تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1279 از 2199 اولاول ... 2797791179122912691275127612771278127912801281128212831289132913791779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,781 به 12,790 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    نمیخواستم بگم؛ از ترس اینکه دوباره خراب نشه. من دو سه روزه که سرعتم خیلی خوب شده.
    فکر کنم خطهاشون قاطی کرده. الآن در ساعت رایگان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم.
    قبلاً تو این ساعت حکم دایال آپ را داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میتونید اینجا ببنید رو pending یا نه
    با IE برو به e-care قبلی از آدرس زیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا
    Home » Query Business Info » Product Order

State رو می نویسه Pending

از e-care قبلی چقدر رایگان مصرف کردی هم میشه دید! وقتی حجم اضافه میگیری هم اون حجم باقیمانده اضافه نمیشه نمی دونم چرا ! یعنی داری 2 گیگو اما اونجا نمی نویسه نمی دونم چرا!
    خیلی ممنون
    فقط اینکه ecare قدیمی متاسفانه واسه من هیچ رقمه باز نمیشه!واسه شما باز میشه؟

نیازی به تماس نیست. فقط مبلغ ذکر شده رو واریز کنید، خود به خود تمدید میشه. برای کنترل حساب هم بهتره از قدیمیه استفاده کنید. کنترل پنل فارسی هنوز در مرحله ی بتاس و مشکلاتی داره.
    خیلی ممنون (مثل اینکه دوباره وارد لیست تایید پست شدم!دو پست قبلیم بدون تایید رویت شد ولی از دیروز پست اخرم تایید نشده چرا؟)

فقط یه مورد من ساکن اهوازم مودم الان 3 روزه درجای قبلیش که 3 چراغه بود تبدیل به 1 چراغ شده و با جابه جایی هم تغییری نمیکنه و معمولا بدون استفاده 1 چراغش شروع به چشمک زدن میکنه!ایا این کم شدن خود به خودی سیگنال در مبین نت عادیه و پیش میاد؟
    همچنین شدت سیگنال -82 هستش و 75 و بهتر نیست و نویز هم 19 هستش میخواستم ببینم فرق مثلا -82 با 75 یا 70 چقدره؟روی پینگ تاثیر میزاره یا تایم اوت رو بالا میبره یا سرعت نوسانی میشه؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من خطم فیبر نوری هستش میخواستم وایمکس بگیرم، دانلودر هم نیستم، ولی سرعت برام خیلی مهمه، چه سرویسی بگیرم بهتره که باهاش بشه oovoo و skpype به راحتی انجام داد؟
    اصولا سرویس بالای 128 به خونه میدن؟
    مرسی

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوستان
    من خطم فیبر نوری هستش میخواستم وایمکس بگیرم، دانلودر هم نیستم، ولی سرعت برام خیلی مهمه، چه سرویسی بگیرم بهتره که باهاش بشه oovoo و skpype به راحتی انجام داد؟
    اصولا سرویس بالای 128 به خونه میدن؟
    مرسی
    فکر میکنم سرویس 1 مگ با ماهی 4 گیگ ترافیک (به قیمت 25200 تومن) مناسب باشه. البته برای تماس های صوتی 128 هم کافیه، اما برای تماس ویدئویی بهتره حداقل 1 مگ بگیرید. قیمت هر گیگ ترافیک اضافی این سرویس 8 تومنه. 2 مگ ماهانه هم با ترافیک دو گیگ به قیمت حدود 17 تومن ارائه میشه که خیلی ترافیکش کمه اما سرعتش به حدود 3.5 مگ هم میرسه. قیمت ترافیک اضافی این سرویس هم 12 تومنه که خیلی بالاس.
    سرعت های بالای 128 هم به راحتی قابل تهیه س. کافیه یک کارت دانشجویی، جواز کسب یا نامه ی شرکت ارائه کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خیلی ممنون

خیلی ممنون (مثل اینکه دوباره وارد لیست تایید پست شدم!دو پست قبلیم بدون تایید رویت شد ولی از دیروز پست اخرم تایید نشده چرا؟)

فقط یه مورد من ساکن اهوازم مودم الان 3 روزه درجای قبلیش که 3 چراغه بود تبدیل به 1 چراغ شده و با جابه جایی هم تغییری نمیکنه و معمولا بدون استفاده 1 چراغش شروع به چشمک زدن میکنه!ایا این کم شدن خود به خودی سیگنال در مبین نت عادیه و پیش میاد؟
    همچنین شدت سیگنال -82 هستش و 75 و بهتر نیست و نویز هم 19 هستش میخواستم ببینم فرق مثلا -82 با 75 یا 70 چقدره؟روی پینگ تاثیر میزاره یا تایم اوت رو بالا میبره یا سرعت نوسانی میشه؟
    مرسی
    از آدرس زیر استفاده کنید. مشکلی نداره:
    نوسان سیگنال طبیعی نیست (در صورت ثابت بودن مودم)، مگه اینکه در مرز پوشش باشید که تو این مناطق نوسان زیاده. برای تقویت سیگنال از فویل آلومینیوم استفاده کنید. مؤثره. اگر بالکن دارید، مودم رو تو بالکن بزارید.
    قدرت سیگنال تأثیر چندانی روی پینگ نداره، ولی به شدت بر روی سرعت آپلود اثرگذاره (تجربه ی شخصی من اینه).
    Last edited by امیر انصاری; 15-11-2012 at 15:52.

6. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه های اهواز سرعتتون بهتر نشد؟ الان روز سومیه که سرعت افتضاحه. دیشب هم رفتم رو دو مگ ولی سرعت روزانه به زور به 50 میرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه های اهواز سرعتتون بهتر نشد؟ الان روز سومیه که سرعت افتضاحه. دیشب هم رفتم رو دو مگ ولی سرعت روزانه به زور به 50 میرسه
    اقا با 2 مگ چجوری سر میکنید.... گیگی 12 تومنه.... سخته به خدا.... نا محدود بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    اون موقع که پست رو زدم باز می شد الان برای من هم باز نمیشه

نوسان سیگنال طبیعی نیست (در صورت ثابت بودن مودم)، مگه اینکه در مرز پوشش باشید که تو این مناطق نوسان زیاده. برای تقویت سیگنال از فویل آلومینیوم استفاده کنید. مؤثره. اگر بالکن دارید، مودم رو تو بالکن بزارید.
    قدرت سیگنال تأثیر چندانی روی پینگ نداره، ولی به شدت بر روی سرعت آپلود اثرگذاره (تجربه ی شخصی من اینه).
    برای شما باز میشه این آدرس؟ فکر کنم اصلاحش کردن باز نمیشه دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

باز میشه دوست عزیز، مگر اینکه آی پی شما ایرانی نباشه. همین الانم مجدداً تست کردم.

11. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باز میشه دوست عزیز، مگر اینکه آی پی شما ایرانی نباشه. همین الانم مجدداً تست کردم.
    خیلی ممنون از پاسختون!سعی کردم توی بالکن بزارمش به 2 یا 3 چراغ میرسه ولی ثابت نیست!تو نقشه مبین نت هم قبل از خرید چک کردم و من در مرکز پوشش هستم ولی از 3 چراغ الان مدتیه رسیده به 1 چراغ در اتاق که فکر میکنم از سیگنال دهی دکل ها باشه!
    پینگ من با داخل ایران 150 هست حدودا و با خارج از ایران 450!فکر کنم رنج پینگ شما بهتر باشه درسته؟

ecare باز هم باز نشد واسه من حتی با یه خط adsl هم تست کردم نشد نمیدونم چرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •