تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 1404 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابي جان psp سريال نامبر داره شما گوشه psp رو همونجا كه بلند گوها قرار دارند رو نگاه كن يه شماره نوشته فرم ويرم براي 3.11 اومده شما برو همون مغازه تا برات كپي خورش كنن .
    رسول جان اونو دیده بودم ولی فقط یه برچسبه.خیلی راحت میشه ماله یه psp دیگه رو جابجا کرد.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

نميشه ابي جان الكي كه نيست شما براي اينكه مطمئن تر هم بشي ميتوني اونجايي كه باتري ميخوره يه علامت كوچيك بزاري يعني زير باتري علامتي كه زياد پيدا نباشه وفقط خودت بتوني ببينيش اين بهتره نيست.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

قصد نداشتم اينجا ديگه پست بدم فقط يه نكته اي رو بگم ديگه مزاحم نشم در مورد اين سوال دوست خوبمون و پاسخ مازيار جان !
    3 - بازي هاي psp كه با بالا رفتن ورژن فرق نميكنه ؟ مثلا اگه يك psp كه ورژنش 1 باشه ممكنه توش بازي need for speed pro street اجرا نشه ؟
    3-نه فرقی نميکنه. تازه بهتر ميشه. نگران این موضوع نباش.

مازيار جان در مورد فريم ور دستگاه فرمودند كه همه بازي ها رو همه فريم ور ها اجرا مي شه ! كه اين اشتباهه اگه همچين چيزي بود كه فريم ورها رو نيازي نبود كه آپديت كنيم ! بازي هاي جديد نياز به فريم ور هاي جديد دارن و به عنوان مثال بازي مثل كربن روي فريم ور يك اجرا نمي شه .

فريم ور هاي قدمي مخصوصا 1 و يكو نيم قديما خوب بودن چون برنامه براشون زياد بود و قابليت هايي داشتن مثل اجراي يو ام دي فيلم كپي كه اين جديدا نداشتم . ولي الان اين فريم ور هاي جديد خيلي بهترن چون واسه اون قديميا ديگه برنامه توليد نمي شه و ديگه واسه اجراي يه بازي نيازي به كماندو بازي نيست !

در مورد اين موضوع هم :

دستت درد نكنه mazi جان بابت توضيحات . مغازه هاي توپخونه گارانتي نميكنند مشكلي كه پيش نمياد بدون گارانتي ؟ . راستي منم به يارو گفتم كه دو نوع بريك داريم ولي گفت هر نوع كه بريك بشه باز ما درستش ميكنيم . يارو ميگفت ما تنها مغازه تو ايرانيم كه سه چراغ xbox رو هم درست كرديم . حالا نميدونم ديگه راست گفته يا نه .
    مي شه تعمير كرد ولي خرجش زياد مي شه اونم تنها كاري كه مي كنن بورد رو عوض مي كنن ! يعني قسمت اصلي دستگاه عوض مي شه كه براي شما به صرفه نيست . ولي بعضي از مغازه دار ها بورد رو عوض مي كنن مي ذارن تو يه جعبه به عنوا دستگاه نو دستگاه تعميري رو مي فروشن !براشون هم كلي سود داره چون قيمت بورد دستگاه 80 هزار تومنه و در واقع به نوعي هشتاد هزار تومن رو مي فروشن دويست هزار تومن ! به شما هم يه دستگاه ديگه مي دن كه اينقدر روش سود نمي كنن !

در مورد سه چراغ 360 هم كه به حلقه مرگ معروفه اين اتفاق معمولا زماني كه اي سي هاي دستگاه به علت گرما ذوب مي شن ! اينجا هم چاره اي جز عوض كردن برد نيست كه باز هم براي شما به صرفه نيست !

موفق باشيد !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مرسی علی جان که انقدر واضح گفتی.حالا چند تا سوال دیگه:
    ممکنه PSP منو با یکی دیگه عوض کنه(منظورم اینه که یه دست دو یهم یندازه.آخه serial nember یا چیز دیگه ایی پیدا نکردم).
    اوون مغازه west game که گفتی کجاست؟آخه توپ خونه خیلی دوره.
    تو سایتای خارجی خوندم هنوز firmware برای 3.11 نیومده.
    بازم مرسی.
    پایین چهار راه طالقانی پاساژ پارسیان

داره خودمونی میشه vanhelcing_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه من یه پی اس پی 1001 خریدم
    بچه ها یو ام دی تو چهقیمته (ارزون میخوام)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين psp slim هنوز تو تهران براي فروش نيومده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بچه من یه پی اس پی 1001 خریدم
    بچه ها یو ام دی تو چهقیمته (ارزون میخوام)
    ارزون ترين umd فعلا 25 تومان من خودم umd فوتبال pes5 روگرفتم 26 تومان.
    اين psp slim هنوز تو تهران براي فروش نيومده ؟
    هنوز وارد ايران نشده يه چند هفته ديگه بايد صبر كرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قيمتشو نميدونيد چنده ؟ psp slim رو ميگم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هرچيزي كه تازه توي ايران وارد ميشه اولش قيمت اون سوبله هست مثلا همين wii پس فكر كنم فعلا بايد قيد اين psp جديد رو زد البته اين نظر منه حالا بازم خودتون ميدونيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مازيار جان در مورد فريم ور دستگاه فرمودند كه همه بازي ها رو همه فريم ور ها اجرا مي شه ! كه اين اشتباهه اگه همچين چيزي بود كه فريم ورها رو نيازي نبود كه آپديت كنيم ! بازي هاي جديد نياز به فريم ور هاي جديد دارن و به عنوان مثال بازي مثل كربن روي فريم ور يك اجرا نمي شه .
    ممنون جاويد ، اما اونجوری که من فهميده بودم ایشون گفتن که ممکنه بازی های قديمی رو فريم ور جديد نصب نشه. که من گفتم نصب ميشه.
    هرچيزي كه تازه توي ايران وارد ميشه اولش قيمت اون سوبله هست مثلا همين wii پس فكر كنم فعلا بايد قيد اين psp جديد رو زد البته اين نظر منه حالا بازم خودتون ميدونيد.
    کاملا درسته. اینجا ایرانه ناسلامتی. يک جهان سوم به تمام معنا

قيمتشو نميدونيد چنده ؟ psp slim رو ميگم
    از طرف سونی اعلام شده که 40-50 دلار گرونتر هست. اما همونطور که رسول گفت .........

Last edited by mazi_z_PSP; 23-09-2007 at 22:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •