نه. این که توی بچه های اون خونواده، تنها کسی باشه که 18 سالش تموم شده باشه. اگه بچه ی دیگه ای هم هست، سنش کمه.
نه. این که توی بچه های اون خونواده، تنها کسی باشه که 18 سالش تموم شده باشه. اگه بچه ی دیگه ای هم هست، سنش کمه.
منظورت دفتر ثبت اسناده ؟ رفتم اونجا گفت برو دادگستری ، رفتم دادگستری گفت برو آموزش پرورش ، رفتم اونجا گفت برو دفتر ثبت اسناد . آموزش پرورشیه که بخشنامه اش رو نشونم داد که دیگهکپی برابر اصل نمیکنن ، اما از بین دادگستری یا دفتر ثبت اسناد یکیشون اشتباه کرده .
عجیبه.من خودم بردم دفتر ثبت اسناد سر کوچمون برابر اصل کردم چطور اون دفترخونه بهتون گفته برین دادگستری؟حدود 4 سالی میشه که دادگستری ها این کار رو به دفترخونه ها دادن.قبل از اون خودم واسه این کار میرفتم مجتمع دادگستری بهشتی تو خیابون قرنی ولی الان این کارو باید دفاتر ثبت اسناد انجام بده.در مورد آموزش و پرورشم درسته دیگه اونا و البته دانشگاه ها و مرکز آموزش عالی خودشون برابر اصل نمیکنن.
دوستان یه سوال در مورد معافیت پزشکی ببخشید ها معظرت میخوام
سوال یکی از دوستانه:
معافیت به کسانی که الت تناسلیشون کوتاه و از حد استاندراد خارجه میدون مثلا 5 سانت ؟؟؟؟
رفته پیش پزشک فوق تخصص گفته 95 درصد معاف ؟//
Diegoجان منظورم روز 20 اسفند بودمنظورتون رو از اینکه 20 بخواد بره نفهمیدم.
به اصطلاح سوالم اینه:
یک کسی با گذرنامه تا 29 اسفند(اجازه ی خروج از کشور تا 88/12/29) امسال می تونه از کشور خارج بشه و الان هم شک داره کی بره حالا اگه اون 20اسفند بخواد بره ایراد نمیگیرن که بگند 10روزت مونده کجا می خوای بری یا کاری ندارند؟
فعلا تعداد خواهرهای مجرد مطرح نیست..
با هر تعداد خواهر هم میشه معافی گرفت.
اگه میشه یکی جواب بده
انشاالله سال دیگه
یعنی بعده کنکور دیگه؟؟؟؟؟
بله بعد كنكور .
فارغالتحصيلان و دانشآموزان سال آخر دوره متوسطه روزانه و شبانه نظام قديم آموزش متوسطه و فارغالتحصيلان دوره پيش دانشگاهي و دانشآموزان دوره پيشدانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد 1370 و بعد از آن براي ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1389 احتياجي به اخذ دفترچه آماده به خدمت ندارند .
Last edited by Macushla; 04-02-2010 at 14:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)