تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 585 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.....

دوستان من قصد خرید کارت گرافیک تا قیمت 200 هزار تومان رو دارم... برای بازی البته... اگه راهنمائی کنین ممنون میشم... الان کارت گرافیکم gigabyte nvidia geforce 6600 هست و تو بازی های جدید به شدت فریم ریت پائینی دارم...
    یه سوال کوچیک دیگه هم دارم و اونم اینه که میشه جائی این کارت رو فروخت؟ ارزشش رو داره که بفروشم؟ ممنون

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام.....

دوستان من قصد خرید کارت گرافیک تا قیمت 200 هزار تومان رو دارم... برای بازی البته... اگه راهنمائی کنین ممنون میشم... الان کارت گرافیکم gigabyte nvidia geforce 6600 هست و تو بازی های جدید به شدت فریم ریت پائینی دارم...
    یه سوال کوچیک دیگه هم دارم و اونم اینه که میشه جائی این کارت رو فروخت؟ ارزشش رو داره که بفروشم؟ ممنون
    Sapphire Radeon HD 3850

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام.....

کارت رو همون که آرمان گفت بگیر

6600 هم اگه میتونی بفروش به یه آشنا
    چون مفازه در ..........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی از راهنمائی دوستان... چون شما گفتین حتما همون رو میگیرم... کارت رو هم یکی گفته 65000 تومان ازم بر میداره؟ می ارزه؟؟؟؟؟
    من صفحه های قبل این تاپیک رو میخوندم، مثل اینکه کارته هنوز نیومده بود؟ الان هست؟ قیمتش چنده؟؟
    cpu من core 2 doe e6400 هست... این مشکله بازی ها خدائی نکرده از سی پی یو که نیست؟ منظورم پائین بودن فریم ریت بازی هست.. ممنون...
    این فریم ریت و در واقع قدرت رندر کردن گرافیک کارت بیشتر به چه جیزی ستگی داره؟ به memory clock یا memory type ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مرسی از راهنمائی دوستان... چون شما گفتین حتما همون رو میگیرم... کارت رو هم یکی گفته 65000 تومان ازم بر میداره؟ می ارزه؟؟؟؟؟
    من صفحه های قبل این تاپیک رو میخوندم، مثل اینکه کارته هنوز نیومده بود؟ الان هست؟ قیمتش چنده؟؟
    cpu من core 2 doe e6400 هست... این مشکله بازی ها خدائی نکرده از سی پی یو که نیست؟ منظورم پائین بودن فریم ریت بازی هست.. ممنون...
    این فریم ریت و در واقع قدرت رندر کردن گرافیک کارت بیشتر به چه جیزی ستگی داره؟ به memory clock یا memory type ؟
    geforce 6600 رو کی 65 هزار تومان میخره !!! . الان نو این کارت 60 تومانه ، تازه 128bit ش !!

35 تومان بفروشی عادلانه فروختی . البته اگه 65 هزار تومان مشتری داری زود دکش کن بره !!

در مورد cpu هم از نظر من عالیه ! مشکل از اون نیست . البته باید یه 2gb رم هم اگه نداری واسه سیستم دست و

پا کنی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.... پس گرافیک رو سریع ردش میکنم... رمم خوشبختانه ocz 2GB هست...
    ببخشید من زیاد سوال میکنم... احیانا این گرافیک با مادربورد من که مشکلی نداره؟ Gigabyte GA-945PL-S3
    پاور چی؟ Green GP-380A ... البته نوشته 380 وات واقعی.. چون رو جعبش زده بود فکر کنم 530 وات.. چون تو خود سایت کارت sapphire radeon Hd 3850

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای سیستم مناسب نوشته 450W
    Last edited by Doncorleone; 20-12-2007 at 14:09.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مرسی دوست عزیز.... پس گرافیک رو سریع ردش میکنم... رمم خوشبختانه ocz 2GB هست...
    ببخشید من زیاد سوال میکنم... احیانا این گرافیک با مادربورد من که مشکلی نداره؟ Gigabyte GA-945PL-S3
    پاور چی؟ Green GP-380A ... البته نوشته 380 وات واقعی.. چون رو جعبش زده بود فکر کنم 530 وات.. چون تو خود سایت کارت sapphire radeon Hd 3850

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای سیستم مناسب نوشته 450W
    همان طور که خودت هم متوجه شدی ، این پاور اساسی جواب کارت رو نمیده .

البته قسمت مشاوره برای خرید پاور وکیس تو این انجمن مجزاست ولی چون بحث خاتمه پیدا کنه همین جا جوابت

رو میدم .

الان همین پاور دست و پا شکسته جواب کارت رو میده ولی همان طور که گفتم کارت اساسی نمیشه .

برای شما الان یه پاور gp 530ab green کافی بود ولی چون این مدل الان تو بازار نیست و cpu شما هم نسبتآ مصرف

بالایی داره و واسه این که در آینده باز هم در صورت ارتقاء مشکل پیدا نکنی یه پاور GREEN GP 530B EPS با قیمت

80 تا 85 هزار تومان میتونه نیاز های بعدی شما رو هم به خوبی جواب بده .

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

8800GT 512MB تقریبا میشه گفت یک نسل جلوتر از 8800GTS است و 8800GTS های 320 و 640 مگابایتی دیگه ساختشون متوقف شده. برند XFX رو از نمایندگی های سازگار میتونید تهیه کنید.
    too tehran namayandegie SAZEGAR kojast?mer30

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینجا که ظاهرا درباره کارت گرافیک بحث می شه (نه ویرگیل جان؟)
    لطفا اگه کسی می تونه منو کمک کنه ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LCD بزرگ خسته کننده نیست ؟
    من یه مقدار چشام ضعیفه .. واسه همین اینچ بالا مد نظرمه ..

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اینجا که ظاهرا درباره کارت گرافیک بحث می شه (نه ویرگیل جان؟)
    لطفا اگه کسی می تونه منو کمک کنه ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LCD بزرگ خسته کننده نیست ؟
    من یه مقدار چشام ضعیفه .. واسه همین اینچ بالا مد نظرمه ..
    مشخص کنید چقدر میتونید هزینه کنید و چه انتظاراتی از مانیتورتون دارید ...
    LCD بالای 20 اینچ برای بعضی ها کمی خسته کننده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •