چرا باید فکر میکردم که بدمو میخوای....
اگه همون موقع هم میگفتی همچین فکری نمیکردم...
ممنون به هر حال........
حال یه راهنمایی بکن ....
هیلو بگیرم یا الیت؟
چرا باید فکر میکردم که بدمو میخوای....
اگه همون موقع هم میگفتی همچین فکری نمیکردم...
ممنون به هر حال........
حال یه راهنمایی بکن ....
هیلو بگیرم یا الیت؟
هیلو بگیرم یا الیت؟عزيز تو فقط مشخص کن که ملاکت برای انتخاب اليت چيه؟ بعد من روشنت کنم.
هاردش که مهم نيست. مادربردش هم که همون زفير هست که با هيلو فرقی نميکنه. رنگش فقط سياه هست که شما هيلو رو هم ميتونی سياه کنی. همين !
البته تو هم درست میگی مازیار....
منم فکر میکنم هیلو بگیرم
پرمیوم های مدل آخر 2007 مشکل حرارتی ندارن و من از خریدشون مطمئن باشم؟
بله، مشکل حرارتی اینها تا حد زیادی بوسیله ی هیت سینک جدید حل شده. هر چند که نمیشه مطمئن بود، چون به نحوه ی استفاده از کنسول هم ربط داره ...
موفق باشید
یک کم در مورد نحوه استفاده توضیح میدی؟یعنی روزی چند ساعت میشه باهاش بازی کرد تا دچار مشکل نشه؟
دوست من شما 2 ساعت بازی کن ، 3 ساعت بزار استراحت کنه. اینجوری 100% برات عمر ميکنه.
البته بستگی به بازی که داخل کنسول ميزاری هم داره. هرچه گرافيک سنگينتر : گرما بيشتر.!!
ببخشید میخواستم ایکس باکس 360 بخرم ایا سال بعد تابستون بگیرم به صرفه است یا نه در ضمن تو تلویزیون فلترون تضویر خوب میدهد
دوست من در تابستان صدرصد قيمت ها از الان و نزديک عيد کمتر خواهد بود. اما يادت باشه که اول خرداد و اواخر ارديبهشت کمترين قيمت رو دارن.
در تلويزيون های معمولی شما اصلا نميتونيد تصوير خوبی بگيريد. در این تلويزيون ها رزوليشن بسيار کم ميشه( 480p) و نوشته ها بسيار کوچيک و در کل چشماتون رو خيلی اذيت ميکنه(تجربه کردم)
اگر مانيتور .... داريد يا يک مانيتور بالای 17 اینچ ميتونيد کنسول رو به اون وصل کنيد و تصوير به مراطب بهتری نسبت به تلويزيون بگيريد. در ضمن اگر تلويزيون بالای 26 اینچ داشته باشيد بهتر ميشه.
سلام...
من فقط میخواستم حرفای مازیار رو تائید کنم اما یه نکته ی دیگه هم هست که بدونید بهتره.
360 الزاما در اثر استفاده ی زیاد و در نتیجه گرم شدن بیش از حد به درد 3 چراغ قرمز مبتلا نمیشه .
من خودم اینو به شخصه تجربه کردم.
کنسول من 4 -3 دقیقه بعداز اینکه روشنش کردم 3 چراغ قرمز داد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)