تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1279 از 3347 اولاول ... 27977911791229126912751276127712781279128012811282128312891329137917792279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,781 به 12,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اولا شما قبلا قول دادی این بحث تموم بشه. البته بخشیش تقصیر شما هم نیست چون برخی کاربرهای دیگه تاپیک رو به خاکی بردن. البته این انجمن و تاپیک هم کلا یا برای خودش وله بدون نظارت درستی و یا وقتی مدیرانش میان، برای ابراز وجود هم که شده یهویی میزنن سوال و جوابهای عادی رو هم پاک می کنن

دوما این طرح موهوم و ذهنی رو همه خیلی خوب میدونیم که عده ای سالهاست دربارش دارن هوچیگری میکنن و میگن از سال دیگه، از ماه دیگه، از هفته ی دیگه، از همین فردا اجرا میشه و همه بدبخت و فلک زده میشیم و ... اما در عمل دیدیم این غولی که این افراد میسازن توهمات شخصی بوده که و هست و خواهد بود چه از سوی شما باشه چه از سوی آقای rezairan88 یا هر شخص دیگری در هر مقامی. و این هوچیگریها فقط اسباب ترس بیخود عده ای ترسو هست و بس و کاربرد دیگه ای نداره! بگذریم از اینکه سیاست دولت هم هرگز چنین چیزی نبوده و نیست، حتی در دوره ی احمدی نژاد. چون امروزه هر کاربری برای افزایش دانش و بروز کردن علم و اطلاعات مفید خودشم که شده شدیدا محتاج اینترنت جهانی هست که متاسفانه یا برخی از همین مراجع به اشتباه مسدود شده و یا دسترسی به IP ایران داده نمیشه که در هر حال نیاز به ف شکن خواهد بود. هر دولتی هم که سر کار باشه اینرو بهتر از من و شما میفهمه

هر کی این اراجیف رو بگه امیدوارم ماه دیگه همین وقت شهامتش رو داشته باشه بیاد اینجا عذرخواهی کنه
    درباره ی لاین و وایبر و واتس آپ و ... که هیچوقت روی تبلت و گوشیم هم نصب نکردم همینقدر میدونم که از ابتدا هم بطور متناوب مسدود می شدند و اصلا هم چیز جدیدی نیست
    باشه همشهری عزیز من که ازخدامه این جور که شما می گید باشه ازمدیر گرانقدرهم خواهش می کنم پست های بنده رو که امروز اینجا دادم حذف کنند

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

این یه تذکر عمومی هستش که امیدوارم دوستان رعایت کنند.

همه آزادند اون چیزی که دوست دارند رو بیان کنند (چه من و مدیر و آقای X خوشمون بیاد و چه نیاد) این ذاته فروم هست و شما هم آزادید تا زمانی که :

1. به قوانین انجمن و قوانین زیر بخش احترام بذارید.
    2. با همدیگه مودبانه رفتار کنید و به نیکی سخن بگید.

اونایی که توی این چند سال نظارت من حقیر، منو میشناسند، میدونند با صحبت ها مشکلی ندارم و الان هم که به ناظرین سرویس دهنده های اینترنت اضافه شدم، این حرف رو به جرات از طرف تیم مدیریت هم میزنم که تصمیم در آزادی کاربر ها البته با رعایت 2 شرط بالا.

تک تک پست های تاپیک ها رو همیشه میخونم، الانم با این بحث دوستان مشکلی ندارم، هر چند اگر در حالت عادی بود یه 2 تا از پست ها رو (به خاطر عدم رعایت لحن مناسب) پاک میکردم ولی گذاشتم روند صحبت ها ادامه داشته باشه.

پس از شما دوستان خوبم هم تقاضا میکنم، لطفا توی صحبت ها و بحث هاتون، همیشه به قوانین احترام بگذارید و لطفا لحن و صحبت مناسب داشته باشید. حرف ها رو راحت تر میشه زد، بدون هیچ توهین یا بی احترامی ای.

پیروز باشید.

4. 14 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این صحبتهای ایشان درباره شبکه ملی اطلاعات بنده را بشدت به خنده انداخت بخصوص این قسمت که "چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد."

متأسفانه ایشان بر خلاف ادعایشان هیچ اطلاعات دقیقی درباره شبکه ملی اطلاعات ندارند و مواردی که مطرح می کنند قدیمی و حداقل مرتبط با طرحهایی است که بیش از 2 سال
    است که از دستور کار خارج شده و بایگانی شده است ، بعضی از اصطلاحاتی هم که بکار می برند اصولاً در شبکه های اینترنتی معنایی ندارد مثل "لایه مویرگی"!!!!!!!

بنده فعلاً فقط این پست را نقل قول میکنم تا ایشان بعداً ادعا نفرمایند که این صحبتها را نکرده اند

تابستان سال قبل هم عرض کردم شبکه ملی شبکه ای است که تمام سایتهایی که در داخل ایران میزبانی میشود را به هم وصل کرده و با روترهایی که در زیر ساخت در هر استان است توسط تهران هولدینگ میشود. این هولدینگ به این صورت است که شما وارد سایت گوگل میشوید سرچ میکنید ایرنا . این روتر بدون معطلی شما را بدون عبور از فیلترینگ هوشمن به شبکه داخلی وصل میکند . پس شما احساس چالاکی در شبکه میکنید چون هیچ نظارتی از قبیل رمز نگاری و فیلترینک عکس ها و فایل های فلش وجود ندارد. برعکس شما از سایت خارجی سرچ میکنید پس از عبور از گیت وی اصلی زیر ساخت و فیاترینگ هوشمند شما با سرعتی پایین تر قادر به دریافت اطلاعات هستید. چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد. پس ار عبور از گیت توسط هلدینگ شما به لایه مویرگی وصل میشوید. سپس یه خود یوزر میرسد. کندی وایبر هم مربوط به فیلترینگ هوشمند و شبکه ملی است. چون سرعت شما را به شدت کاهش میدهد. تنها نرم افزار خاصی وجود دارد که قابل اجرا در اندرویید و مک و ویندوز است که عبور از گیت وی اصلی را تعدیل میکند که هم اکنون به صورت ازمایشی در دست برخی از نمایندگان است.

6. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز اولا شما قبلا قول دادی این بحث تموم بشه. البته بخشیش تقصیر شما هم نیست چون برخی کاربرهای دیگه تاپیک رو به خاکی بردن. البته این انجمن و تاپیک هم کلا یا برای خودش وله بدون نظارت درستی و یا وقتی مدیرانش میان، برای ابراز وجود هم که شده یهویی میزنن سوال و جوابهای عادی رو هم پاک می کنن

دوما این طرح موهوم و ذهنی رو همه خیلی خوب میدونیم که عده ای سالهاست دربارش دارن هوچیگری میکنن و میگن از سال دیگه، از ماه دیگه، از هفته ی دیگه، از همین فردا اجرا میشه و همه بدبخت و فلک زده میشیم و ... اما در عمل دیدیم این غولی که این افراد میسازن توهمات شخصی بوده که و هست و خواهد بود چه از سوی شما باشه چه از سوی آقای rezairan88 یا هر شخص دیگری در هر مقامی. و این هوچیگریها فقط اسباب ترس بیخود عده ای ترسو هست و بس و کاربرد دیگه ای نداره! بگذریم از اینکه سیاست دولت هم هرگز چنین چیزی نبوده و نیست، حتی در دوره ی احمدی نژاد. چون امروزه هر کاربری برای افزایش دانش و بروز کردن علم و اطلاعات مفید خودشم که شده شدیدا محتاج اینترنت جهانی هست که متاسفانه یا برخی از همین مراجع به اشتباه مسدود شده و یا دسترسی به IP ایران داده نمیشه که در هر حال نیاز به ف شکن خواهد بود. هر دولتی هم که سر کار باشه اینرو بهتر از من و شما میفهمه

هر کی این اراجیف رو بگه امیدوارم ماه دیگه همین وقت شهامتش رو داشته باشه بیاد اینجا عذرخواهی کنه
    درباره ی لاین و وایبر و واتس آپ و ... که هیچوقت روی تبلت و گوشیم هم نصب نکردم همینقدر میدونم که از ابتدا هم بطور متناوب مسدود می شدند و اصلا هم چیز جدیدی نیست
    الان بسته شدن پروتکل های pptp و l2tp برای خارج، توهمه؟ خیلی ها میگفتن دیگه کریو و open رو نمیتونن کاری کنن، دیدیم که الان به چه وضعی افتاده، یه حجمی از دیتا که رد و بدل میشه، شروع میکنه packet loss شدید انداختن روی ارتباط. عملا غیرقابل استفاده میشه (مثل سابق دیگه ارتباط رو قطع نمی کنه)

اینا دارن سیستم فیل ترینگ چین رو اینجا هم پیاده سازی می کنن، شما از وضعیت اینترنت تو چین خبر داری؟ راجع به شبکه داخلی خودشون صحبت نمی کنم ها! بله حتی تو چین هم راه هایی برای دور زدن شاید باشه ولی با چه سرعت و کیفیتی؟

کاربران به اینترنت نیاز دارن؟ از دید آقایون خیلی راحت کاربران میتونن برن به جهنم! کی نیاز علمی کاربران براش مهمه اینجا؟! صدمه اش از آلودگی شدید، خودروهای عتیقه، آب های آلوده، محیط زیست نابود شده و غیره، بیشتره؟

بنده خدا همین تهران اگه یه زلزله شدید بیاد یهو دیدی نصف مردمش نابود شدند! کسی براش مهم هست؟ همینطوری ساختمونهای پفکی داره میره بالا، هر جایی هم تخلف باشه با پول حل میشه.

بعد شما میگی خود دولت میدونه؟ غیر از اینه که در ماههای گذشته وضعیت مرتب بدتر و بدتر شده؟

الان نزدیک یک ماه و نیم هست که اختلال شدید روی اینترنت کل کشور ایجاد کردن، اصلا هم براشون مهم نیست و تازه جواب های خنده دار هم تحویل مردم میدن! یکی میاد میگه اصلا اختلالی گزارش نشده، اون یکی میاد میگه خود شرکت وایبر مشکل پیدا کرده چون روی همه ISP ها مشکل داره! ...
    Last edited by Undisclosed; 01-05-2015 at 00:00.

8. 18 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    به یک باگ تو LTE ایرانسل برخوردم که احتمالا همتون متوجهش شدید اینکه زمانی به انتن LTE وصلید گوشی نمیتونه ارتباط تلفنی از نوع تماس برقرار کنه (در حالی که اینترنت با سرعت بالا وصل هست) و حتما باید قبلش به WCDMA یا GSM وصل بشه اگر دقت نکردید اینبار که به LTE وصل بودید یک تماس (یا یک کد USSD) بگیرید دقت کنید میبنید درون لحظه انتن عوض میشه و حتما میره رو 3G یا 2G! (این مورد به جز تماس شامل کدهای USSD هم میشه ولی در کمال تعجب با مسج مشکلی نداره و در زمان اتصال به LTE مسج میره و میاد!) یعنی اگر گوشی رو حالت LTE ONLY قرار بدید کلا تماس هاتون قطع میشه! جالبه وقتی به انتن LTE وصلید کسی نمیتونه باهاتون تماس بگیره و گوشی اشغال میزنه! و بعد از برگشت به انتن WCMDA یا GSM مسج اینکه طرف با شما تماس گرفته هم نمیاد یعنی کلا متوجه نمیشید کسی با شما این مدت تماس گرفته که این واقعا مشکل بزرگی هست:( ابتدا فکر کردم مشکل فقط از خط منه که تماس گرفتم گفتن نه خطتون مشکل نداره وحتما تنظیمات گوشی رو حالت Preferred باید قرار بدید!! اقا رضا شما نمیدونید کی قراره این مشکل برطرف بشه؟ و سوال دیگه هم که ازتون داشتم اینکه انتن های LTE و WCDMA تهران همچنان در حال بروز شدن هست یا خیر؟ چون منطقه ی ما LTE به روز شاید یک خط بده و WCDMA هم مدام در حال قطع و وصل شدن هست:( ممنون.
    یک سوال هم از باقی دوستان داشتم، بالاترین سرعت دانلود که تا حالا با 4G و 3G ایرانسل داشتین چند بوده؟؟
    Last edited by ha.mi; 01-05-2015 at 02:00.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این اینترنت ملی فکر کنم داره اثر میکنه
    الان دو روزه هر سایتی میخوام باز کنم کلی لودینگ میشه اخرش یا باز نمیشه یا دیر باز میشه در حالی که دیتا داره میاد ولی سایت کند باز میشه تقریبا چندین سایت سبک تست کردم ولی خیلی دیر باز میشن به حدی که ادم کلافه میشه

11. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    به یک باگ تو LTE ایرانسل برخوردم که احتمالا همتون متوجهش شدید اینکه زمانی به انتن LTE وصلید گوشی نمیتونه ارتباط تلفنی از نوع تماس برقرار کنه (در حالی که اینترنت با سرعت بالا وصل هست) و حتما باید قبلش به WCDMA یا GSM وصل بشه اگر دقت نکردید اینبار که به LTE وصل بودید یک تماس (یا یک کد USSD) بگیرید دقت کنید میبنید درون لحظه انتن عوض میشه و حتما میره رو 3G یا 2G! (این مورد به جز تماس شامل کدهای USSD هم میشه ولی در کمال تعجب با مسج مشکلی نداره و در زمان اتصال به LTE مسج میره و میاد!) یعنی اگر گوشی رو حالت LTE ONLY قرار بدید کلا تماس هاتون قطع میشه! جالبه وقتی به انتن LTE وصلید کسی نمیتونه باهاتون تماس بگیره و گوشی اشغال میزنه! و بعد از برگشت به انتن WCMDA یا GSM مسج اینکه طرف با شما تماس گرفته هم نمیاد یعنی کلا متوجه نمیشید کسی با شما این مدت تماس گرفته که این واقعا مشکل بزرگی هست:( ابتدا فکر کردم مشکل فقط از خط منه که تماس گرفتم گفتن نه خطتون مشکل نداره وحتما تنظیمات گوشی رو حالت Preferred باید قرار بدید!! اقا رضا شما نمیدونید کی قراره این مشکل برطرف بشه؟ و سوال دیگه هم که ازتون داشتم اینکه انتن های LTE و WCDMA تهران همچنان در حال بروز شدن هست یا خیر؟ چون منطقه ی ما LTE به روز شاید یک خط بده و WCDMA هم مدام در حال قطع و وصل شدن هست:( ممنون.
    یک سوال هم از باقی دوستان داشتم، بالاترین سرعت دانلود که تا حالا با 4G و 3G ایرانسل داشتین چند بوده؟؟
    مطمینی باگ پیدا کردی
    عزیزم 4G اصلا قابلیت انقال تماس رو نداره و فقط انتقال دیتا داره

13. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezaei73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی میدونه کد مخفی برای تغییر حالت شبکه چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک سوال داشتم در مورد بسته های اینترنت چند ماه ، برای مثال اگر من یک بسته 30 گیگی 3 ماهه بگیرم ، توی هر ماه فقط اجازه استفاده 10 گیگ اش رو دارم ؟ یا اینکه میتونم همه 30 گیگ رو هم توی یک ماه مصرف کنم ؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

* بدینوسیله به اطلاع عموم مشترکین دائمی ایرانسل (آی سیم) میرساند:

1- پس از مدتها انتظار، سرانجام اختلال در خرید و فعالسازی بسته های افزایشی آی 300 ، آی 700 و آی 2000 برطرف گردیده و این بسته ها از این به بعد از طریق کد دستوری #2*555* قابل فعالسازی هستند.

2- حجم و اعتبار زمانی بسته های اینترنت از این تاریخ به بعد با هم جمع نخواهد شد و هر بسته در تاریخ مربوط به خود به اتمام میرسد؛ بدین معنا که در صورت فعال بودن دو یا جند بسته اینترنت همراه، ابتدا بسته ای که اعتبار زمانی آن کوتاهتر است مصرف شده سپس به ترتیب سایر بسته ها استفاده میشوند. لذا خرید بسته به قصد تمدید حجم یا زمان آن، دیگر بی معنیست.
    Last edited by dj77; 01-05-2015 at 11:00.

17. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •