دوست عزیز مخابرات سرعتش خوبه نت 2 مگ شبها بین 150 تا 250 دانلودشه تنها بدیش قطعی زیادشه
دوست عزیز مخابرات سرعتش خوبه نت 2 مگ شبها بین 150 تا 250 دانلودشه تنها بدیش قطعی زیادشه
من اینترنت مخابرات داشتم **لترشکن فریگیت خوب کار میکرد هفته پیش تموم شد نت دوباره از همون مخابرات طرح تابستونه گرفتم مودمو دوباره کانفیگ کردم الان فریگیت وصل میشه اما سایتو باز نمیکه، در حالی که با همین سیستم و همین فریگیت به نت همسایمون که اونم مثل من از مخابرات و همین طرح داره وصل میشم کار میکنه خوب فریگیت
مشکل از کانفیگه چیه؟؟؟
دوستان الان نتی که نامحدود درست حسابی داشته باشه چیه ؟![]()
من که میخوام بعد از تموم شدن مخابرات، شاتل بگیرم. البته یه خورده گرونه. مثلا ۱۲۸ نامحدود ماهی ۲۸ تومن.
Sent from my XPERIA ZR
سلام یه سوال داشتم. سرویس من همون قبلیه یعنی زده Standard Internet Prepid 93 (کمپین نیست) الان میخوام تمدید کنم. کدوم سرویس شبانه رایگان داره؟
من تماس گرفتم گفتن فقط یک ساله شبانه رایگان داره.
Sent from my XPERIA ZR
مطمئنی همین Prepaid Standar 93 بود؟چون قبلا جلوش میزد: 1 تا 7 صبح رایگان . ولی الان هیچی ننوشته؟؟
من خودم ۶ ماهه داشتم برای ساعت رایگان تماس گرفتم گفت سرویس جدید ۶ ماهه شبانه رایگان نداره و فقط یک ساله داره. البته سرویس من قدیمی بود.
Sent from my XPERIA ZR
البته شما میتونی زنگ بزنی ۲۰۲۰ بپرسی.
Sent from my XPERIA ZR
داخل پنل، برای سرعت دو مگ یکماهه، حجم های 50 و 100 گیگ با قیمت های 72000 و 120000 تومن اضافه شده. (بدون مالیات)
کمپین تابستانه تموم شده؟ یا هنوزم ثبت نام میکنن؟
چون فقط یکساله های کمپین، شبانه رایگان داشت و یکساله های داخل پنل شبانه نداشت. الانم نداره؟
Last edited by j-f; 24-10-2014 at 17:27. دليل: اصلاح قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)