تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 128 از 358 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا امکان داشته که ریسمان از بدن شخص رشد کرده باشه!؟
    آیا لبه تحتانی پوششی مشابه دامن نیست؟
    [/CENTER]
    نه- عرض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بعنوان ابزار از ریسمان استفاده می شده (وقتی که گل مجسمه هنوز خیس بوده و می شده بهش فرم داد)

از نظر من شباهتش به لگن عریض، بسیار قوی تره و البته بررسی مجسمه های دیگه و مطالعه منابع در این زمینه هم این رو تایید می کنند... این هم یکی دیگه که امروز در سایت موزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم:

.... در مورد اون علت اولیه ای که باعث شده که مفهوم بارداری برای پیکره نتیجه گیری بشه .....
    همونطور که گفتم یکی از کاربردهای اصلی Dogu ها این بوده که قرار بوده یاور در امر زایمان و سمبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشند.. اصلاً تم باروری ، در هنر دوره jomon بسیار مرسوم بوده ... پروفسور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، (متخصص باستان شناسی ژاپنی) میگه "بسیاری از Dogu ها، نماینده زنهایی با شکم های برامده (باردار) هستند" ...

این پیکره ها در هزاره دوم قبل از میلاد حالت واقعگرایانه تر داشته اند و در دوره جومون نهایی حالت استیلیزه تر به خود گرفته اند (عکس فوق)... مثلا یکی از مهمترین Dogu هایی که متخصین در زمینه "باروری" بهش می پردازند به نام "ونوس" نامگذاری شده (ضمیمه اول) ... تاکید روی فرم غالب لگن بزرگ – سینه های مشخص – شکم برآمده – دست و پای کوچک در همه اینها واضحه.(ضمایم)

ساخت مجسمه هایی که نماینده باروری باشند چیز عجیبی نیست و از آسیا تا آمریکای جنوبی مرسوم بوده... از دائره المعارف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقل می کنم:
    Dogu های ژاپنی مشابه بسیاری از پیکره هایی هستند که مشخصاً بارداری را به تصویر می کشیده اند و در تمدنهای گوناگون کهن نیز موجود است.
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جلد دوم – ص.75) نقل می کنم:
    چنیدن Dogu مکشوفه در شمال ژاپن انسانهایی را در وضعیتی نشان می دهند که ظاهراً نماینده حالت "وضع حمل".. بوده است...
    [B]شکل رو که ندیده بگیریم
    توجه کنید؛ عرض شد : کافی ندونه.. این با نادیده گرفته تفاوت اساسی داره...

2. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

ساخت مجسمه هایی که نماینده باروری باشند...از آسیا تا آمریکای جنوبی مرسوم بوده...
    نتیجتا بعد از دو سه بار پرسش , رسیدیم به این که اون کار شناس ها بر اساس مرسوم بودن ساخت هیکل برای چنین منظور هایی در دنیا اون ها رو به سمبل بارداری ربط دادند و دلیل مشخص برای این کار ندارند.
    از نظر من شباهتش به لگن عریض، بسیار قوی تره
    خدا پدرت رو بیامرزه... نظر های شخصی رو خیلی ارزشمند می دونم.

نکته دیگر اینکه چرا سازنده های اثر باوجود رعایت تناسب اعضا نسبت به کل بدن , و نیز تناسب قد:

سر و چشمانی چنین پهن و اریب به اون اختصاص دادند؟:

ویا تناسب در تعداد و ترتیب قرار گرفتن انگشتان رو رعایت نکردند؟:

آیا انگشتان و چشمان آدمی در اون موقع چنین بوده؟ البته خیر.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:01.

4. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

....که اون کارشناس ها بر اساس مرسوم بودن ساخت هیکل برای چنین منظور هایی در دنیا اون ها رو به سمبل بارداری ربط دادند و دلیل مشخص برای این کار ندارند.
    پس بیاین در مورد باروری هم یه جمع بندی کنیم: شما معتقدید دلایلی که متخصصین باستان شناسی و صاحب نظران ارائه داده اند قابل قبول نیست، و نظر شخصی شما که این ظاهراً شبیه یک بیگانه هستش قابل باورتر هستش ... ممنون ...
    نظر های شخصی رو خیلی ارزشمند می دونم.
    من در بحث علمی، نظراتی که برپایه شناخت و همراه منبع و مدرک باشه رو ارزشمند می دونم... (جسارت نشه یه وقت)
    ... سازنده های اثر باوجود رعایت تناسب اعضا نسبت به کل بدن , و نیز تناسب قد:
    اشتباهه، و تناسب اعضا اصلاً رعایت نشده .. نسبت دست و پا، انتهای اندام، تناسب سینه ها، درست نیست (تقریباً نصفه)... این دیگه مقدمات طراحی تجسمی هستش .. و هیچ چیزی عجیبی هم درش نیست: Dogu ها به ندرت با فرم تماماً واقعگرا ساخته شده اند... ضمن اینکه اصطلاح "تناسب قد" در اینجا بی معناست: تناسب قد "نسبت به چی؟" ... مجسمه ها که یه معیار و نرمال ندارند که "مثلا" 50 سانت متناسب باشه و 85 سانت نامتناسب!

6. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

شما معتقدید دلایلی که متخصصین باستان شناسی و صاحب نظران ارائه داده اند قابل قبول نیست
    نه تنها اعتبار نداره و توجيه زوركيه، بلكه اين دانشمندان همه دست به دست هم دادن تا توطئه كنن و اومدن فضايي ها به زمين رو كه همانا خدايان باستاني وغير باستاني باشن رو از ما پنهان كنن.

8. 5 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

می دونم پستم پاک میشه ؛ ولی حیفم اومد از بالایی بدلیل تلاش برای شاد کردن مردم تشکر نکنم !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

تناسب اعضا اصلاً رعایت نشده ..Dogu ها به ندرت با فرم تماماً واقعگرا ساخته شده اند...
    تا اینجا سوال بنده هم همین بوده و صحبت سر این بوده که به چه علت؟
    متخصصین مورد تائید شما بر این باورند که سازنده خواسته وسیله ای برای دور ماندن بر فرض زن باردار از شر درست کنه ; و این رو طراحی تجسمی هم تائید می کنه.و لابد چون در دیگر مکان ها هم مشابه چنین آثاری برای این منظور ساخته شده اند باید نظرشون رو چشم و گوش بسته قبول کرد.
    اما این رو هم باید قبول کرد که علوم نظری(غیر فنی) محال بود بدون تشکیک به اینجائی که هست برسه.

من در بحث علمی، نظراتی که برپایه شناخت و همراه منبع و مدرک باشه رو ارزشمند می دونم...
    لغت نامه

شناخت

کدامیک از سازندگان این پیکره ها رو متخصصان تخمینی باستان شناخته اند بفرمایند تا ما هم با ایشون آشنا بشیم.

منبع
    پدیده ای که فقط بخشی از اون رو که موافق نظر شماست همیشه در نت جستجو می کنید و از کنار نصف دیگر خیلی آسان رد میشید.

مدرک
    چیزی که بوروکراتهای علمی همه عاشق اون هستند. برای اطلاعات بیشتر ر.ک.: امضای آقای آوالون.

با تقدیم احترام همیشگی.
    Last edited by seamack; 03-11-2009 at 20:56.

11. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نه تنها اعتبار نداره و توجيه زوركيه، بلكه اين دانشمندان همه دست به دست هم دادن تا توطئه كنن و اومدن فضايي ها به زمين رو كه همانا خدايان باستاني وغير باستاني باشن رو از ما پنهان كنن.
    درود بر شما.
    غیر از اینکه عبارت " بخشی از " رو قبل از کلمه "دانشمندان " انداختید , نمره شما بیست هست.
    الهی دل هیچکس غمناک نباشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شناخت[/B][/COLOR]
    [/COLOR]کدامیک از سازندگان این پیکره ها رو متخصصان تخمینی باستان شناخته اند بفرمایند تا ما هم با ایشون آشنا بشیم.
    اشتباهه ... تصحیح بفرمائید: واضحه که در اینجا منظور از شناخت، صرف شناختن سازنده نیست ... بلکه"درک، معرفت و علم نسبت به موضوع و مفهوم" هستش ... نتیجه اینکه یه متخصص موسیقی، شناختی که از بتهوون داره، از شناختی که پدر بتهوون از بچه اش داره بیشتره احتمالاً...
    منبع
    پدیده ای که فقط بخشی از اون رو که موافق نظر شماست همیشه در نت جستجو می کنید و از کنار نصف دیگر خیلی آسان رد میشید.
    پس شما من رو متهم می کنید که "به سادگی" حجمی از منابع رو نادیده گرفته ام؛ لطفاً چند نمونه از منابعی که من جا انداخته ام رو ذکر کنید ...

14. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

لطفاً چند نمونه از منابعی که من جا انداخته ام رو ذکر کنید ...
    دست به سرچ شما هرگونه درخواست برای معرفی رو باطل میکنه. یقینا در خواست میکنید که زیره به کرمان ببرم؟!
    اگر واقعا طالب بودید تا الان این کار رو می کردید.
    یه متخصص موسیقی، شناختی که از بتهوون داره، از شناختی که پدر بتهوون از بچه اش داره بیشتره...
    شما اشتباه می کنید.
    موسیقیدان از روی آثار کسانی که با بتهوون تماس مستقیم داشتند(و سر آخر بدست موسیقیدان رسیده) بتهوون رو شناخته.
    کسی بوده که با سازنده اثرات فوق تماس داشته باشه؟ یقینا خیر.
    هر شناختی دارای ریشه هست.
    و شناخت باستانکار های شما بدون ریشه
    .
    Last edited by seamack; 05-11-2009 at 00:46. دليل: رفع اشتباه تایپی.

16. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دست به سرچ شما هرگونه درخواست برای معرفی رو باطل میکنه. یقینا در خواست میکنید که زیره به کرمان ببرم؟!
    بنده همچنان منتظر هستم شما چندین منبع که متهمم می کنید ظاهراً نادیده گرفته ام رو ذکر کنید... و البته یادمون هم هست که شما اوایل این بحث گفته اید که "مواردی که مطرح کرده اید نظر شخصی تونه و در هیچ جا پیداشون نخواهیم کرد"... عجیب نیست چیزی پیدا نشده!
    هر شناختی دارای ریشه هست.
    و شناخت باستانکار های شما بدون ریشه.
    یعنی از نظر شما شناخت مجموعه متخصصین باستان شناسی بی ریشه اس... از کتاب سمپوزیوم افلاطون این نقل قول زیبا رو بخونیم که مصداق داره:
    (افلاطون در خانه آتاگون، درباره تفاوت نظر شخصی/فردی و نظر متخصص/دانشمند میگه: )

تفاوت من و تو این است که آنچه من می گویم حاصل شناخت من، و آنچه تو می گویی صرفاً نظر (و سلیقه) شخصی ات است.

قضاوت با دوستان.

18. 12 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •