نه دوست من. اگر آموزش رو کامل تمام کرده باشی دیگه نیازی به گذراندن آموزشی نیست.(20 روز هم اشتباهه.)
نه دوست من. اگر آموزش رو کامل تمام کرده باشی دیگه نیازی به گذراندن آموزشی نیست.(20 روز هم اشتباهه.)
اقا مهرداد درست میگن معمولا دو هفته نگه میدارن البته در مواردی دیده شده کامل 2 ماه رو نگه داشتند
این مورد کاملا به فرمانده ربط داره
نه dg1 عزیز ما از این گونه موارد زیاد داشتیم. حتی نیاز به گذروندن 1 روز آموزشی هم نیست.به شرطی که هم آوزشی رو کامل گذرونده باشن و هم حکمشون خورده باشه.
سلام
برای پذیرش تو سپاه ، تا چند روز قبله اعزام مهلت داریم اقدام کنیم ؟ ( میدونم الان میتونم اقدام کنم ، ولی میخوام بدونم حداقل تا چند روز قبلش رو قبول میکنن )
من یکم اسفند اعزامم .
ممنون.
سلام و احترام
بنده در ۱۲ سالگی عمل فتخ کردم. در حال حاظر واریکوسل خفیف دارم وچند روز پیش استخوان تر قوه من به طرز وحشتناکی شکست(از سه جا) و با پلاتین گیرش دادن. آیا من معاف میشم؟
با تشکر
قطعا هر چی زودتر اقدام کنی بهتره اما فکر کنم تا یک ماه جا داشته باشه
مورد شما یکم پیچیده هست بهتره خودتون برای معافیت پزشکی اقدام کنید یا معاف میشی یا نمیشی
اما بعید میدونم معاف بشید نهایتش معاف ار رزم هستید
سلام دوست عزیز شرمنده شما جواب تعویقت اومد؟
همین الان پرسدم، فعلا که نیومده، خیلی استرس دارم![]()
والا فقط شنیده ها حاکی از این مطلبه
در واقع یکی از سربازای ستاد مشترک به دوست من که اصلاً سرباز نیست گفته که فرمانده مون اومد و بخشنامه ی عفو عام رهبری رو نشون داد بهمون.
حالا راست بودن یا شایعه بودنشو نمی دونم
خواستم ببینم کس دیگه ای هم خبری داره، که انگار نداره !
دوستان عزیزم سلام...
من 4 ساله که خدمتم تموم شده ( قصدم به خدا سوزوندن دل بچه ها نیست ) اومدم اینجا که حرفها و دردلها و خاطرات شما عزیزان رو بخونم . اگه هم کمکی از دستم برمیاد به سوالتون جواب بدم.مخلص همتونم هستم.
من آموزشی پادگان مالک اشتر اراک بودم و خدمتم فرماندهی مرزبانی ناجا ( ستاد فرماندی ناجا - ونک ) با مدرک فوق دیپلم عمران . گفتم شاید تجربه هام بدرد بخور باشه . دقیق که صحبتهای دوستان رو خوندم دیدم سر سوزنی هیچی عوض نشده نسبت به 4 سال پیش ( واقعا هیچی )- خلاصه در خدمتیم.
خوشحال میشم منم تو جمع خودتون راه بدید.![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)