دوست عزیز کافیه فرمت اون سلولهایی را که میخوای کد ملی را بنویسی به text تغییر بدی
با اینکار مشکلت حل میشه
موفق باشی
دوست عزیز کافیه فرمت اون سلولهایی را که میخوای کد ملی را بنویسی به text تغییر بدی
با اینکار مشکلت حل میشه
موفق باشی
سلام
براحتي ميشه اونا رو انتخاب كرد و بعد با كپي و پيست در محيط Paint در ويندوز عكس اونا رو ذخيره كرد
سلام
شما ميتونيد براي اينكار يه دكمه وارد كنيد و در قسمت كد اون دو سطر زير رو وارد كنيد
البته سطر دوم خودبخود ذخيره هم ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ميخوايد خودتون مشخص كنيد كه ذخيره بشه يا نه يعني ازتون سوال بكنه بايد اون سطر رو حذف كنيد
سلام خدمت عزیزان
من میخوام فرمولی بنویسم که بدنبال عدد یا نوشته ای که براش مشخص کردیم رو در کل یک سنون (مثلاf) بگرده و در صورتیکه عدد یا نوشته یک سلول در اون ستون با تعریف شده برای اون فرمول برابر بود(مثلا f5) در این صورت عدد موجود در سلولی همردیف سلول یافت شده (مثلا h5) رو از سلولی دیگر (مثلا d2) کنه.
از این فرمول میخوام برای پیدا کردن کالایی خاص با (کد فرضی 1000)در لیست فروش(در حالتیکه ستون f لیست کد کالاهای فروش رفته باشه) و بعد تعداد فروش رفته از اون کالا(تعداد فروش هرکالای ستون f در مقابل هر کالا و در ستون h نوشته شده) رو از تعداد کنونی موجودی اون کالا(در سلول d2) کم کنه تا موجودی جدید کالای 1000 بدست بیاد.
البته فکر کنم نیاز به ویژوال بیسیک باشه.
با تشکر
این راه رو بلدم ، اما کیفیت نوشته ها میاد پایین و تار نشون میده
سلام
من دارم یک برنامه مثل یک برنامه بانکداری درست می کنم یعنی می خواهم بکنم اما اصل کار رو تو موندم
من می خواهم هر روز به یک عدد مثلا 10 درصدش اضافه بشه ولی نمی دونم چجوری می تونم این کار رو بکنم
سلام
فرمول توضيح داده شده در پست زير بسيار راحت ميتونه بهت كمك كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wordist; 03-03-2009 at 16:51.
خوب هر چه مقدار زوم صفحه كمتر باشه اينجوري ميشه
شما زوم صفحه رو ببر بالا
سلام
اضافه كردن ده درصد كه فرمول خاصي نياز نداره
مگه اينكه بخواي نتيجه هم توي همون خانه درج بشه كه اينكار شدني نيست مگر با برنامه نويسي vba
سلام
چه طوری می تونم توی اکسل (2007) نمودار بکشیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)