هستش معلومه کاربر پایه ی تاپیکه...

شاد و پیروز باشین.
    آخه Aminzikzak عزیز فکر کنم یادت باشه که صحبت بیشتر سر بن شدن کسایی هست که من و تو خوب میشناسیمشون و از نزدیک فعالیتهاشونو میدیدیم
    دوست دارم ببینم بقیه چی میگن. راستش خودم هم بی نظر نیستم. شاید بعدا درباره اش بیشتر صحبت کنم. ولی خب اینجا جاش نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •