رسول جان اونو دیده بودم ولی فقط یه برچسبه.خیلی راحت میشه ماله یه psp دیگه رو جابجا کرد.
رسول جان اونو دیده بودم ولی فقط یه برچسبه.خیلی راحت میشه ماله یه psp دیگه رو جابجا کرد.
نميشه ابي جان الكي كه نيست شما براي اينكه مطمئن تر هم بشي ميتوني اونجايي كه باتري ميخوره يه علامت كوچيك بزاري يعني زير باتري علامتي كه زياد پيدا نباشه وفقط خودت بتوني ببينيش اين بهتره نيست.
قصد نداشتم اينجا ديگه پست بدم فقط يه نكته اي رو بگم ديگه مزاحم نشم در مورد اين سوال دوست خوبمون و پاسخ مازيار جان !
3 - بازي هاي psp كه با بالا رفتن ورژن فرق نميكنه ؟ مثلا اگه يك psp كه ورژنش 1 باشه ممكنه توش بازي need for speed pro street اجرا نشه ؟3-نه فرقی نميکنه. تازه بهتر ميشه. نگران این موضوع نباش.
مازيار جان در مورد فريم ور دستگاه فرمودند كه همه بازي ها رو همه فريم ور ها اجرا مي شه ! كه اين اشتباهه اگه همچين چيزي بود كه فريم ورها رو نيازي نبود كه آپديت كنيم ! بازي هاي جديد نياز به فريم ور هاي جديد دارن و به عنوان مثال بازي مثل كربن روي فريم ور يك اجرا نمي شه .
فريم ور هاي قدمي مخصوصا 1 و يكو نيم قديما خوب بودن چون برنامه براشون زياد بود و قابليت هايي داشتن مثل اجراي يو ام دي فيلم كپي كه اين جديدا نداشتم . ولي الان اين فريم ور هاي جديد خيلي بهترن چون واسه اون قديميا ديگه برنامه توليد نمي شه و ديگه واسه اجراي يه بازي نيازي به كماندو بازي نيست !
در مورد اين موضوع هم :
مي شه تعمير كرد ولي خرجش زياد مي شه اونم تنها كاري كه مي كنن بورد رو عوض مي كنن ! يعني قسمت اصلي دستگاه عوض مي شه كه براي شما به صرفه نيست . ولي بعضي از مغازه دار ها بورد رو عوض مي كنن مي ذارن تو يه جعبه به عنوا دستگاه نو دستگاه تعميري رو مي فروشن !براشون هم كلي سود داره چون قيمت بورد دستگاه 80 هزار تومنه و در واقع به نوعي هشتاد هزار تومن رو مي فروشن دويست هزار تومن ! به شما هم يه دستگاه ديگه مي دن كه اينقدر روش سود نمي كنن !دستت درد نكنه mazi جان بابت توضيحات . مغازه هاي توپخونه گارانتي نميكنند مشكلي كه پيش نمياد بدون گارانتي ؟ . راستي منم به يارو گفتم كه دو نوع بريك داريم ولي گفت هر نوع كه بريك بشه باز ما درستش ميكنيم . يارو ميگفت ما تنها مغازه تو ايرانيم كه سه چراغ xbox رو هم درست كرديم . حالا نميدونم ديگه راست گفته يا نه .
در مورد سه چراغ 360 هم كه به حلقه مرگ معروفه اين اتفاق معمولا زماني كه اي سي هاي دستگاه به علت گرما ذوب مي شن ! اينجا هم چاره اي جز عوض كردن برد نيست كه باز هم براي شما به صرفه نيست !
موفق باشيد !
پایین چهار راه طالقانی پاساژ پارسیان
بچه من یه پی اس پی 1001 خریدم
بچه ها یو ام دی تو چهقیمته (ارزون میخوام)
اين psp slim هنوز تو تهران براي فروش نيومده ؟
ارزون ترين umd فعلا 25 تومان من خودم umd فوتبال pes5 روگرفتم 26 تومان.
هنوز وارد ايران نشده يه چند هفته ديگه بايد صبر كرد.
قيمتشو نميدونيد چنده ؟ psp slim رو ميگم
هرچيزي كه تازه توي ايران وارد ميشه اولش قيمت اون سوبله هست مثلا همين wii پس فكر كنم فعلا بايد قيد اين psp جديد رو زد البته اين نظر منه حالا بازم خودتون ميدونيد.
ممنون جاويد ، اما اونجوری که من فهميده بودم ایشون گفتن که ممکنه بازی های قديمی رو فريم ور جديد نصب نشه. که من گفتم نصب ميشه.مازيار جان در مورد فريم ور دستگاه فرمودند كه همه بازي ها رو همه فريم ور ها اجرا مي شه ! كه اين اشتباهه اگه همچين چيزي بود كه فريم ورها رو نيازي نبود كه آپديت كنيم ! بازي هاي جديد نياز به فريم ور هاي جديد دارن و به عنوان مثال بازي مثل كربن روي فريم ور يك اجرا نمي شه .
کاملا درسته. اینجا ایرانه ناسلامتی. يک جهان سوم به تمام معناهرچيزي كه تازه توي ايران وارد ميشه اولش قيمت اون سوبله هست مثلا همين wii پس فكر كنم فعلا بايد قيد اين psp جديد رو زد البته اين نظر منه حالا بازم خودتون ميدونيد.
از طرف سونی اعلام شده که 40-50 دلار گرونتر هست. اما همونطور که رسول گفت .........قيمتشو نميدونيد چنده ؟ psp slim رو ميگم
Last edited by mazi_z_PSP; 23-09-2007 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)