سلام خدمت همه دوستان خصوصا آقا مصطفی گل از دوستان قدیمی و اس ام اس باز
من یکی از دوستام برام یک فلش کینگستون 4 گیگ دیتا تراولر گرفته 11 تومن.به نظر شما قیمتش مناسب و خوب گرفته.البته خودش گفت به قیمت همکار برات خریدم
سلام خدمت همه دوستان خصوصا آقا مصطفی گل از دوستان قدیمی و اس ام اس باز
من یکی از دوستام برام یک فلش کینگستون 4 گیگ دیتا تراولر گرفته 11 تومن.به نظر شما قیمتش مناسب و خوب گرفته.البته خودش گفت به قیمت همکار برات خریدم
قیمتش بسیار مناسب بود. قیمتش در حد همکاری بوده.
سلام دوستان
من اخيرا يك فلش 32 g گرفتم
اما وقتي كه توش فايلي مي ريزم نشون داده نمي شه
مشكل از كجاست؟
- با یه آنتی ویروس آپدیت شده فلشتون رو چک کنید.
-- اگه از ویروسی نبودن فلشتون مطمئن هستید پس مشکلتون سخت افزاریه.
--- اگه فلشتون گارانتی داره ببرید گارانتی
---- شاید هم فلشتون تقلبی باشه. یه نگاه بندازید که آیا شماره سریال داره یا نه؟
به به ارادتمند داش آرمان گل !
والله این دوره زمونه خیلی نامردههیچ چیزش حساب کتاب نداره :ی.
ولی به نظر میاد سالم و درست باشه ولی حتما تست کنید بریزید پاک کنید و فرمت کنید تا بفهمیدسالمه یا نه ؟
ارادتمندیم آقای سرگروه![]()
سلام
من یه عضو جدیدم ... ممنون می شم اگر کمکم کنید
راستش من دنبال یه فلش 16 گیگ قوی بودم . خیلی از مغازه ها رو پرسیدم و در نهایت Patriot -Xporter XTboost خریدم . تو تمام سرچایی که زدم و حدود 15 صفحه ای که اینجا نظرات دوستان رو خوندم همه اون رو تایید می کنن حسابی ! منتها من یه مشکل کوچیک دارم و اون ظاهرش هست که بنظرم یه مقدار پسرونه ! هست .. راستش ظرافت فلش برام مهمه البته نه به اون اندازه که کیفیت رو خیلی پایین بیاره . می تونم این فلش رو با یه دونه سیلیکون پاور عوض کنم ( اختلاف قیمتشون 5000 هست ) منتها نمی دونم چقدر کیفیت رو از دست می دم . منظورم اینه که سیلیکون مخصوصا از نظر سرعت نسبت به اکسپورتر چقدر پایین تر هست و ارزش این رو داره که من به خاطر ظاهرش عوضش کنم ؟
راستش فقط تا شنبه وقت دارم تصمیم بگیرم ! ممنون
من نظرم اینه که کیفیت رو فدای زیبایی نکنید و از همین فلش Patriot استفاده کنید.
سرعت فلش patriot 16 GB دو برابر silicon power 16 GB هستش ( طبق تستهای که دوستان از فلش هاشون کردن و اینجا گذاشتن )
پس تعویض این دو تا چندان عاقلانه به نظر نمیرسه
در ضمن فلش پاتریوت به خاطر اون پوشش هم ضد آبه و هم ضد ضربه
حالا شما خیلی سخت نگیر![]()
سلام
من میخوام یک حشفقهخف 32 بگیرم !
راینه صبا تموم کرده!
دوستان جای دیگه سراغ ندارن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)