تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1279 از 1783 اولاول ... 2797791179122912691275127612771278127912801281128212831289132913791779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,781 به 12,790 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز کل کل نکنید
    تک لینک بیشتر از 200 تا 250 دانلود نمیده
    فکر نکنم هر کسی هم بتونه اینقدر بیدار بمونه که ساعت 2.5 و 4.5 تست سرعت بگیره
    من 5 شب تا حالا تست کردم کلی فایل میزارم دانلود و بین 6 تا 10 دانلود همزمان
    صبح که بیدار میشم هم دستی حساب میکنم و هم توی ریز مصرف صبانت
    توی این 5 روز با سرعتی که روی 8 مگ بسته شده بود بین 13 تا 14 گیگ هر شب دانلود داشتم که متوسط سرعت میشه 800
    حالا امشب رو با سرعت 12 مگ تست میزنم ببینم تا صبح چقدر میگیره
    اینم بگم سرعت بیشتر بستگی به کیفیت خط داره که خدا رو شکر مال ما کیفیتش خوبه
    هم مشخصات خطم خوبه و هم اینکه فاصله خونه تا مخابرات زیر یک کیلومتره

2. 2 کاربر از ghazadi2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز کل کل نکنید
    تک لینک بیشتر از 200 تا 250 دانلود نمیده
    فکر نکنم هر کسی هم بتونه اینقدر بیدار بمونه که ساعت 2.5 و 4.5 تست سرعت بگیره
    من 5 شب تا حالا تست کردم کلی فایل میزارم دانلود و بین 6 تا 10 دانلود همزمان
    صبح که بیدار میشم هم دستی حساب میکنم و هم توی ریز مصرف صبانت
    توی این 5 روز با سرعتی که روی 8 مگ بسته شده بود بین 13 تا 14 گیگ هر شب دانلود داشتم که متوسط سرعت میشه 800
    حالا امشب رو با سرعت 12 مگ تست میزنم ببینم تا صبح چقدر میگیره
    اینم بگم سرعت بیشتر بستگی به کیفیت خط داره که خدا رو شکر مال ما کیفیتش خوبه
    هم مشخصات خطم خوبه و هم اینکه فاصله خونه تا مخابرات زیر یک کیلومتره
    تشکر از شما دوست عزیز.منم با پهنای باند 10 مگ وضعیت شما رو دارم و از دانلود شبانه ام راضی هستم.علت دونستن سرعت تک لینک رو هم خدمت دوستمان گفتم.در هر صورت سرعت تک لینک من از شما بیشتره .اما بسیار متشکرم که سرعت تک لینکتان را گفتید.و خدا خیرت بده این لینک ما رو هم همون ساعت 2 تا 2:30 یک تستی بزن که هنوز بیدار هستید.بسیار از لطفتان ممنون میشوم.نه دوست من کل کلی در کار نیست.حداقل برای سن من دیگه چیزی به نام کل کل معنا نداره.من مثل یک خبرنگار فقط میخواهم برای سایتم اطلاعات جمع کنم.تشکر از شما و از لطفت.(راستی اینو بگم که آقای otfbax تک لینک سرعتشان از همین سروری که توی امضای من هست به 900 رسیده اونم حدود ساعت 2:15 نیمه شب.که فیلمبرداری هم کردند و فیلمشان در صفحه های قبلی موجوده و از خودشونم میتونید بگیرید.واسه همین میگم سرعت تک لینک همه مثل هم نیست و نمیشه حکم کلی داد که تک لینک سرعتش 200 تا 250 تا بیشتر نیست)
    Last edited by david-ebi; 27-08-2014 at 23:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان!

اجازه می‌دید من هم به عنوان کسی که اصلاً اینترنت صبانت ندارم و در واقع ذی‌نفع این بحث به طور خاص نیستم، یه توضیحی بدم. به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «کل کل نکنید.» البته این توضیحات رو احتمالاً همه می‌دونن، من فقط سعی می‌کنم یه کم شفاف و مرتبش کنم.

این که سرعت تک لینک مهمه یا سرعت مجموع لینک‌ها، بستگی به کاربرد شما از اینترنتتون داره. اما به صورت یه قاعده کلی، هر چی متوسط سرعت تک لینک یا بهتره به جاش دقیق‌تر بگم تک کانکشن بالاتر باشه، شما اینترنت باکیفیت‌تری داری.

بذارین منظورم از تک‌کانکشن رو هم همینجا توضیح بدم تا فرقش با تک لینک و چند لینک مشخص بشه و برسم به بقیه حرفام. ببینید. برای این که شما اطلاعات رو بین کامپیوتر خودتون و کامپیوترها/سرورهای موجود در اینترنت رد و بدل کنید، سیستم عامل بین کامپیوتر شما و کامپیوتر مقصد تعدادری ارتباطات یا کانکشن ایجاد می‌کنه. مثلاً وقتی شما آدرس صفحه گوگل رو تو مرورگرتون وارد می‌کنین، مرورگر شما اول یک کانکشن بین کامپیوتر شما با سروری که صفحه گوگل روشه برقرار می‌کنه و درخواست فایل html صفحه گوگل رو می‌کنه. اما بعد از برقراری این کانکشن و دریافت یه مقداری از اطلاعات، صفحه گوگل، مرورگر متوجه می‌شه که برای نمایش درست صفحه گوگل علاوه بر فایل html اون صفحه باید چند تا فایل عکس مربوط به لوگوی گوگل و چند فایل اسکریپت و css رو هم دریافت کنه. به همین خاطر برای دریافت این فایل‌ها هم کانکشن‌های جداگانه‌ای تشکیل می‌شن. اینجا فرق خاصی بین تک کانکشن و تک لینک نیست: یعنی هر ارتباط برقرار شده بین دو تا کامپیوتر در اینترنت برای دریافت اطلاعات که اینجا یه تعداد فایل هستند.

موقع دانلود مستقیم یک فایل تو اینترنت هم بین دو کامپیوتر ارتباطی برقرار می‌شه. مثلاً وقتی با مرورگر (به ویژه مرورگرهای قدیمی یا مرورگرهایی که پلاگین دانلود منیجر روشون نیست) یه فایل رو دانلود می‌کنیم، یه ارتباط یا یه کانکشن بین دو کامپیوتر برقرار می‌شه. اما نرم‌افزارهای مدیریت دانلود برای استفاده بهینه‌تر از پهنای باند اینترنت می‌تونن به یک فایل یا یک لینک خاص بیشتر از یک کانکشن بزنن. به این معنا که برای دانلود سریع‌تر یک فایل، هم‌زمان چند کانکشن با سرور اون فایل برقرار می‌کنن و فایل رو از چند جای مختلفش شروع به دانلود می‌کنن. این جوری با این که ما یه لینک برای دانلود داریم اما این دانلود با چند کانکشن هم‌زمان داره اتفاق می‌افته.

امیدوارم فرق بین کانکشن با لینک رو تو حرفام روشن کرده باشم.

اجازه بدید بقیه مطلب رو تو یه پست جداگانه بنویسم تا خوندنش راحت‌تر باشه.

5. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برگردیم به بحث اصلی که سرعت تک کانکشن مهمه یا مجموع سرعت اینترنت.

البته که هر دوش به جای خودش مهمه. اما بستگی به این داره که شما چه کاربرد و انتظاری از اینترنتت داشته باشی. اما بازم تأکید می‌کنم که به صورت یه قاعده کلی، هر چی متوسط سرعت تک کانکشن شما بالاتر باشه، شما اینترنت باکیفیت‌تری داری.

هر چقدر هم که پهنای باند اینترنت شما زیاد باشه، الزاماً سرعت تک کانکشن شما با پهنای باند شما برابر نیست. سرعت تک‌کانکشن‌های ایجاد شده بین کامپیوتر شما با یه سرور دیگه تو اینترنت به عوامل مختلفی مرتبطه: مثل، پهنای باند کلی اینترنت شما، ترافیک و شلوغی مسیری که بین شما و اون سرور تو اینترنت وجود داره، ترافیک و حجم مراجعات به خود اون سرور، محدودیت‌های خود اون سرور، محدودیت‌هایی که ممکنه ISP روی اون سرور خاص اعمال کنه (مثل کاری که پارس‌آنلاین ما می‌کنه) و ...

بنابراین ممکنه سرعت تک کانکشن شما با یه سرور به بالای 80 درصد پهنای باندتون برسه، اما با یه سرور دیگه سرعت تک کانکشن شما به زحمت به 20 درصد پهنای باندتون. به این ترتیب شما به یه میانگین برای سرعت تک کانکشن اینترنت خودتون می‌رسین که بسته به کیفیت اینترنت شما، ممکنه برای یکی بالای 60 تا 70 درصد کل پهنای باندش باشه که خیلی خوبه، و ممکنه برای یک نفر دیگه زیر 30 درصد کل پهنای باندش باشه که چندان جالب نیست.

یکی از فلسفه‌های به وجود اومدن نرم‌افزارهای دانلود منیجر هم همینه. چون معمولاً سرعت تک کانکشن کمتر از کل پهنای باند اینترنت یک نفره، این نرم‌افزارها کمک می‌کنن که با ایجاد کانکشن‌های هم‌زمان به یک فایل (یا یک لینک)، استفاده بیشتر از ظرفیت پهنای باند اینترنت بشه.

حالا اگه شما از اینترنت بیشتر برای دانلود فایل استفاده می‌کنید، معمولاً براتون فرق چندانی نداره که سرعت تک کانکشن بالا باشه یا نه. چون اگه بالا نباشه می‌تونید با ایجاد کانکشن‌های بیشتر به اون فایل سرعت دانلود از اون رو بیشتر کنید. یا حتی (مثل حالت شبانه رایگان) با دانلود چند فایل (لینک) مختلف به صورت تک کانکشن یا چند کانکشن هم‌زمان ازکل ظرفیت پهنای باند اینترنت استفاده کنید. به هر حال اون فایل (فایل‌ها) باید به طور کامل دانلود بشه تا شما بتونید ازش استفاده کنید. چیزی که این وسط برای شما مهمه این نیست که اون فایل با چند تا کانکشن هم‌زمان دانلود شده یا با یک کانکشن؛ بلکه مدت زمان دانلود فایل براتون مهمه که هر چی کمتر باشه بهتره.

اما اگه شما از اینترنت بیشتر برای گشت و گذار تو وب و/یا گوش کردن به موسیقی یا دیدن فیلم به صورت آنلاین استفاده کنید یا برای چت و گفتگوی صوتی و تصویری یا بازی آنلاین، سرعت تک کانکشن براتون خیلی مهم می‌شه. چون تو این کاربردها دیگه دست شما نیست که با ایجاد چند کانکشن هم‌زمان بتونید کیفیت بهتری از کار با اینترنتتون رو به دست بیارین. به ویژه وقتی یه فایل تصویری رو به صورت آنلاین استریم می‌کنید این مسأله خیلی واضح‌تر می‌شه.

مثلاً برای استریم یه فایل تصویری کیفیت پایین hd 720p (نه full hd 1080p) حداقل بین 2 تا 3 مگابیت در ثانیه (250 تا 400 کیلوبایت در ثانیه) اطلاعات باید دریافت بشه. حالا، من که پهنای باندم 8مگابیته در نگاه اول نباید مشکلی داشته باشم. اما اگه سرعت تک کانکشنم از این سرور به طور متوسط 3مگابیت در ثانیه (یعنی حدود 40 درصد کل پهنای باندم) باشه برای دیدن این ویدئو ممکنه لحظاتی دچار مشکل بشم. چون استریم تصویر با کیفیت 2 تا 3 مگابیت در ثانیه لب مرز سرعت تک کانکشن منه، ممکنه به دلیل نوسان سرعت و یا اورهد اطلاعات من لحظاتی در دیدن این ویدئو دچار مشکل یا به اصطلاح وقفه بشم.

بنابراین می‌شه گفت هرچی شما سرعت تک کانکشنتون به طور متوسط بالاتر باشه، کیفیت و تجربه بهتری از کار با اینترنت دارین.

یه توضیح آخری هم بدم و اون این که علاوه بر کل پهنای باند اینترنت و سرعت تک کانکشن، متوسط زمان ارسال و دریافت بسته‌های اطلاعاتی بین دو سرور (یعنی همون زمانی که با دستور ping می‌گیریم) هم تو کیفیت اینترنت خیلی مؤثره، به ویژه اگه شما اهل بازی آنلاین باشید، این عدد خیلی براتون حیاتی می‌شه.
    Last edited by bilmazlar; 28-08-2014 at 00:18.

7. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منم گرفتم راضی هستم
    ایول صبا نت

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم جناب bilmazlar که بازم چیزی به اطلاعات ما افزودند.سوالی در همین باره دارم که در این لینک هم گفته شده که من از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون تقل قولش میکنم.

چرا بین سرعت تک کانکشن و چند کانکشن سرویس اینترنت ما تفاوت هستش؟(پست دوم رو بخونید)
    جواب: به نظر من نباید باشه!!! ولی هست... نمیدونم چرا! میخوایم توی این تاپیک در مورد این موضوع بحث کنیم.... پس حتماً توی پست هاتون به این که آیا بین سرعت تک کانکشن و چند کانکشن سرویس اینترنت شما تفاوتی وجود داره یا نه اشاره کنید...
    حالا واقعا به 'گفته این دوستمون سرعت تک کانکشن نباید فرقی با سرعت مولتی کانکشن بکنه؟آخه مگه میشه؟نظر شما چی هست؟
    و در ثانی البته بحث ما در مورد سرعت چند لینک با هم و سرعت تک لینک بود و نه سرعت تک کانکشن.چون هستند دوستانی که در ساعات شبانه از دانلود تک لینک استفاده میکنند اما فکر نکنم باشند کسانی که از دانلود به روش تک کانکشن استفاده کنند چون اونطوری فوق العاده سرعت دانلودشون پایین میاد.من اسم تک کانکشن رو از این بابت آوردم که خواستم بگم برخی از اهل فن در همین تاپیکی که عرض کردم اصلا سرعت واقعی اینترنت رو سرعت تک کانکشنه میدونن که این ادعای اونها جای بحث داره که آیا درسته یا نه و من خودم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم.فقط خواستم بگم اگر من میگم دانلود تک لینکه هستند کسانی که حتی میگن دانلود تک کانکشنه.
    در هر صورت آقا مهم اینه که کاربر از سرعت دانلود شبانش راضی باشه که خدا رو شکر در صبانت اکثرا ظاهرا که راضی هستند.فقط باید یک آمار دقیقی از سرعتهای تک لینکه هم به دست بیاریم اونم نه برای کوبیدن صبانت به خیال برخی دوستان بلکه برای یک تحقیق میدانی به قول دانشجویان
    اما از اینکه توضیحاتی جالب و علمی مثل همیشه درباره دانلود تک کانکشنه دادید بسیار متشکرم.
    Last edited by david-ebi; 28-08-2014 at 02:17.

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اینکه سرعت چند کانکشنه با تک کانکشن فرق میکنه بخاطر شرایط مختلفی هست ، مثه : اشتراک پهنا باند بین چند کاربر ، نویز ، فاصله مرکز مخابرات و کیفیت زیرساخت و... که البته بیشترش مربوط به همون اشتراک پهنا باند بین چند کاربره .
    Last edited by mmz63s; 28-08-2014 at 02:46.

11. این کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برگردیم به بحث اصلی که سرعت تک کانکشن مهمه یا مجموع سرعت اینترنت.

البته که هر دوش به جای خودش مهمه. اما بستگی به این داره که شما چه کاربرد و انتظاری از اینترنتت داشته باشی. اما بازم تأکید می‌کنم که به صورت یه قاعده کلی، هر چی متوسط سرعت تک کانکشن شما بالاتر باشه، شما اینترنت باکیفیت‌تری داری.

هر چقدر هم که پهنای باند اینترنت شما زیاد باشه، الزاماً سرعت تک کانکشن شما با پهنای باند شما برابر نیست. سرعت تک‌کانکشن‌های ایجاد شده بین کامپیوتر شما با یه سرور دیگه تو اینترنت به عوامل مختلفی مرتبطه: مثل، پهنای باند کلی اینترنت شما، ترافیک و شلوغی مسیری که بین شما و اون سرور تو اینترنت وجود داره، ترافیک و حجم مراجعات به خود اون سرور، محدودیت‌های خود اون سرور، محدودیت‌هایی که ممکنه ISP روی اون سرور خاص اعمال کنه (مثل کاری که پارس‌آنلاین ما می‌کنه) و ...

بنابراین ممکنه سرعت تک کانکشن شما با یه سرور به بالای 80 درصد پهنای باندتون برسه، اما با یه سرور دیگه سرعت تک کانکشن شما به زحمت به 20 درصد پهنای باندتون. به این ترتیب شما به یه میانگین برای سرعت تک کانکشن اینترنت خودتون می‌رسین که بسته به کیفیت اینترنت شما، ممکنه برای یکی بالای 60 تا 70 درصد کل پهنای باندش باشه که خیلی خوبه، و ممکنه برای یک نفر دیگه زیر 30 درصد کل پهنای باندش باشه که چندان جالب نیست.

یکی از فلسفه‌های به وجود اومدن نرم‌افزارهای دانلود منیجر هم همینه. چون معمولاً سرعت تک کانکشن کمتر از کل پهنای باند اینترنت یک نفره، این نرم‌افزارها کمک می‌کنن که با ایجاد کانکشن‌های هم‌زمان به یک فایل (یا یک لینک)، استفاده بیشتر از ظرفیت پهنای باند اینترنت بشه.

حالا اگه شما از اینترنت بیشتر برای دانلود فایل استفاده می‌کنید، معمولاً براتون فرق چندانی نداره که سرعت تک کانکشن بالا باشه یا نه. چون اگه بالا نباشه می‌تونید با ایجاد کانکشن‌های بیشتر به اون فایل سرعت دانلود از اون رو بیشتر کنید. یا حتی (مثل حالت شبانه رایگان) با دانلود چند فایل (لینک) مختلف به صورت تک کانکشن یا چند کانکشن هم‌زمان ازکل ظرفیت پهنای باند اینترنت استفاده کنید. به هر حال اون فایل (فایل‌ها) باید به طور کامل دانلود بشه تا شما بتونید ازش استفاده کنید. چیزی که این وسط برای شما مهمه این نیست که اون فایل با چند تا کانکشن هم‌زمان دانلود شده یا با یک کانکشن؛ بلکه مدت زمان دانلود فایل براتون مهمه که هر چی کمتر باشه بهتره.

اما اگه شما از اینترنت بیشتر برای گشت و گذار تو وب و/یا گوش کردن به موسیقی یا دیدن فیلم به صورت آنلاین استفاده کنید یا برای چت و گفتگوی صوتی و تصویری یا بازی آنلاین، سرعت تک کانکشن براتون خیلی مهم می‌شه. چون تو این کاربردها دیگه دست شما نیست که با ایجاد چند کانکشن هم‌زمان بتونید کیفیت بهتری از کار با اینترنتتون رو به دست بیارین. به ویژه وقتی یه فایل تصویری رو به صورت آنلاین استریم می‌کنید این مسأله خیلی واضح‌تر می‌شه.

مثلاً برای استریم یه فایل تصویری کیفیت پایین hd 720p (نه full hd 1080p) حداقل بین 2 تا 3 مگابیت در ثانیه (250 تا 400 کیلوبایت در ثانیه) اطلاعات باید دریافت بشه. حالا، من که پهنای باندم 8مگابیته در نگاه اول نباید مشکلی داشته باشم. اما اگه سرعت تک کانکشنم از این سرور به طور متوسط 3مگابیت در ثانیه (یعنی حدود 40 درصد کل پهنای باندم) باشه برای دیدن این ویدئو ممکنه لحظاتی دچار مشکل بشم. چون استریم تصویر با کیفیت 2 تا 3 مگابیت در ثانیه لب مرز سرعت تک کانکشن منه، ممکنه به دلیل نوسان سرعت و یا اورهد اطلاعات من لحظاتی در دیدن این ویدئو دچار مشکل یا به اصطلاح وقفه بشم.

بنابراین می‌شه گفت هرچی شما سرعت تک کانکشنتون به طور متوسط بالاتر باشه، کیفیت و تجربه بهتری از کار با اینترنت دارین.

یه توضیح آخری هم بدم و اون این که علاوه بر کل پهنای باند اینترنت و سرعت تک کانکشن، متوسط زمان ارسال و دریافت بسته‌های اطلاعاتی بین دو سرور (یعنی همون زمانی که با دستور ping می‌گیریم) هم تو کیفیت اینترنت خیلی مؤثره، به ویژه اگه شما اهل بازی آنلاین باشید، این عدد خیلی براتون حیاتی می‌شه.
    سلام دوست عزیز

این نکاتی که شما گفتید رو من بارها خودم توی طول پست هام بهش اشاره کردم و کاملا درسته ولی با توجه به این که اینجا بحث تست شبانه هست فکر می کنم خودتون هم تصدیق می کنید که توی اینترنت شبانه هدف بیشتر دانلود هست تا کاری مثل استریم کردن ویدیو یا بازی کردن یا کلا کاری که پینگ نقش اساسی بازی کنه. حالا اگر واقعا هدف فهمیدن کیفیت اینترنت هست حالا چه تک کانکشن و چه تک لینک خوب چرا فقط شبانه؟ من بحثم روی نوع تست خاصی هست که آقای david-ebi گذاشتن به نظر من این تست واسه یک قضاوت کلی در مورد اینترنت اشتباه هست و خیلی پارامترها رو در نظر نمی گیره اصولا همچین چیزی رو از توی یک تست نمی شه فهمید مخصوصا با توجه به این که خودشون هم اشاره کردن که این تست رو می خوان که برای انجمن خودشون قرار بدن مطمئنا باعث به اشتباه افتادن بعضی ها خواهند شد. به نظر شخصی من تستی درسته که مثلا توی کل حالت های زیر برای هر نفر انجام بشه

1-تست پینگ از یک سرور اشتراکی خاص در روز و شب (منظور از شب همون ساعات شبانه است)
    2-تست پینگ از یک سرور اختصاصی خاص در روز و شب
    3-تست سرعت دانلود تک کانکشن و دو کانکشن (جهت قضاوت کاربر در مورد تاثیر یک کانکشن بیشتر بر سرعت) از سرور خارج از کشوری که سرعت دانلود رو محدود نمی کنه (اشتراکی و اختصاصی)
    4-تست های مورد 3 با نهایت تعداد کانکشن ممکن

و موارد دیگه ای رو هم می شه اضافه کرد که فعلا جهت رسوندن منظور فکر می کنم کافی باشه همینا

و در نهایت این که هم من و هم آقای david-ebi هر دو جزو کسانی هستیم که از صبانت راضی هستیم پس دلیل بحث ما اصلا خوب بودن یا بد بودن صبانت نیست بلکه بحث سر عدم قضاوت روی تستی هست که همه پارامترها رو در نظر نگرفته البته همین تست رو هم خیلی ها انجام نمی دن چه برسه به این که تست هایی که من گفتم رو هم بخوان انجام بدن

مرسی از توجهتون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان.پارامترهای گفته شده توسط آقای otfbax کاملا درست هستند اما امایی در این وسط هست.اکثر دوستانی که من حضورا دیدمشون و از من سوال پرسیدن و همچنین اکثر دوستانی که کلا در این فروم و بعد در این تاپیک از من سوال داشتند سوالشان این بوده که سرعت دانلود شبانه 12 مگ صبانت از سرورهای خارج از کشور چقدر هست؟و اکثر این دوستان هم برای دانلود میخواستند بدونند این سرعت رو .یعنی کلا سرعت دانلود روز برایشان مهم نبوده و همچنین پینگ هم برایشان مهم نبوده.سروری هم که همکنون برای تست گذاشته میشه سرور شخصی سایت خودم هست از دیتاسنتر هتزنر آلمان بدون هیچگونه اعمال محدودیت از نظر سرعت دانلود و تعداد کانکشن.جالب است مثلا همکار بنده در فلان سایت از همین دیتاسنتر سرور دارد اما محدودیت 12 کانکشنی روی سرورش گذاشته.و از آنجایی که در شهر ما حداقل هرچه ساعت به 7 صبح نزدیکتر میشود سرعتها هم بالاتر میرود باز من برای رعایت انصاف از دوستان خواستم در یک محدوده زمانی مشخص این تست را بگیرند.در هر صورت اصلا لازم نیست آنقدر که آقای otfbax میفرمایند تست را تخصصی و محدودترش کنیم.چون خواسته های کاربران سایت من و همچنین اغلب دوستان عزیزم در این فروم و این تاپیک در همین سطح دانستن سرعت دانلود از یک سرور بدون محدودیت خارجی است.که در حال حاضر دیتاسنتر هتزنر بیشتر توانسته بین ادمین سرورها خودشو بقبولونه.چون تا 20 روز پیش سرور من رد استیشن انگلیس بود اما از زمانی که به هتزنر آلمان آمدم سرعت دانلود لینکهایم کمی بیشتر شده است.به نظر من از بهترین دیتاسنترهای خارجی و از پرسرعت ترین آنهاست و همپای آن دیتا سرور معروف هلندی که الان اسمشو یادم رفته اما جناب bilmazlar و خیلی دیگه از دوستان حتما اسمشو میدونند(leaseweb یا یک چیزی تو این مایه ها).من میتونستم از دیتا سنتر یکی از دوستان لینک بدم که مربوط به آمریکا است و سرعت کمتری داره اگر در جهت تخریب صبانت به قول دوستان میخواستم کار کنم.یا حتی اگر میخواستم در نهایت به این نتیجه برسم که شبانه 12مگ صبانت اخه نرید بگیریدبا توجه به تمامی این گفته ها این حرکت من یک تست ساده است در جهت پاسخ به یک سوال ساده که آقا سرعت دانلود شبانه 12 مگ صبانت از سرورهای خارجی چقدر است؟این دوستان نه پینگ و نه سرعت روزانه براشون مهم بوده است.من به نوبه خودم سعی کردم بهترین و پرسرعت ترین دیتاسنتر رو برای تست بگذارم اما حتما به دوستانم خواهم گفت که امکان دارد که سرورهای خارجی باشند با سرعت دانلود کمتر از این.
    در نهایت اگر هستند دوستانی که بازم با اصل این تست مخالفند و اشتباه میدوننش با نهایت احترام به عقیده اشان ازشون درخواست دارم اجازه بدن ما همین روش خودمونو ادامه بدیم چون این روش مورد علاقه کاربران سایتمون و همچنین دوستان من در این فروم و تاپیک است.ضمن اینکه بابت گوشزدهایشان بسیار متشکریم.مخلص جمع جمیعا
    Last edited by david-ebi; 28-08-2014 at 12:10.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چجوری میشه درخواست داد تا توی شهری که زندگی میکنم هم صبا نت سرویس بده؟
    تو خیلی از شهر ها هنوز استارت نزده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •